Aktív témák
-
bylow
senior tag
Eladó 1 Nokia N 76 !
árajánlatokat kérek rá, használt, kb 1 éves, szokásos crome betét kopott rajta, müködése hibátlan, 1 G mem.card, dobozzal, gyári tartozékokkal.
csak privátban mert csak hétvégén tudom követni a fórumot.
25kByLow #
-
Rick4
félisten
Gép megvan, 17-19-es CRT moncsi kellene még ma, legkésőbb holnap.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
Minél sürgősebben és olcsóbban kéne használt alaplap+proci+memó!! (tönkrement apum gépe) Ajánlatokat kivételesen itt a közösben várom. Ja és ha DDR1-es a lap, akkor nem kell memó, csak ha 512 MB-os.
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Bár asszem inkább keresek egy Intel Atom alaplap+procc+VGA-t, 20ból kijön és már csak táp meg memó kell hozzá.
Valakinek van jobb ötlete?
Make Love not war!
-
Gergello
addikt
Eladó régi alkatrészek:
1 x 128 MB 2 x 32 MB SD RAM
AMD kk6 2 450 mhz
WD 6,4 GB Fuji 3,4 GB kisvinyók
Írj privit! DDR2 ramra cserélném vagy pár ezer forint kp.
-
bolcsodal
addikt
Mit csinálnak a rendőrök az M5-ös behajtón? Valami baleset volt a Kossuthon?
They drew first blood....
-
proper
őstag
valaki nem kivánna meg egy 2180-as procit? tobozos, hütő érintetlen
gari már nincs
10k -
-Tsaba-
tag
Kaptam egy telefont Skóciából uncsitesómtól (Nokia 6300). A lényeg hogy kellene nekem bele pl magyar menü IS. Tudtok javasolni olyan helyett, ahol segítenek megoldani a problémát?
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Tamás24
tag
Figyelem Acer Aspire 3100 széria tulajdonosok!
Ha valakinek elege van abból, hogy állandóan melegszik a gépe, netán fagy a hőmérséklet miatt a gép, neadj isten némi tuningot szeretne eröltetni a gépre, de eddig félt a kockázatoktól, itt az alkalom, hogy együtt megoldjuk a problémát viszonylag olcsón.
Az ára kb 5300Ft-ba fájna. Akinek ez az összeg nem éri meg az ne is olvassa tovább sztem a leírást, bár mindenkinek maga dolga.Aspire3103 tulaj lévén nagyon megszerettem az Acer-t mert egy stabil jó teljesítményes gépet kaptam jó áron, azonban nagyon zavart a hőmérséklet iszonyú ingadozása, ami a belepakolt alkatrészeket nézve értehetetlen volt. Ezért is álltam bele egy kis nyomozásba.
Kezdjük ott, hogy nem mindenki tudja de a 3100-as és 5100-as szériákat egyben tervezték és utána vált szét a kettő, ennek jó külső mutatói az elülső részen található rácsozott nyílás mindkét szérián, amit a 3100-asokon belülről egy gumilappal eltakartak (elég egyszerű rájönni hogy itt valami nem oké ) Valamint hogy a szétszedett notebookok közt a különbség a hűtésben csupán annyi hogy az egyiknek megvan a két áteresztő nyílása, azonban a másiknak be van öntve vastag kemény műanyaggal (még az öntés lenyomata is tisztán látszik) A lenti képeken jól látszik, és az is hogy a szériaszámban a két nyílásos elöbb létezett mint az 1
Nos ezt könnyen orvosolhatjuk ha az 5100-as kétnyílásos ventijével szereljük fel a 3100-as laptopot, ami ugye dupla annyi levegőáramlási hoz és nagy hőmérséklet zuhanást. kb 9fokot.
A hűtő ára természetesen csak akkor megy 5350 Ft/db-ra ha LEGALÁBB 8-at rendelünk belőle. Természetesen a pénzről az átvételkor mindenki kap egy átvételi elismervényt, csak akkor kellene fizetni, ha összejöttek a rendelések és kb 3 nap a szállítás külföldről.
Akit érdekelne Pest,szeged és ennek környékéről az írjon privit mindenkinek visszaszólok, ha összejönne a 8db és utána még írok ide. hátha valaki utórendelne.A 3100-as széria ventillátora:
Az 5100-as széria ventillátora:[ Szerkesztve ]
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
Tamás24
tag
válasz Rhino666 #22117 üzenetére
Aki nekiáll fúróval annak előre gratula, tekintve hogy olyan közel van a ventillátor az öntvényhez, és annyira vékonyak a lemezei, hogy pár milivel túlszalad az illető és máris lesz egy vadiúj 3 lapátos ventije 10 helyett
Arról nem is beszélve, hogy két kemény műanyagöntvény van egymás után, csakhogy elvegyék a vállalkozó kedvűek minden reményétHa valami működik ne próbáld megjavítani.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz Tamás24 #22119 üzenetére
Ki lehet szerelni a laptop hűtőből is a ventilapátot...
Azt is ugyan olyan kis műanyag gyűrű fogja mint a többi ventin.
Én is inkább kifúrnám, mint 5k-ért vegyek egy ilyen kis vackot... (:
Amúgy nem is kell azt annyira fúrkálni, meleg szöggel körbe olvasztod azt kész, vagy szikével próváld meg körbevágni.
A képen úgy néz ki, mintha az csak egy dugó lenne, belűről nem próbáltad meg kilökni?
Mod: Azt a SUNON-os cimkét kell leszedni, és alatta van a gyűrű[ Szerkesztve ]
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Tamás24
tag
válasz WindyJoe #22121 üzenetére
hát ez kicsit azért macera..olvasztani?? forró szeg? akkor már inkább a reszelés, de kicsit finom dolog ez ahhoz hogy csak úgy nekiessen az ember ilyenekkel! Akkor már inkább pénz, és ha a egy venti meghal akkor lesz mégegy tartalékban. ha nem profin csinál az ember valamit akkor nem éri meg nekivágni sztem!
-
Tamás24
tag
válasz Rhino666 #22123 üzenetére
Hát ezzel nem értek egyet mindent én csinálok itthon, még a polcokat is saját kezűleg készítettem csak van fogalmatok róla, hogy 1 kiálló kis pöckön mennyi por tapad le? ha reszelsz vagy olvasztasz sztem nem egy marad majd utána, arról nem is beszélve, hogy ha valamiből egy van, akkor ha eltöröd nem lesz másik, ez esetben ez a munkaeszközöm...mindenki összeadhatja mit akarok ezzel.
-
SirRasor
addikt
Hümm..nem is tudom hol kérdezzem, lehet véletlen valaki tudja. Intel Atomot beszereztem, iTX-es alaplap és csak egy PCI-os hely van benne. Beleraktam Audigy 2-t és Auxiliaron keresztül próbálnék felvenni szintetizátorról és elég nagy alapzaj jön, de nem tudom honnan. Mondhatni sehonnan, mert ha az összes létező bemenetet és kimenetet letiltom, akkor is megmarad. De akkor mégis mi a fene lehet ez? ..és pláne hogy lehet megszüntetni? Netán valaki találkozott már ilyennel, aki tudta mi okozta?
Make Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Tamás24 #22116 üzenetére
A Kálvária sgt, Nagy krt sarkánál a Military Shop mellett van egy műanyaghegesztő. Egy nő dolgozik ott, mindenféle okosságokat csinál a kézi mixergép fogaskerekeitől kezdve a műanyag lökhárítókig. Megérné megkérdezni, hogy vállal-e ilyesmit is. Én egy törött lámpatestet vittem hozzá egy Kia Rio-ból, még a fényszóróemelő motor bakját is visszarakta úgy, hogy csak utána kellett állítani.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bylow
senior tag
Eladó 1 Nokia N 76 !
Használt, kb 1 éves, szokásos crome betét kopott rajta, müködése hibátlan, 1 G mem.card, dobozzal, gyári tartozékokkal.
csak privátban mert csak hétvégén tudom követni a fórumot.
25kByLow #
-
gabesz82
őstag
Eladó egy Samsung 226BW 22"-os TFT monitor, tökéletes, hibátlan állapotban, minden tartozékával, pixelhibamentesen, 1 év garanciával. Irányár: 52000 Ft
PSN: Morfologus82
-
SirRasor
addikt
Na a tegnapi katasztrófa eredménye:
Eladók:ROSSZ Socket A-s Asus A7V333 alaplap
1.2-es vagy 1.4-es Duron hűtővel
Chipsethűtő borda régebbi lapokhoz (asusról szedtem le)
2002-es floppymeghajtó előlap nélkül
52x-es LG CD-olvasó
tökéletes állapotban lévő hálókártya(vadi újnak néz ki) Realtek 8139CÁr megegyezés alapján.
Make Love not war!
-
LordVader80
őstag
Keresek >=500Gb Sata vinyót
May The Force Be With You!
-
(Bundás)
addikt
HDD:
SAMSUNG SP2014N (200 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 6500 Ft
Monitor
17" Samsung TFT 710N
Ventilátorok:
8 cm (700 Ft /db)Coolink SWIF 8 cm (1000 RPM, 16 CFM, 9 dBA)
Artic Cooling Pro TC PWM (1000-2500 RPM, 12-32 CFM, 5-35 dBA)
Cooler Master SAF-B82 (2500 RPM, 34 CFM, 26 dBA)12 cm
Scythe SlipStream (1600 RPM, 88.11 CFM, 33 dBA) = 1400 Ft (garis)
Thermaltke TT-1225 (1400 RPM, 41.6 CFM, 21 dBA) = 1000 FtODD
LG DVD olvasó, CD-író kombó : 1000 Ft
CD-írok és olvasok 300-800 FtEgyéb
Socket 478, 754, 462 gyári hűtők 800 Ft
2x64/100 SD-RAM 500 Ft/db -
ALI_G
veterán
eladó turbo sim 2500-ért!
[ Szerkesztve ]
-
válasz LordVader80 #22136 üzenetére
El is felejtettem megköszönni a multkori korrekt ügyintézést!
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
zolynet
veterán
Life is too short to stay stock!
-
Andrej1
aktív tag
Hali !
aldó vidkari+block[link]
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
Agyasima
őstag
Alaplap kéne, ilyesmi: GIGABYTE GA-EP35-DS3
Van valakinek? Boba ilyenkor még üzemel, vagy pelenkát vásárol?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest