- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz Misi1979 #96098 üzenetére
Érdekesek!Mondjuk azt se mondtad eddig,hogy sajátok! Erről a hangvillás cuccról tudnál többet mondani,vagy egy videot linkelni vagy hogy hogyan keressem?Tudom,hogy bulovaeknak van,de lövesem sincs hogyan működik!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Pé
senior tag
válasz Szabikaa20 #96101 üzenetére
Pedig az jó fajta cucc. Nem a kvarc x kHz-es rezgése adja az ütemet, hanem egy elekromos hangvilla többnyire 360-500 Hz-en. Tehát nem ketyeg, hanem búg.
(szerintem lesz ilyen eladó IWC nemsokára )
Úgy keresd, hogy tuning fork watch
[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
válasz Ereshkigal #96104 üzenetére
Vannak akik erre szakosodnak, de az elektromos rész javítás elég nehézkes.
-
-HTC-
tag
válasz leximester #96064 üzenetére
Nagyon szép az órád, anno én is ilyet szerettem volna!
Gratula! -
Csigusz 1
aktív tag
válasz pajav8 #96109 üzenetére
Tegnap jöttem haza egy hét gyulai pihenésből. Többször voltunk a Várfürdőben.
Olyankor az Orient Aviator-omat vettem fel. Kiválóan bírta, pedig "csak" WR 100 M minősítésű! Csúszdák, nagy nyomású vízsugarak, pezsgés, meleg víz, szauna, hideg víz, stb... meg sem kottyant neki.
A Poljot Aviator Strizhi-met nem mertem bevetni, mert igaz ugyan, hogy az is 10 ATM vízállósággal bír, de azon nincs koronazár. A fürdést, zuhanyzást az is bírja, de ennél komolyabb igénybevételnek már nem merném kitenni.My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Szabikaa20
őstag
Köszönöm!Ezen aztán tényleg folyós a mp mutató! Mondjuk egy ilyet elfogadnák!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
szundybence
aktív tag
2008 decemberében kínai régészek egy 400 éve érintetlen, Ming dinasztiából származó sírhely felnyitásakor egy megdöbbentő leletre bukkantak. A síremlékben egy apró, fém órát találtak. A fényképeken jól kivehető, miniatűr óra 10:06-ot mutat és a hátuljára az van felvésve, hogy Swiss (svájci). Egyes elméletek szerint egy játék volt, mások szerint egy ékszer, talán gyűrű lehetett – vagy egy jövőből származó modern svájci karóra jutott valahogy a múltba.
(#96108) KelemenUhr: Ez nekem is nagyon tetszik! Mennyibe fáj egy ilyen itthon? Van linked rá?
[ Szerkesztve ]
-
werna4
csendes tag
Sziasztok!
Mivel sokan rendelgetünk itt külföldről, és bár reménykedünk a vámterhek elkerülésében, hogy senkit ne érjen sokként és tudja mire számítson ha mégis fennakadna az adott csomag, találtam egy jónak és hasznosnak tűnő vámkalkulátort: [link]
Hátha valakinek jól jön
-
Skimaster
senior tag
válasz Szabikaa20 #96116 üzenetére
Köszi és a többieknek is....
-
csabulaxi
senior tag
Melyiket mára?
és ha már PAM, a liliom nagyon stílusosan kifigyel.
(#96114) szundybence
ez az olcsó internet átka[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy SEIKO SSC081P1 órát. Természetesen úgy, ahogy általában mindenki, minél jobb áron.
Olvasgattam itt a fórumot, többször láttam linkelve a skywatches oldalt. Viszont nem látok az oldalon lehetőséget magyarországi postázásra. Postáznak ide hozzánk?
Egy másik oldal amit láttam linkelve a creationwatches. Ők postáznak ide és 2 opció van a postánál: FedEx/DHL vagy Registered parcel. Na itt pedig az a kérdés érdemes a második opciót választani a vám miatt?
Tudom-tudom, nagyon szeretnék mindent megúszni, de hát egy próbát megér, na meg az vesse rám az első követ, aki nem szereti, ha a vámon elfelejtik ráhúzni a 27%-ot."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
runner 125
nagyúr
válasz KelemenUhr #96108 üzenetére
Ah, gyönyörű, főleg ezzela szíjjal.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz szundybence #96114 üzenetére
Itthon nem árulják amennyire én tudom, e-bay-en esetleg akad, de annyira nem olcsó.
[link][ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz JoeCockBill #96026 üzenetére
Valami vékony okoskarkötö (tescos, vagy Xiaomi ebayről) nem jó erre a célra?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
chris-v
senior tag
-
Wg5113
aktív tag
A régi modellekben ,mondjuk Bulova ,Egy egyszerű(1 tranzisztor 1 ellenállás 1 kondenzátor) bi-stabil multivibrátor volt két tekerccsel és felváltva adott nekik áramot 500hz környékén ami elég gyors ( a hálózat pl. 50hz mégse villog a lámpa a szem számára).
A két tekercs billegteti a mechanikát és onnan már óraként jár.Ütödésre nagyon érzékeny ,vigyázni kell vele.Egyébként innen a fórumról atkó 67 társunk most adott el egyet ősszel ráadásul Omega volt full hibátlan tokban. -
Nick no.1
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop
-
ZiD
tag
Nem tudom mennyire off, de hátha valakinek hasznos lesz ajándék ötletnek Párom reklamált, hogy neki nincs olyan órája, amit vízbe tudna vinni. Úgyhogy ma ezt kapta, 2 plusz csajos szíjjal piros és királykék színben. Klassz lett a végeredmény
[ Szerkesztve ]
-
-
SÖ
addikt
Emlékszik még valaki a fali szinkron órákra? Azok a generátor 50 Hz-es frekvenciájára működő szinkron motorok voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
válasz Ereshkigal #96142 üzenetére
Elméletileg igy van ,de gyakorlatilag nem eszik többet,mert a tekercsek valamolyen szinten gerjesztett állapotban vannak a rövid és sürű impulzusok miatt.Ezért a fogyasztásuk nem emelkedik drasztikusan.
-
Wg5113
aktív tag
Igen,de azok főleg az 50Hz kifogásolható pontatlansága miatt nem tudtak fixen pontosak maradni.A 48-53Hz közötti érték teljesen normálisnak számított akkoriban.Canadában 60Hz -et használnak,ha nálunk egy ott gyártott órát használsz 50Hz-en akkor pár hónap alatt közel fél óra eltérés jön ki .
-
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok!
DFI-re lenne valakinek élő kupon kódja, amit át is ruházna rám?
Egyátalán vam most olyan ami érvényes?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
bigdaddylaza
tag
olyan furi de nem rossz nekem tetszik..http://www.ebay.com/itm/Orolgoio-Zenith-El-Primero-Pacific-acciaio-oro-cal-400-59-0010-400-Perfect-/261534460906?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item3ce4ab2bea
-
csƵ
addikt
Van arról tudomásotok, hogy DFI-ról rendelt órát vámoltak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs