- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopidoo
senior tag
Első óradobozom
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
-
arn
félisten
válasz rbalint88 #266557 üzenetére
Vmit vmiert A mai szolaros kvarcokkal szvsz siman lehetne sweepes sec mutato. Vagy lepjen 1/4 1/8ot, aztan kiritkus helyzetben alljon vissza masodperces ugrasra.
ps… je, ennek is van modernizalt verzioja, itt is szepen megy a mutato. [link]
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
Erdekes ez az elektrosztatikus szerkezet [link]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
Bulova vonalon is jonnek uj precisionist modellek [link]
erdekesek, de ilyen kidolgozottsag mellett lehetne olcsobb.
[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
Ezek a kínai toknyitó gumilabdák érnek valamit? Használhatóak?
Fém toknyitóval és fóliával is meg tudtam karcolni az egyik órám hátlapját
Pedig rohadtul vigyáztam. -
arn
félisten
Ez a bulova azert bejon… [link]
-
nagyúr
A kép kép. Azt szerintem mindenki megnézi.
De videót nem! Kérjük jelezni. Nincs mindig lehetőség megnézni. Van amikor pedig kifejezetten zavar!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz driv4r #266575 üzenetére
Én kezdő vagyok órákban, de engem pl. az vonz az automata órákban, hogy a másodperc mutató sokkal finomabban jár, egy finom szerkezettel párosítom fejben.
Egyébként azt még nem mondtátok, hogy egy automata óránál működési idő vagy naptári év kb. a karbantartás? Pl. én nagyon élném, ha lenne alkalmi órám, amit adott esetben öltözés közben szépen felhúznék koronáról stb. Nagyon jó kis körítést adna, de évente ez maximum néhány tucat alkalom lenne (tárgyalások, ünnepek, színház, stb.), de lehet nem tenne neki jót, hogy az ideje nagy részében az óradobozban pihenne.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Kbali
nagyúr
válasz Igric #266558 üzenetére
Szemeztem én is ezzel a márkával, de nem vitt rá a lélek, hogy megint, egy 3 éve talán még korszerűnek mondható órába feccöljek ennyi pénzt, nem mertem beruházni. Láthatóan ugyanazok a modellek érhetők el jó ideje, nincs új sem designban, sem funkcionalitásban.
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz fagyalllo #266579 üzenetére
"Naptár szerint kell szervizelni, nem üzemórás,"
Amúgy ez reális?
Ugyanúgy kell pl 5 év után szervizelni azt az órát is, ami 5 évig folyamatosan járt és minden nap hordva volt, mint az öltöny órát, amit fél évente 1x vesz fel valaki?
Esetleg a befektetési órát, amit elő sem vesznek?Kicsit hihetetlennek tűnik számomra. Maximum ha öregszik a kenőanyag álltában. De kopni tuti nem kopik úgy.
-
zola96
senior tag
válasz bigmasterg #266583 üzenetére
És mivel elöregszik a kenő anyag már meg is adtad magadnak a kérdésedre a választ.
Nem azért szervizelünk, mert kopik valami, hanem, hogy a kopás lehetőséget minimálisra csökkentsük. Beszáradt olajjal, szárazon járással nagyobb bajt okozol, mint 5 év rendeltetés szerű használattal.[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz bigmasterg #266583 üzenetére
Elpárolognak az olajok, azért kell szervizelni.
Persze ha egyáltalán nem hordod és 15 évig csak áll a dobozban, akkor felesleges.
Ha lenne fél évente egyszer felvett öreg Doxám, vagy ilyesmi, azt se szervizeltetném, annyit úgyis kibír.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
arn
félisten
válasz driv4r #266588 üzenetére
Ebben most komolyan az a poen, hogy masodpercenkent ut? De miert kell ehhez segedmutato?
A ritkabban uto szerkezetek voltak elobb, ha a becsi oramuzeumban jarsz, van olyan fali ora, ami masodpercenkent ugrik, az 1700as evekbol, bar nyilvan mas okbol.
-
rbalint88
addikt
válasz driv4r #266575 üzenetére
Ha kicsi segedszamlapon van, akkor nem zavar, a kozponti nagynal bantja valahogy a szemem. Valoszinu tul regota hordok mechanikus orat, az a baj Egyebkent a kvarc szerkezettel nincs bajom, sot, felesegemnek nem is vennek mast, meg aki nem akar babralni az orajaval annyit, annak is kvarcot javaslok inkabb mindig. Csak lehetne tobb folyo mutatos szerkezet, foleg egy solar ora elbirna. Ha meg nem kap fenyt, akkor x ido utan megall 0-n es csak akkor lendul ujra mozgasba, ha kap fenyt. Viszonylag olcso fenyevo Citizenek is megallitjak a masodpercmutatot, szoval biztos nem nagy truvaj beleprogramozni.
A masodpercre utes vesszoparipajatol is meg lehet igy szabadulni, meg tenyleg, szebben reprezentalja az ido folyamatos mulasat -
nagyúr
válasz Foose #266590 üzenetére
Ilyeneket lehet inkább webshopból vennék (Aliexp), szerintem nem kerülnek sokkal többe, mégis újak (jó esetben). Persze a garit mint olyat el lehet felejteni mindkét esetben.
Nem éri meg inkább gyűjteni egy nevesebb órára (Orient/Seiko/Stb)?Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz rbalint88 #266591 üzenetére
Valahogy így érzek én is, pedig nincs is automata órám - még.
Amiket én néztem solar-okat, ott pont a segédszámlapra kerül töltöttség mutatása, így visszakerül az eredeti helyére a másodperc mutató, pl. ennél. Működés közben pedig sajnos kicsit illúzióromboló vagy hogy mondjam ( [link] videó). Segédszámlapon pedig valóban nem olyan bántó ugyanez ( [link] videó)Asszonykának én is solarral tervezek, bár most megtetszett neki a vivomove 3 is, hogy analóg mutatós, alatta "láthatatlan" kijelzővel.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Churpik
tag
A kínai órás topicban van ezekkel tapasztalat, ott tudsz nézelődni. Ezek erős-középkategóriás órák (kínai szinten).
A 40 ezres árak viszont számomra kicsit soknak tűnnek, ahogy itt előttem is írták, az AliExpressről közvetlenül vásárolva lényegesen olcsóbbak, főleg valamilyen akciós időszakban. Viszont a hazai eladó hamarabb küldi, nem kell rá egy hónapot várni. Garancia sehol, de NH35-öt gyakorlatilag bármelyik órás bevállal ha gond van, csak pénz kérdése.
-
Foose
addikt
Aham,pont erre céloztam én is,hogy használtan majdnem annyiért árulják mint weben az új.... Köszönöm mindenkinek
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Alpachino
veterán
Nyugodtan veheted, ha tetszik. Csalódni ezen az árszinten nem fogsz , mivel acèl, kerámia lünetta, zafir üveg, Seiko szerkezet (NH35)...stb. De, mint ahogyan előttem is írták, ezeket közvetlen Aliról rendelve kedvezőbb árban megkapnád, viszont hosszabb a várakozás, a posta miatt
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
bigmasterg
addikt
válasz Foose #266595 üzenetére
Ahogy előttem is írták, nézz szét itt.
Sokszor vannak alin akciók, néha lényegesen olcsóbban is be lehet szerezni 1-1 modellt. -
addikt
válasz Tsebacsi #266552 üzenetére
Amiket írtál órákat, elég nehéz lenne eladni. Én marketplace -dél raknàm fel. Tag Heuer Homage órát a legtöbb órás csoport nem engedne ki. A divat órák eladhatatlanok, a Timex sem igazán értékes darab használt piacon. C24re kis értékű órát nem érdemes felrakni, jutalékkal dolgoznak. Lehet jobban jársz, ha simán meghirdeted a marketplace -en.
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest