Hirdetés
Aktív témák
-
adamik22
csendes tag
válasz LordVader80 #42100 üzenetére
miért is??
-
SirRasor
addikt
Nem szoktam piálni, ezért inkább hozzátok fordulok: nemtablettás borokban van elvileg egy resveratrol nevezetű vegyület, ami roppant jótékony hatással van a szervezetre, ezért gondoltam csak kéne inni egy kicsikét. Hol érdemes egyáltalán bort venni? Meg mégis milyen az az árkategória, amiben normálisat kaphatok?
Köff.
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz pilóta #42105 üzenetére
Téééényleg? Teapárti vagyok nagyon, csak eddig elég rosszul ittam, mert fél literes bögréhez öntöttem citromlevet, és ennek megfelelően egy zsák cukrot, és csak néztem, hogy 1 év alatt miért lett 5 lyukas fogam, úgyhogy új év új szabályok:
-no cukor
-no citrom
-no méz (túl drága, meg ez is édes)Egyedül arra nem találtam választ, hogy a szimpla gyümölcsteák, mint pölö pickwick vagy milford mennyire jó és hatásos a zöld vagy fehér teához képest. Szerinted?
Make Love not war!
-
nagyúr
válasz SirRasor #42107 üzenetére
Szerintem nem tudom Gyümölcsteát nem szoktam inni.
Én azért iszom a zöld teát, mert finom. Nem rakok bele semmit. Persze nem mindegy, hogy milyen. Én Dilmah natúr zöld teát iszok, elég drága, de nekem ízlik. Vagy szintén Dilmahból az EarlGrey, kicsi mézzel az íze kedvéért. (lapos teáskanálnyi 7 decis bögrébe)
Aki él és nem boldog, az téved!
-
adamik22
csendes tag
válasz LordVader80 #42109 üzenetére
beszéltem is vele privátba még délelőtt szóval tudok olvasni!! de azért köszi
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #42107 üzenetére
Teapártiaknak ajánlott a Cora-ban a kimérős tea, a zöldségosztályon van, a középen álló mérőpulttól 1 méterre. 14 rugó kilója, de egy Lipton, vagy bármi ami nem pancs, ugyanennyi. Cserébe a 6 féle gyümölcsteától kezdve a fekete, ír krém, zöld, rooibos, és valóban ízletesek, illatosak, a filtereseket nem is erőltetem, mióta van ezekből itthon.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
WindyJoe
aktív tag
Megjött Windy 2.0 és Wendy 1.0Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
gabesz82
őstag
Eladó!
FSP Epsilon 600W tápegység: 19000 Ft
PSN: Morfologus82
-
WindyJoe
aktív tag
Köszi mindenkinek.
Van aki nem aprózza el...
Azért még ezt a pár napot végigpihenem.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
lorcsi
veterán
Sziasztok !
Tudna valaki kölcsönadni egy hálókártyát?
egy hétre kellene
érte megyek[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Luighi
senior tag
2.5" IDE notivinyókat keresek megvételre! Sokat sokat
-
boba6
senior tag
válasz WindyJoe #42116 üzenetére
tényleg? gratula! termékeny volt az éjszaka
nem találkoztunk, csak mert hajnali 1-től mi is szülőszobán voltunk
1:59-kor mi is gyarapodtunk egy tündéri kis BoBo(gi)6-al
úgyhogy az elkövetkező napokban engedtessék meg hogy rapszodikusan dolgozzak... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
adamik22
csendes tag
levittem a bicaj árát mert nagyon útban van!!!
[teszvesz link][ Szerkesztve ]
-
WindyJoe
aktív tag
Akkor már nem voltunk lent.
Csaszi volt du 2-től, úgyhogy utána már a 2-on voltunk.1-2-ig?? Hú az gyorsan meg volt akkor...
Gratula hozzá.Tegnap nagyon sokan szültek, csak abban a szobában ahol most van, 4 tegnapi csaszis van.
Plusz sima is volt napközben pár.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
madstunt
addikt
Gratula mindkettotoknek!
-
pmheros
őstag
jár valaki Kecskeméten a napokban ?
Ha igen akkor el tudna oda vinni egy dobozkát, egy pár kedves szóért ?nem vagyok tökéletes
-
-Tsaba-
tag
Grat Boba-nak és WindyJoe-nak is
-
r0by
addikt
Keresnék új, vagy keveset használt dect-es telefont. Olcsó ár nem akadály
-
sss
őstag
Grat nektek.
-
őstag
Grautula a kisbabákhoz mindkettőtöknek!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Jövő év tavaszára halasztották a Commandos Origins megjelenését
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest