Aktív témák
-
nonoka74
tag
2db PCI-E videokarit vennék,leginkább Nvidiát!7600gs(gt)-8600gs(gt)-ig!lehetőleg olcsón!
ajánlat pü.ben v. adatlapon ott a telószámom![ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
-
őstag
válasz ErőVarázsló #41106 üzenetére
Az már megvolt
Szerintem még mindig fent van 1-2 hirdetésem mert egyszerűen nem tudtam törölni....Üdv:Attila
-
őstag
-
madstunt
addikt
válasz LordVader80 #41109 üzenetére
naja, meg nem kell mindenbe egyből az ördögöt látni minimum 1-2 hónap az új hardverapróig, majd meglátjuk mi lesz. olyat nemnagyon fogsz találni mint a hw apró volt, mert elég sok pluszt ad az hogy mögötte van m.o. egyik legnagyobb tech fórumcsoportja IMHO
-
Rick4
félisten
Voltam ma a varrónőnél, jó dolgai vannak, olcsón és gyorsan dolgozik. A babzsák elkészítése adott esetben meglehet fél nap alatt is, de ésszerűbb 1-2 napra lebeszélni, hogy mindenkinek jó legyen. A kisebb zsák 70- 75 centi átmérőjű aljrészel rendelkezik, ez a boltban 14 rugó, itt 8, a nagyobb meg 110 centis aljjal készül, ez a boltban 18 rugó, itt 10. Minden zsák külseje egy zippzáras levehető huzat, a bogyók külön szövettasakban vannak, tehát ki lehet mosni a külsejét, és nem kell lapátolni a nagyszobában a hungarocellt. Látszik a képen, hogy épp milyen anyag volt otthon, mind vastag, strapabíró még fogásra is, de nem durva anyagok, azonban ez csak egy része annak ami beszerezhető, nincsen lehetetlen. A képek között vannak még táskák is mindenféle anyagból, teljesen jól meg vannak csinálva, a nagyja 1700Ft/db áron megy. A képek:
[link]Akit érdekel bővebben, annak privátban név, cím, telefonszám.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pschio
őstag
mennyit érhet egy hibátlan SONY KV21T1K tv?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
nonoka74
tag
2db 775ös 1magos procit vennék, 2.8 celerontól felfelé!
1db 533 FSB+1db 533-800 FSB!
ajánlat pü-ben! -
WindyJoe
aktív tag
HIS Excalibur RADEON 9800 PRO IceQ Platinum 128MB érdekel valakit? (OEM)
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
maláj
addikt
Logitech Kinetik hátizsákot vennék a januári fizuból - ha valaki tudna emberi áron
-
maláj
addikt
Debrecenből kellene 1 cuccot elhozni - vki esetleg
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, keresek Valakit, akinek van fúrókalapácsa, mert a panellakásomba kellene összesen 4db lyukat kifúrni.
Átmérőben elegendő lenne 4 v. 5 max 6 mm, egy dect telefon fali tartóját és egy elosztót kellene a falra "felaplikálni".
Előre is köszönöm a segítséget!
- Alex -
-
pschio
őstag
valaki tud segíteni egy mio c250 mio mapsról igora való frissítésében?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Rick4
félisten
válasz pschio #41129 üzenetére
Ha a régiben volt egy sys.txt fájl, abba belenézhetsz, de elvileg sok minden nem kell megy az magától. Arra figyelj, hogy a főkönyvtárban a data.zip-et TC-rel megnyitva legyen olyan mappa, amilyen a készülék képernyőjének a felbontása, és a save mappa (ha van egyáltalán a főkönyvtárban) legyen törölve.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ben800
aktív tag
Szerintetek a Thermaltake bigwater 735 cpu blokja jó am3-ra??
Úgyértem a felfogató része,mert eléggé tetszik a cucc. -
-
WindyJoe
aktív tag
1,8" Samu 64 GB SSD érdekel valakit?
(Esetleg valaki tudja, hol és kb mennyiért lehet hozzá csatlakozót kapni?)Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
gabesz82
őstag
Eladó notebook!
PSN: Morfologus82
-
WindyJoe
aktív tag
válasz BobChemistry #41138 üzenetére
Dógozzá inkább, ne szövegeljél...
Ma Kit keversz be?Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Hakuoro
aktív tag
Eladó pár cucc:
Omnibook 6000 alkatrészek
Athlon 64 3200+ Venice E3
80 GB Maxtor PATA (sokat járt, de még mindig 100%-os)
A hét második felében megyek Szegedre. -
őstag
Hali
Valakinek esetleg egy kicsit komolyabb SATA RAID vezérlő?Üdv:Attila
-
LordVader80
őstag
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz LordVader80 #41148 üzenetére
eladó
AMD e600 X4 -/+ ninja mini +/- alaplaphozzá passzív
Thermaltake HTPC ház fekkvő nagy ATX lap belemegy elől ajtó full alu
intel d925
VTX 6870 1GB Oc quadview 3 év garire: ez eddig a legnagyobb amit passzjváltam kb 1 éve azóta is megy
i7 920 + HD4870 + 3*2Gb + 4*1,5TB + 450 corsair ez simán ment ninjával + s1-el passzívban
a tápot leszámítvaMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz LordVader80 #41148 üzenetére
Jelenlegi konfig
955BE X4
asrock extreme 3 890gx
6GB corsai ram 1600
Saphire 6870 1GB
400W corsair
3HDD
2DVDRWOrochi + S1
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest