Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zmilaner

    tag

    Sziasztok!

    Totális óra noobként de annál kíváncsibb érdeklődőként írok nektek.

    Az utóbbi néhány hónapban rengeteg órát nézegettem de őszintén elveszek a kínálatban. Alapszitu, hogy itthonról dolgozom, többnyire teljes munkaidőt gép előtt ülve, cégvezetőknek/középvezetőknek tartok online meetingeket + oktatóvideókat készítek. Semmi hivalkodó, luxus, hű de dizájner dolog nem hoz lázba, inkább egy letisztult, megbízható, időtálló darabot keresek. Nem klasszik nyakkendős/öltönyös dress code mellett zajlanak a meetingek inkább csak business casual.

    Amikre eddigi szerény kutatómunkám során jutottam: kvarc vagy mechanikus mindegy (bár keveset mozgok, nem tudom szempont lehet e), lehetőleg zafír üveg (ez olyan pont amihez nem ragaszkodom feltétlen, de rátok hagyatkozom), 38-42mm tok átmérő tűnik reálisnak (persze biztos az igazi férfi 45mm-nél kisebbet fel se próbál :D), szíjból nagyon tetszenek a fekete/sötétbarna bőr szíjak, ha fém akkor mindenképp egyszínű acél (?).

    Keret: elsőre max. 100-120 ezer forintig mennék el, az se baj ha harmadennyiért ajánlotok egy Casiot vagy épp ha használtan érdemes ilyen ársávban keresgetni, őszintén kíváncsi vagyok a véleményekre, ki mit venne a fentiek alapján.

    (viszonyítási alapként a következőket néztem leggyakrabban: Seiko 5 széria, Iron Annie és Zeppelin órák - vintage hatás?, Orient Bambino stb.) :R

Új hozzászólás Aktív témák