Aktív témák
-
De viccet félre: szerintem nem helyes ez a hozzá állás.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
Keresek 2x1GB DDR2 800MHz-es memóriát 4k-ért
-
veze
őstag
válasz L|zsidoboz #49728 üzenetére
a csaba utcában is van egy motoros alkatrész üzlet a régi ndk-s motorokhoz (simson ETZ) ott is vannak sisakok és meglehet olcsobban mint a Yamaha boltban
-
veze
őstag
válasz macilaci78 #49758 üzenetére
persze, értelek én. meg minden kínálatot érdemes megnézni.
csak feltételeztem hogy robogóhoz szeretne és szeretné meguszni a legkedvezőbb árral
(és nem feltétlen a legjobb minőséggel) -
gabesz82
őstag
Eladó vinyók (3db)!
Western Digital 1TB Green (WD10EARS), 3 év gari: 11000 Ft
PSN: Morfologus82
-
Vatika
csendes tag
Sziasztok eladó robogót vagy mopedet keresek Szegeden sürgősen csak jó állapotú érdekel.
-
ALI_G
veterán
AKG K324 fülese van valakinek? tapasztalat?
5k-ért megéri az árát? -
ALI_G
veterán
válasz szumoo #49763 üzenetére
Elég jó véleménnyel vannak róla, igaz 2007-es
Amire kíváncsi lennék, hogy mivel ennek a csatlakozója 90 fokkal el van forgatva, gondot okoz majd, hogy pl. a zsebemben a telefon tetején van a csatlakozó helye és így a zsinórnak hajolnia kell?
igazából az egyenes végű jack lenne ideális. -
Old fox
tag
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
userZ
aktív tag
Szegeden hol osztogatnak gazdaságos áron kézi szerszámokat?
Alap kulcsok kellenének kerékpárhoz, pl. csillag kulcs, villás kulcs egy-egy méretben, kereszt csavarhúzó, imbus kulcs szintén egy méretben. Egy egész készletre most nincs keret, meg most szükségem se lenne rá. Praktiker, baumax mennyire drága helyek ilyen szempontból?Stop the Earth, I want to get off!
-
Polemius
senior tag
Mivel szerszámoknál különösen érvényes szabály "az olcsóbb a drágább" ezért a barkácsáruházak drágák. Főleg hosszú távon.
Ajánlom a Csavarkert neked is.
Elmondod mi és mire kell, annak megfelelő szerszámot adnak. -
userZ
aktív tag
válasz Polemius #49770 üzenetére
Köszi én is ezt néztem ki, meg még a mesterszerszám.hu oldalt.
[ Szerkesztve ]
Stop the Earth, I want to get off!
-
félisten
Keresek a 2x1 GB 800MHz-es DDR2 mellett
Használt, de korrekt hangú fejhallgatót. Mikrofon nem kell rá. -
lorcsi
veterán
agp videó kártyát keresek max 5k-ig
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
őstag
válasz FoxiestFox #49772 üzenetére
Szia!
AKG HAERO 505 jó lesz?Mire akarod mert van jó néhány?Üdv:Attila
-
félisten
válasz totya694 #49774 üzenetére
Szeretnék valami normálisabb fejest itthonra a gépre, az utcai agybadugós itt nem túl kényelmes.
A cél a normális minőségű zenehallgatás, de nem audiofil mértékben, mert arra nincs pénzem.
A kártya egy SB Live perpill, főleg zenére, (nagyon vegyes), filmre, olykor játékra kellene.
Nem tudom még, mennyi fog jutni erre a célra, egyelőre tájékozódom.
Ha írsz árajánlatot privátban, meg pár dolgot amit tudni illendő az AKG-ról, majd meghányom-vetem magamban.[ Szerkesztve ]
-
Polemius
senior tag
Szegeden melyik nyelviskolát érdemes megcélozni beszédcentrikus (intenzív) angoltanulás céljából?
Erősen fontolgatom, hogy itthagyom ezt az egész **************.
-
lorcsi
veterán
válasz FoxiestFox #49777 üzenetére
van erre szaktopik is, szerintem itt nézz előbb szét
a supraluxokat nagy dicsérik..én olyat vennékeladó: vadi új soundcore motion+
-
ShadowX
őstag
válasz Polemius #49778 üzenetére
Egyiket se. A nyelviskolát (itt Magyarkisztánban) nem érdekli, hogy mennyit akarsz tanulni, ők csak a tanfolyamdíjakat szedik be bőszen. Nagy számok törvénye. Sose lesz olyan, hogy mindenki ugyanazon, vagy közel ugyanazon a szinten van. Aki meg kicsit nehezebben tanul a többinél, vagy egy picit gyengébb, az lemarad, és hiába fizeti a tanfolyamot. Ritka az olyan nyelviskolában tanító tanár, akit érdekel is tanuló. Az a kevés meg előbb-utóbb megtörik.
Keress egy magántanárt. Drágább, de jobb. Persze csak ha a megfelelő tanárt választod ki, ami nem kevés keresgélés, mert sok a kontár. Egy jó magántanárral kiküszöbölhetők a fenti problémák, és eredményes lesz a tanulás = használható nyelvtudás.Egy angoltanár véleménye.
Egyébként mi a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Kaptam fél óra bant, basszus
Ráadásul idiótaság miatt.. ennyit a tervezgetett saját avatáromról[ Szerkesztve ]
-
Luighi
senior tag
válasz FoxiestFox #49781 üzenetére
Miért, mi történt?
-
félisten
válasz Luighi #49782 üzenetére
Egy hirdetésemben szerepelt a **ar, vagy a **s szavak egyike, mint a hirdetett áru állapotát leíró jelző.
Ráadásul olyan hirdetésben, amit véletlen hagytam fent, mert eladtam már a terméket...
Nem ám figyelmeztetnének, vagy valami, hanem "bant neki"
Újoncoknál még megértem, de azért én nem tegnap jöttem
Na mindegy, szájtépés[ Szerkesztve ]
-
Luighi
senior tag
válasz FoxiestFox #49783 üzenetére
Pitiáner dolog, egyetértünk!
Fel a fejjel jóbarát, néha hagyni kell a modikat, hadd mutassák meg, hogy ők itt a f@szagyerekek...
-
pmheros
őstag
válasz FoxiestFox #49783 üzenetére
lehetne csinálni (ha még nincs) egy ilyen topikot hogy moderátori túlkapások
nem vagyok tökéletes
-
félisten
-
Rhino666
addikt
HTC HD2 (használt, független, garis) 60k
Részletek itt, érdeklődés priviben!!
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Inv1sus
addikt
válasz FoxiestFox #49788 üzenetére
kitiltás esetén a kitiltás időpontjától számítva 1 év eltelt;
Nekem is ki kellett várni egy fél évet hirdetés miatt (figyelmeztetés), mert hogy egy account-ot meghirdettem. Az nem számított, hogy milyen játéknak milyen accountja, csak a szóhasználat volt a lényeg, szal vigyázzatok!
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Luighi
senior tag
válasz FoxiestFox #49788 üzenetére
Nemrég az egyik modi mailben figyelmeztetett, hogy ne ürítsem a lejárt hirdetésem, hanem jelezzem a moderátort keresek topikban a törlési szándékomat. Mikor ezt megtettem, egy másik modi ingerülten le.....tt (15 felkiáltójellel a mondat végén), hogy nincs törlés. Idéztem neki a másik modi levelét - remélem azóta megbeszélték házon belül.
Szóval nem tévedhetetlen istenekkel van dolgod, nyugodtan meg lehet nekik mondani a véleményed, hátha tanulnak belőle.
-
userZ
aktív tag
válasz Polemius #49778 üzenetére
Én magamtól készültem a középfokra, a gimi után jópár év kihagyás után. Egy fillért se költöttem tanárra, a nyelv tanuláshoz az internet bőven elegendő manapság már szerintem. Nyílván ha nincs meg egy stabil alapod, akkor tanárral kell kezdeni, de vannak nagyon jó self study könyvek, e-book formájában meg ma már minden elérhető pár kattintással.
Stop the Earth, I want to get off!
-
fradi81
veterán
-
félisten
-
http://www.sony.hu/product/vn-s-series/vpcsb1v9e
Eladó egy iljen. Iá 280k, gyári még nem használt.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
Izé
Még mindig keresek 2x1GB DDR2 800MHz-es memókat -
Polemius
senior tag
válasz ShadowX #49780 üzenetére
Hosszasan nem fejtegetem mert megint jönnek a modik és kiszórnak minket.
De röviden: végképp elegem lett belőle, hogy itt, Abszurdisztánban mindennek néznek, leginkább birkának vagy fejőstehénnek, netán ökörnek, madárnak, ostobának de embernek egyáltalán nem. Akár az államot nézem ami most megint ki akar venni az amúgy sem vastag pénztárcámból cca. 10%-ot.
Akár a munkáltatómat, aki annyit fizet, hogy inkább azt hazudom mindenkinek: bordélyházban vagyok bárzongorista (abszolút 0 hallással), mert nem hiszik el, mit dolgozom és mennyiért. Napi 10 órákat és most, szombaton is épp a munkahelyemen vagyok (ebédidő van amit persze le kell dolgozni, túlóra vagy hétvégi pótlék nincs, csak alap órabér). Ráadásul csak pocskondiázást kapunk, elismerést legfeljebb a többi kollégától.
Lakásról, autóról, családalapításról álmodni sem érdemes.Szóval inkább összeszedek annyi nyelvtudást, hogy legalább mosogatni vagy takarítani tudjak külföldön, mert még azzal is jobban megélnék mint itthon* - ráadásul még meg is becsülnék a munkám.
(Utánanéztem, ha mondjuk UK-ban ugyanazt a munkát végezném mit itt, legalább 25-30e font éves fizetésem lenne. Itthon meg már annak is örülnék, ha a bruttóm ennek a harmadát elérné.)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest