Hirdetés

Aktív témák

  • WindyJoe

    aktív tag

    válasz pilóta #41833 üzenetére

    :Y :Y :Y
    Desztvizet iszol?????
    És a sok finom ásványi anyag hogy kerül be a szervezetedbe?
    A keménységet meg próbáld ki, most nem mind1 mit mondanak a számok? Ha nem mosogat rendesen, akkor az erősebbet kell bele tenni és kész.

    SirRasor: Ez annyira hely függő, hogy lehet a szomszédban jó, de nálad meg ihatatlan. Ez teljes mértékben a csőrendszertől függ. Alapból a szegedi vízben sok vas van, tehát nem itteninek fura lehet az íze (Én ezen nőttem föl, úgyhogy nekem finom (: ). Ez fokozódhat, ha olyan helyen lax, amerre régi+hosszú vezeték megy. Aztán az ihatóság nagymértékben függ a vízhőmérséklettől is. Szóval ez az itteni 28 °C-os csapvíz nem a legkellemesebb. Gondolom észre vetted, hogy nem mind1 mikor nyitod ki a csapot, éjszaka hidegebb, nappal főleg este (mikor sokan fürdenek) melegebb. Ha kertvárosban lax, ott szerencsére mindig hideg, mert kihűl, mire a toronyból kiér. (:
    Voltam olyan panelban havernál, ahol egyszerűen nem bírtam meginni a csapvizet, mert valami nagyon fura íze volt.

    rptr: Ne essünk át a ló túloldalára, a MNYP nyúlta le a nyögdíjakat az államtól, nem az állam tőled! Szted miért kellene a BR-d 1,5%-ából a te nyugdíjad 75%-át fizetnie az államnak? És nem csak h miért, hanem MIBŐL?

    Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

Aktív témák