- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz klajos27 #46250 üzenetére
Szerintem kicsit tornásztasd meg az agyad! Megnéztem az ango használatit, hát gondolom a day, hour, month, year, szavak csak kitalálhatóak, hogy mit akarnak jelenteni. Annyira szimpla az egész... Jahh, sajna én sem tudok angolul. 8 év orosztanulással A "press" szó gyakran szerepel, az megnyomnit (nyomd) jelent itt.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
csabulaxi
senior tag
válasz Gabor970 #46253 üzenetére
A telememo kicsit munkásabb, de a 80-as években már voltak ilyen tudású órák, szerintem mind magánbehozatallal, tuti leírás nélkül.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz Reverting #46239 üzenetére
210 ezer Ft. vadi újba, nem levert lünettával.
[link]Ennyiért én inkább vennék egy új Steinhartot.
Már ha nem kicsi a kezemre.
42 vs 45 mm."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
klajos27
csendes tag
válasz csabulaxi #46251 üzenetére
Köszönöm neked és a sok "okos" hozzászólónak a segítséget.
Gondolom,ha ti is az ötven feletti éveiteket taposnátok és régen oroszt tanultatok volna nem biztos,hogy menne az angol.
Sok fórumban írtam már,de mindenhol segítőkészek voltak. Itt miért a piszkálódással kezdődik a dolog?
Na 50 forintos tökös legények itt a link: www.desy.de/~mpybar/psdump/Casio_watch.pdf
Ki lesz,aki a baszogatás után a fordítást megcsinálja?
Gondolom,hogy én kulturáltan kérdeztem.
Nem biztos,hogy mindenkinek telik több százezer forintos órára.
Rajta,rajta nézzük hány 50 forintos jelentkezik? -
tPedro_
őstag
Mondjuk 2000 Ft-ot (vagy barmennyit) elkerni egy hasznalati utasitasert eleg alja hozzaallas.
-
Takuun
aktív tag
G10-es NATO szíjról mit lehet tudni? Milyen minőség? Az egyik fekete számlapos, fehér mutatós, acél tokos pilóta stílusú órámhoz vennék egy pirosat. De sajnos még élőben egyáltalán nem láttam ilyen szíjakat.
-
Neurotoxin
őstag
válasz phranxinatra #46263 üzenetére
"Egyáltalán nem voltak bántóak" Aki ebbe a topikba érkezik, nem fogja egyből levágni, hogy van itt 1-2 'viccestóni', aki egyből lenézően, elkezd "vicceskedni". Tudják, hogy kiknek szól! Sajnos ez rányomja a bélyegét a topik hangulatára...elkellene ezen gondolkozni.
Egyébiránt 2000 Ft-ért használatit adni=lehúzás
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
csabulaxi
senior tag
válasz klajos27 #46258 üzenetére
a Te linked nem működik.
A hivatalos forgalmazó oldalán van egy pici segítség.
http://casio.timecenter.huA tulaj jár ide gyakran, de a sok szürke import miatt csak pénzért adnak magyar használati utasítást.
Ők már megdolgoztak érte.Egy működő link.
angolulJa, én 47 éves vagyok, de már gimisként volt az osztálytársamnak 50 neves telefon adatbankos casiója és az orosz óra alatt is be tudtuk állítani.
Nincs száz ezer forintos órám.
Szeretem a humort és ez hatalmas feladott labda volt, kár lett volna kihagyni."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
trassher
addikt
-
young78
tag
Adok egy ilyen leírást, csak ne kelljen szkennelgetnem
-
csabulaxi
senior tag
válasz trassher #46276 üzenetére
2 ezer köbcentis swift, az brutál.
Ne szkenneld, fotózd be telóval, az is jó. szerintem.
Mennyi volt használtan az a casió, ha szabad érdeklődnöm?
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Misi1979
őstag
Eddig is tudtam, hogy sokmindent hamisítanak, nade már ezt is?
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Dr.Zoo
őstag
Pé kolléga! Az aitor név mond neked valamit?
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Misi1979
őstag
válasz Miamiquake #46284 üzenetére
Biztos lesz olyan is, amikor a gagyi hamisítványa jobb minőségűre sikerül majd, mint az eredeti gagyi
Egyébként az általad mutatott órával nincs semmi gond, csupán arra az alapigazságra hívja fel a figyelmet, hogy du. 3-5-ig milyen lassan is telik az idő...
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Gabor970
addikt
válasz trassher #46280 üzenetére
Brutál? 1,6 16V swift sedanom volt -szeretem a swifteket-, az is messze volt a brutáltól. Néha szervizbe viszek egy EVO IX-et -2x50km az út, rokon autója ausztriából-, ami 450Le-re van húzva (nem ratyituning, hanem lassan több mint a kocsi ára még egyszer csak a tuningban) NNo, az már brutál.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
trassher
addikt
válasz Gabor970 #46287 üzenetére
Nem is komolysággal kell érteni a brutált hisz mint írtam 1. és 2. fokozatban jól pörög de semmi több. Azért egy EVO IX-hez ne hasonlítsuk, nagyon nem reális pedig az EVO IX egy "puha" autó mondjuk egy EVO VI-hoz képest.
Az 1.6 16V ettől érthetően gyengébben gyorsul hisz nehezebb és a váltó áttételezése már nagyon hosszú. 1.3-as motor 1.0-ás váltóval már igencsak játékos.gatto_: Nem rég van meg, igazából ez egy mezei univerzális bicskakulcs kp zár vezérlővel együtt. A gyári kp zár távirányítói feladták a harcot így kellett valami új. Nem mellesleg kényelmes hogy nincs az embernél kulcs+távirányító mert ugye egyben van.
Redmi Note 7
-
Gabor970
addikt
válasz trassher #46289 üzenetére
Bevallom, nem próbáltam EVO VI-ot, de azért az 1250Kg - 450Le nagyon durva. 3,9 a 100-as sprint.
Hatvanig megeshet, hogy egy rövidváltós 1,3 megfogná az 1,6-os swiftet, de hogy 100-on előbb van a nagyobb motoros swift (905kg) az tuti. Eleve egyet kell csak váltani, mert kettőben 115-nél szabályoz csak. Amúgy valóban hosszabb a váltó. Volt 1,3 3 ajtósom is, még a régi japán szögletesműszerfala (nem 68Le, hanem 71, még a lökettérfogat sem stimmelt a magyarral) de az 1,6 sedan sokkal sokkal jobb kocsi volt. Az 1,3 GTI futőművével végre nem kellett 130-nál azt éreznem, hogy az út felett pár centire úszik a kocsi, mint a kicsiben. A 14-es kerék, a nagyobb tárcsákkal is jóhatásúak. Szerettem azt a kocsit, végtelen megbízható, és gyors kocsi volt. Sajna 12 évesen már rozsdásodott, jobb oldalt a motortérben konkrétan kilukadt a kerékjárat, azon azért meglepődtem egy törésmentes, gyári festésű autó esetén.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
venge
aktív tag
Kincseim:
Mértem a súlyukat.
A Pulsar 70 gramm,
a Citizen 107 gramm,
az Oakley 200 gramm.[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
válasz Miamiquake #46297 üzenetére
Ú, de szép ez is!
A Pulsar-t a gyermekemnek adtam, már egy éve ezt hordja. Nagyon szeretem mindet, de mindig a (számomra) új a legjobb, így most az Oakley a favorit! Egy ritkaságot sikerült ezzel szerezni:
[A pekingi olimpiára készült,] boltban nem volt kapható![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
LARGE WATCH SOFT VAULT ezt mindenkeppen be kell hozza szerezni, hogy teljes legyen a dolog
-
Miamiquake
aktív tag
Ezt ajánlanám akkor 4. illetve 3. órának: Hamilton Codebreaker
Felhívnám a figyelmed a tok méretére: 49 mm wide x 46 mm long x 15 mm thick
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest