- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldoble
aktív tag
válasz fagyalllo #270696 üzenetére
Azért azt el kell ismerni, hogy a mai divat, hogy a nőknek most 38-40mm-es órákat gyártanak és azt is hordják.
Én pl. a 38mm-es Roameremet már nem venném fel, tényleg olyan, mintha női óra lenne a kezemen, a feleségemnek adtam és ő amikor ezüst színt akar hordani felveszi.
(Igaz, a felhúzós, régi, 36mm-es Oriosa-t szoktam felvenni.)[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
válasz Memmaao #270703 üzenetére
Itt a vastagság kompenzál (meg jelentősen csal a fénykép!), ha ezek tényleg csak 36mm-k, ha én a vékony, 36mm-es Roameremet feltenném (igaz, már nem tudom, mert már a szíjból szemeket vettem ki), az tényleg női órának látszana a kezemen, pedig anno az egyértelműen férfi karóra volt.
-
andrew01
tag
válasz Memmaao #270681 üzenetére
Való igaz, sok modelljük, sőt a legtöbb modelljük jó áron hozza amit kell... a digik pláne, az analógoknál már találtam, ami szúrta a szemem pl. egyes Q Timex reissue darab a gagyi küllemű és szőrtépő szíjával.
Többnyire az automaták és a kiemelt modellek jártak a fejemben, amit elfelejtettem leírni. Eu-s oldalukra olykor felnézek és sokszor futok bele 3atm-be vagy mineral glassba, és a mechanikus szerkezet sincs sokszor nevén nevezve, ám az áruk, khm...
Anno pl. a Giorgio Galli S1 tetszett, de a 41mm túlzó volt, ám kíváncsiságból kutattam a tapasztalatokat vele - több olyan képet is láttam, amely betört zafírt prezentált. Aztán kijött a 38mm-es változata, ott pedig tokhiba fordult elő. Az új S2 pedig majd ezer ojró.
Kedvelem amúgy a márkát - kreatívak, termékenyek és a repertoár igen heterogén, van is egy egyszerűbb darabom Indigloval, 4 éve teszi is a dolgát, csak kicsit hangosan ketyeg -
andrew01
tag
Aki bármely átmérőjű órát kifogásol, bármely irányba - emlékeztetném, hogy vannak ám eltérések csuklóméretben Nem hinném, hogy egy szumósnak és egy zsokénak ugyanúgy állna két egyforma méretű óra
Hogy ne ilyen szélsőséget mondjak, anno az egyetemen a balomon egy nagyobb darab egyén ült falmászó hobbival (bitang alkarral), jobbomon egy kerékpár fan nádszál legény. Egy óra átmérőre rásütni valamit nem túl bölcs, mert elég relatív... az egyéni ízlésről már nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
válasz andrew01 #270706 üzenetére
Ez, persze igaz, de arra is érdemes emlékezni, hogy az átlag férfi csukló méret 30 éve is annyi volt mint ma, akkor mégis 36mm-es órákat gyártottak férfiaknak, ma meg már zömében 42mm -ket, ... ez a divat, de ezt nem kötelező követni, meg nem is kell, hogy egy szakmai fórumon ez érv legyen pozitív vagy negatív irányba.
-
andrew01
tag
válasz eldoble #270707 üzenetére
Így van, a lényeg, hogy pejoratív jelzőket teljesen értelmetlen felhozni.
Ma már hál'ég minden méret előfordul a kínálatban! Ezek a "36mm"-esek nekem Bud Spenceren is tetszettek de ez ugye megint szubjektív.
Egyébként pont a Timex, ami kínál 34mm modellt is férfiaknak, de 48mm-eset is.[ Szerkesztve ]
-
andrew01
tag
Na valami jobb amin lehet csámcsogni, SBGH343G.
Élőben is szép csupán a dupla letörés a tokfül végén, az nem jött be (tényleg), csak ezért hagytam ott
-
Veron
addikt
válasz eldoble #270707 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy az átlag csuklóméret nem változik az idő függvényében. Ahogyan pl. az átlagmagasság is változiik.
Bár én is valószínűnek tartom, hogy az átmérőnövekedés hátterében inkább divat, esetleg gyártástechnológiai ok húzódik meg, semmint evolúciókövető megfontolások."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
@mriya@
őstag
6 hónap vs 5 év 😱
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Churpik
tag
Jody friss ajánlásai.
The best value watches of 2024, for $50, $100, $300, and $500
-
fakekorom
tag
válasz eldoble #270713 üzenetére
"... A fejlődő országokban, különösen Ázsiában és Afrikában, az átlagmagasság növekedése folytatódott az elmúlt 30 évben.Kínában és Dél-Koreában például jelentős növekedés figyelhető meg a táplálkozási és egészségügyi ellátás javulása miatt. ..."
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
-
lenox
veterán
-
Veron
addikt
Én vagyok az egyetlen aki szerint a sbgx263 jól néz ki narancs szilikonon?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
válasz bigmasterg #270724 üzenetére
Ez a heritage line nem az elegance.
Szerintem A fekete egyáltalán nem otromba szilikonon.
Sok OP és DJ-t látni szilikonom, naton és nem néznek ki rosszul.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
addikt
Ma megjött a Jomashop-ról a Hamilton psr American classic órám. Tényleg nem kellett semmi pluszt fizetni a pre payed DHL express delivery után. És jóval 30% alatt jött ki, olcsóbb volt, mintha utólag vámkezelik.
Az óra álomszép. Imádom.My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
válasz SOAD19 #270727 üzenetére
Az eredeti pulsar, aminaz első digitális óra volt, így működött. Roger Moore is megnyomja a filmben. Ebben hybrid kijelző van. Van egy transzflektiv LCD, amit minél jobban süt a nap, annál jobban látható. Bent sötétben meg gombnyomásra oled. Szóval ez folyamatosan mutatja az időt és így 5 évet megy el egy elemmel.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
dzsi23
addikt
válasz Memmaao #270726 üzenetére
Ez tényleg szép, a hátlapi minta is bejön.
Mennyire kényelmes? Nem érződik bufláknak? Hasonlónak tűnnek az arányai, mint a PRX-emnek, de azzal is az az egyetlen problémám, hogy a tok nem keskenyedik eléggé, emiatt túl széles a szíj. Pedig nagyon szeretem, és brutál jól össze van rakva, csak a többi órám után felvéve, kicsit Herkulesnek érzem magam benne.
-
sherlock82
senior tag
Nektek van a látókörötökben olyan casio óra amibe beépített gps van, és nem kell telefon a gps kapcsolat létesítéséhez ? 100.000 Ft körüli összegig kb.
[ Szerkesztve ]
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Churpik
tag
válasz sherlock82 #270732 üzenetére
150000 Ft felett (400$) van a GBD-H1000 és a GBD-H2000 - ha egyáltalán lehet kapni valahol őket itthon.
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
szeretnék egy gumiszíjat a Tag Heuer Aquaracerre és a gyári oldalon a lyukak távolságára 21,5 mm-t írnak, akkor ide milyen széles szíjat keressek?
-
bigmasterg
addikt
válasz sherlock82 #270732 üzenetére
Egy Garmin nem felel meg?
szerk.:
#270738m3tr0
lehet kapni 21mm szíjat is, rendeltem már Aliról olyat is.
De az a biztos ha leméred magadnak az órán, hogy inkább 21 vagy 22höz van-e közelebb.[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
válasz bigmasterg #270740 üzenetére
De megfelel, : )
Te milyet ajánlanál nekem ?Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
addikt
NATO vagy tropical?
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest