Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    Gondolkodóba estem, hogy melyik lenne a legjobb választás következő órának.
    Nem rég előrendeltem a Nordic-ot, amit korábban mutattam. Ami zavar benne, hogy nincs dátum komplikációja és hogy az indexek polírozottak, tükröződőek. Nem tudom mennyire zavarna verőfényes napsütésben. Illetve egyáltalán maga az óra mennyire jönne be élőben, gondolom elég sokba kerülne visszaküldeni a webshopnak, ahonnan vettem, ha esetleg nem tetszene Valamint, ha később meg akarnék válni tőle, akkor esélyes, hogy nagy bukóval tudnák csak, mert ismeretlen, új márka.
    A másik alternatíva a Steinhart Ocean vintage GMT 39. Ez jónak tűnik, az egyik tesztben a szíjtól, csattól nem volt elragadtatva a tesztelő.
    A harmadik egy más kategória árban. Sinn 556 I RS. Egyszerű, de nagyszerű. Ebben nagyon vonzó a külső-belső AR, és hogy emiatt olyan mintha nem lenne üveg az órában. Itt egy videó összehasonlítva egy CW-dal: [link] A H link-es szíja is egyedi, nagyon bejövős. A csatja mondjuk lehetne nyomógombos és szerszám nélküli a mikroállítás.
    Az is megfordult a fejemben korábban, hogy megveszem

    a Steinhartot és a Nordicot egy év eltéréssel mondjuk. Ekkor gondolkodtam el a Sinn-en, mert akkor már a kettő árából "majdnem" kijönne az 556-os, ami vélhetően egy komolyabb darab minden tekintetben, bár a másik két óra is korrekt minőségű állítólag, lehet nem lenne annyival jobb a Sinn, mint, amit az ára mutat.
    Itt vannak képek, videók az órákról:

    Videó: [link]

    Videó: [link]


    Videón jobban fest: [link]

    Amúgy valami ilyen lenne egy tökéletes óra számomra 40-41 mm-es átmérővel 46-47mm l2l-gal, nagyon max 500k-ért. :)
    Szeretem a sportos órákat és a narancssárgát... :) Emellé megelégednék a Glycinemmel, ami kicsit elegánsabb meg egy Gshockkal. Valamelyik gyártó csinálhatna egy ilyen homage-t, meg is venném, pedig annyira nem vagyok híve a homage-oknak. :B

    Bocs, hosszú lett.

Új hozzászólás Aktív témák