- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ja, neki kényelmes így írni, de mindenki másnak kényelmetlen olvasni
Értem én, hogy a szövegkörnyezetből kiderül, hogy a koszoru, az koszorú, vagy köszörű
Persze úgy van vele, hogy a PH-s arcoknak jó lesz az ékezet nélküli írás is, de fogadok, hogy a CV-jét nem merné ékezetek nélkül elküldeni egy magyar céghez
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
GreatL
őstag
Bluetooth mini billentyűzet?
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
lezerpiramis
őstag
Speciel én telóról legtöbbször ékezet nélkül írok - ha fizikai billentyűzetes, ha virtuális. Számomra így a legkényelmesebb (és leggyorsabb), és aki akarja, meg fogja érteni, amit írok. Ha valami megköveteli (hivatalos levelezés stb.), természetesen használok ékezeteket.
Emellett az első dolgom az összes automata javítgatós, szótáras miskulanciát kikapcsolni minden telómon
-
válasz Felesbandi #23 üzenetére
Az ilyen virtuális billentyűzetek mellett kardoskodó, ékezet nélküli kommentek nagyon viccesek.
Ezért nem írnak így emberek. Hál' istennek.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
scdlsc
senior tag
válasz bollokcs80 #40 üzenetére
-
Thocy a ZAGY
tag
Én igen. Egy barátom ajándékba kapta az előfizetéséhez. Egy hétig menőzött vele, aztán egyre gyakrabban hagyta otthon.
Abban az időben még csak SMS volt jó drágán, az a néhány létező üzenetküldő/csevegő program pedig nem volt "buta" telefonra, így eléggé értelmetlen volt átlag használatra.
Mondjuk én közel az 50-hez ma is inkább telefonálok, ha sürgős/fontos valami, ha pedig ráér, akkor kényelmesebben pötyögök majd otthon az asztali gép elől rendes billentyűzettel. Ha kell megoldom telefonról is (még elvagyok szemüveg nélkül), de ritkán van olyan, hogy tényleg KELL pár szónál/mondatnál többet írni. Mondjuk az életben is megőrjítenek a folyamatosan beszélő emberek, akik valójában nem mondanak semmit, de az időmet elrabolják.[ Szerkesztve ]
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
-
lezerpiramis
őstag
válasz Badman 4ever #34 üzenetére
Nem zavaró, hogy csukott állapotban nem férsz hozzá a kijelzőhöz? Nekem is van egy PinePhone-om, de mire rászántam volna magam a billentyűzetre, lett egy Fxtec Pro1-X is (meg egy Surface Duo, noha annak nincs billentyűzete, de legalább több hely van gépelni, bár telefonként használva nem túl kényelmes)
-
bollokcs80
Korrektor
És akkor A klasszikust még nem is emlegettük:
Egy kollégámnak volt, megnyomkodhattam. Ez olyan űrtechnika volt, mint manapság a kettéhajthatósak. Az én akkori (eredeti) 3310-esem kb 50.000 forint volt (kártyásan), ezt emlékeim szerint olyan 250-300.000 körül mérték akkoriban.B.Cs.
-
Badman 4ever
őstag
Így nem tűnik praktikusnak, a másik oldalon volna értelme szerintem. PinePhone-omhoz van billentyűzetem, az pont így van kialakítva és jól használható, amikor szükség van rá.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Bahama
aktív tag
válasz Fancy-boy #16 üzenetére
Na igen, ez már a jövő volt
Egyébként ezt konkrétan nem láttam hogy mobilba beépítették. Csak hogy PC-hez lehetett venni. De nagyon körülményes volt használni. Ennek ellenére szerintem baromi menő még ma is.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
joey04
titán
hulladék.
-
félisten
Néha irigylem az almás készülékekhez megjelenő minőségi kiegek garmadáját... ez a Clicks ilyennek tűnik, mint nyúlánk Blackberry KeyTwo.
iPad Mini-hez kiadhatnának ilyen billentyűzetet.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Felesbandi
senior tag
válasz janeszgol #24 üzenetére
En nem tartom ott, csak huzgalom az ujjam es az utolso betunel egybol felemelem. Legalabbis tudatosan biztos nem tartom ott az ujjam. Masreszt meg az se hatrany, hogy van, hogy egy hosszabb szo felenel mar feldobja a megfelelo javaslatot es ha ilyenkor felemelem az ujjamat, automatikusan beilleszti azt. Ahogy en eszrevettem, szokni kell ezt a huzgalgatos irast 1-2 napig, de utana nincs visszaut, mert baromi kenyelmes. Erosen ajanlom, hogy tegyel vele egy probat par napig, ha meg nem probaltad volna. Lehet nem valik be neked, de ha bevalik akkor tobbe nem akarsz mashogy irni telon.
Bar be kell vallanom, hogy iOS-en is google billentyuzetet hasznalok, mert szamomra jobb, mint az apple fele billentyuzet, meg ha kozel se olyan jo, mint pl. Androidon.
Az androidos google billentyuzetet nagyon jol be lehet allitani (legalabbis utolso droidos telom idejen), a swipe teljesen jol mukodott (emlekeim szerint talan a Sony billen volt csak jobb), be tudtam allitani, hogy hosszu nyomasra a betuk mogotti alternativ karaktert gepeljem be, magat a hosszu nyomas idotartamat meg be birtam allitani szamomra kelloen rovid idore, igy erzesre nem kellett ra soha varnom, de soha nem is nyomtam hosszan veletlenul vele.
Szerintem egy jol beallitott google billentyuzet veri ezt a fizikai billentyuzetet az esetek 90%-aban kenyelemben es sebessegben egyarant. De meg ha ebben tevedek is, a magam reszerol kizartnak tartom, hogy ez a billentyuzet annyi pluszt tudna adni, ami kompenzalna a telom kozel masfelszeresre valo novekedeset.
-
janeszgol
félisten
válasz Felesbandi #23 üzenetére
Odahuzod az ujjad a betuhoz es egy ideig ott kell tartanod, nem? Akkor lassu.
-
Felesbandi
senior tag
Kb. 10 eve swipe-olgatva irok az osszes telomon. Nem mindig mukodik hibatlanul (plane egy i13 Minin), de szamomra sokkal kenyelmesebb es gyorsabb, mintha egyesevel potyognem be a betuket. Nem is ertem, miert nem irnak igy tobben, szerintem egyertelmuen a mobilos gepeles legjobb modja.
-
janeszgol
félisten
Nekem egy BB Priv kell mai tudással.
-
Hallosz
senior tag
Az iPhone remekül leírja a diktált szöveget, minek vesződni a pötyögéssel? Persze, buszon vonaton stb. nem biztos, hogy van alkalom diktálni. Ehhez szükségtelennek gondolom ezt a "fából vaskarika" cuccot.
Bár, soxor élő videóhívásban nevelik a gyereket, vagy veszekednek. . . Így akár diktálhatna is.
-
dz1989
senior tag
Amúgy nálam még a Nokia E7, N97, N97 mini kialakítás Lenne egy álom ha egy Samsung Sxy Ultra tudásával csinálnák meg.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
dz1989
senior tag
Szerintem az alap ötlet nagyon jó. 😊
De kellene más dizájnú is. Egy IPhone Xy Pro és ProMax hoz ez a Sárga hozzá a kerek gombokkal olyan komolytalan.
Jó lenne ha lenne fém vagy üveg hatású gombos változat is.
Számomra amúgy túl hosszúkásabbá teszi a telót.Egy Olyan szép akár hátul bőrös Tokbillentyűzet lenne jó amit úgy lehetne használni mint az Sony Ericsson P910. Na annak nagyon örülnék. 😊
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
muxi-muxi
senior tag
Inkább semmilyen ne legyen, mert szegény fícsörtől epét tudok köpni, olyan marhaságokra javít. Hogy a teszthez is szóljak: marha drága ennyiért, kissé meghaladott is (alapvetően az iPhone virtuális billentűzetével ki vagyok békülve). Már nagyon a múlt ködébe vész, de valami szétcsúsztatható Sony Ericsonom volt, na az a bill eléggé megkönnyítette a szövegbevitelt, plusz kompakttá tette a telefont.
Valahogy ezek az okosító tokok nálam nem túl életképesek (iPhone 5s-re volt külső banktokom, hamar kikopott a rögzítése), ezért sem tudnék pénzt adni.Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
bwoay
nagyúr
szerintem a Samsung koncepciója ugyanerre a témára sokkal életképesebb volt anno.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
-
MODERÁTOR
-
moleculez
veterán
Én egy E72, esetleg E8-ra reagálnék hasonlóan
Amúgy a fiatalok szeretnek pötyögni, szerintem meg lesz a piaca. De leginkább angol nyelvterületen, vagy ahol az ékezetek nem gyakoriak. Ezek bevitele elég átgondolatlannak tűnik. Bár lehet hogy egy platformra jellemző megkötés: pl ha az angol QWERTY-s angol nyelven használt macbookon akarok ékezetet írni, az pont így néz ki: pl “e” hosszan lenyomva + a megjelenő listából “é” alatti szám. (Nincs épp előttem hogy melyik pontosan).
Őszintén nekem is tetszik, bár nem csacsogok annyit hogy kelljen ilyesmi. De az egész nap telón lógó fiataloknak simán jó. Amit kihagytak: a termék hátulján lehetne egy touchpad amivel lehetne a telón gesztusvezérlést végrehajtani. Pl amikor régen a hátlapi ujjlenyomatolvasó volt a divat, azok általában tudtak ilyet. (LG, Huawei pl 100 h tudta).Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Ricardo
titán
Jaj
Ennél már csak a tízezrestörlőkendő a viccesebb, ami hivatalosan nem kompatibilis a régi szériákkal
-
Bahama
aktív tag
válasz viragdani01 #8 üzenetére
Nekem ez már az általános iskola utolsó évei voltak.
És még ilyen reklámokat csináltak hozzá
https://www.youtube.com/watch?v=nPrZOkzr6Kc
https://www.youtube.com/watch?v=aymYaB37hUcKerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
tixem
addikt
Személy szerint lef snám a bokám és csorgó nyállal szaladnék a pénztárhoz, ha például újjászületne a Motorola Milestone széria egy flagship formájában. Hát még mellé egy S Pen féle toll. Ott kapnék infarktust.
Ez így a hagyjuk kategória.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Tipikus olyan kiegészítő amit maximum egyszer fogsz használni , aztán soha .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Bahama
aktív tag
25 éve:
Ericsson Chatboard CHA-10[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Mindig lesz az a majom, aki megveszi.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Polllen
nagyúr
A koncepció még tetszene, de oldalra kicsúsztatva tényleg jobb lenne. Meg nem ilyen áron.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Inarus
addikt
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Az Apple-féle prediktív + magyar nyelv kombó tényleg eléggé értelmetlenné teszi.
Mondjuk csodálatos, hogy 17 éve tojnak arra, hogy egy normális autocorrect legyen magyarul is... -
MODERÁTOR
Így nincs.
Oldalra vagy lefelé kicsúsztatható verzióban igen.Xiaomi 13T