Hirdetés

Hirdetés

  • HMD Skyline - jó szerelés

    ma Az eddigi legnagyobb tudású HMD telefon lépett piacra, ami külsejében a Lumia modelleket idézi, más szempontból viszont az utóbbi évek Nokiáinak problémáit hurcolja tovább.

  • 2024-ben M1? Nóóórmális?

    lo Elérkezett az idő a lassan hat éves Mac Mini leváltására. És mivel már egy ideje foglalkoztat a gondolat, miszerint...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsana

    senior tag

    Történt, hogy NoOne1976 fórumtársunk megkeresett az alábbi Orienttel, hogy nem érdekelne-e engem, mert ő vett egy másikat, s nem kell neki:

    Hát így kép alapján nem sokat mutatott, s ráadásul pár órán belül 1 órás sietésben volt az óra. Amennyit kért volna érte, kb. annyiért mennek az ebay-en is az ilyen állapotú Orientek. Így felajánlottam neki, hogy küldje el nekem, felújítom, s megnézzük, hogy úgy mennyiért megy el. Megérkezett, s mikor kibontottam a csomagból, nem akartam hinni a szememnek! Egy meseszép órát láttam magam előtt! Szinte rögtön éreztem, hogy ebből egy gyűjteményi darab lesz. Gyors ki is bontottam a tokból, mert az agyon karcolt üveg alatt nem sok mindent lehetett látni az órából, s egy parádés számlap tárulkozott elém! Két sávban játszik a fényre, hol a középső sáv a sötétebb, hol a két szélső. És az a mutatószett.... Nagyon kellemes azzal a világos zöld betétekkel.


    Így hát gyors szétborítottam a werket, s rendbe raktam, hogy ne siessen, sikerült jól beszabályozni.

    Szerencsére összeállt a werk, pontos lett, így kerestem hozzá üveget, rendbe tettem a tokot. Nagyon örülök neki, pedig "csak" egy Orient! :D Köszönöm NoOne1976!




    Hát ez az Orientem története, amit nem volt szívem piacra bocsájtani.

    http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra

Új hozzászólás Aktív témák