- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Rhino82 #255298 üzenetére
Vagy még lehet kapni régi Seiko 5-ösöket a pajzsos emblémával (itthon 60-70k körül, TimeStore-ról meg akár 50k alatt is, főleg ha rádobsz egy kupont is a biztonság kedvéért).
Semmi baj az Orientekkel meg Citizenekkel, csak gondoltam bedobom ezt is, mert van akinek az a jellegzetes "Seiko design" jobban bejön és fosásig lehet válogatni számlap stílusban és tokformában, legtöbbnek jól áll a fém és a bőrszíj is. Mondjuk aki fázik a 37mm-től, az lapozzon.
-
Rhino82
aktív tag
válasz bluemirage #255300 üzenetére
Egyébként így kézen tényleg jól néz ki.
Ezért nézek én is egy tucat videót és képet mielőtt rendelek.Stauffenberg: Igen nekik is vannak jók. Bár én magamnak öltöny órát maximum 30 környékén vásárolnék arra az évi max 1-2 alkalomra. De ugye ezt embere válogatja. Valaki több alkalommal is fel tudja venni, illetve van aki ugye tobbet is szán rá.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz 5-ös kezelő #255303 üzenetére
Van 38-as csak az mechanikus, olyan 20-al többért.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
fattyu
veterán
egész életemben dresscode mentes helyeken létezve jó mert bármt bárhova felvehetek
amugy pl a nomosom kb az ideális óra eme vitában. MINDENHOVA jó. lapos 40mm bauhaus tok 200 mm vizálló. nagyon kevés dologhoz nem stimmelne.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
őstag
válasz fattyu #255305 üzenetére
Nálam a Bauhaus, mint építészet... különösen a belső terek... nagyon bejövősek.
Igazad lehet. Sötétkék fehér kontraszt varrásos bőr szíjjal sok helyre... vagy sima vékony, de minőségi fekete bőr szíjjal pedig a maradék kevés helyre tényleges okés lehet, tehát így együtt MINDENHOVA. A nylon most nálam behatárolja a helyeket
Meliora sunt bono inimica
-
fattyu
veterán
válasz bluemirage #255307 üzenetére
nem vitázom
Lenox-al semde fény és közelről kell nézni hogy láttszon miből van.
Szerintem elmegy ez így is nagyon sok helyre...a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
evilskati
aktív tag
Ha már témánál vagyunk, milyen óra illik smart casual dress code-hoz? Chino - ing vagy chino - galléros póló mellé szerintetek?
-
Subby8
csendes tag
-
dzsi23
addikt
válasz Subby8 #255315 üzenetére
A tiffany-kékről volt már szó korábban, viszont érdekes, hogy a többi színt szóra sem méltatta senki, én sem, pedig láttam azokat is. Nagyon megy most a tiffany... ha nem lenne a mentás Tissot-m, valszeg megvenném, de két hasonló óra nem fér be a kollekciómba.
Pedig ez a verzió is érdekes, a Moserekre emlékeztet a számlapja. Na most ez is megtetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz Memmaao #255287 üzenetére
Kikérem magamnak az IT-sok nevében a zokni-szandál kombót... különben is hogyan nézne már ki Roleksszel?!
Na ezeket néztem ki a hétre, ha érdekel valakit. Valamenyiket csak meg kellene már venni (újra) szülinap alkalmából.
[link1]
[link2]
[link3][ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
tag
-
csabulaxi
senior tag
Szóval az előbbi csörtékre:
Családi tragediak, gyógyíthatatlan betegségem miatt 30 év családi vállalkozása ment a KUKÁba, már csak 10 év a nyugdíjig, így most kemény fizikai munkát végzek. 95%- ban mégcsak nem is gshock casiot hordok.
Szóval megdobtak VIP színház jegyekkel, nem emlékszem milyen összeállítású ruházatban voltam de biztosan nem smokingban vagy nem is öltönyben. De biztosan búvár órában. Az előadás nem nagyon érdekelt,végig a zenekariárokban a hegedűs csajt sasoltam.
Na a VIP jeggyel járt az előadás végén a büfé, nagyban kajálok amikor odalibben a főszereplő, aki ugye nem tudta hogy én nem a szponzor vagyok és dumcsizunk. K@ rvara nem érdekelte hogy hány gombon van begombolva!😂[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
phrenetiX
tag
Annyit hozzátennék az öltönyóra témához, hogy amit én nagyon ízléstelennek és szánalmasnak tartok az az okosóra (jellemzően crapple watch, de láttam már ormótlan bumszli-krumpli okosórát is díszegyenruhához!!! felvéve) viselése öltönnyel. Az a szomorú helyzet, hogy ilyen jó ízlés elleni vétséget egyre több vezető beosztású ember elkövet. Ráadásul az ég világon semmi létjogosultsága nincs annak, hogy okosórát viseljen, mert nem is sportol (legalábbis éppen akkor nem, sokakat elnézve meg soha sem). Sőt, aki hétköznapi öltözethez (farmer-ing vagy farmer-pulcsi/póló) okosórát vesz arra is lesajnáló pillantásokat szoktam venni, egyszerűen nem tudom komolyan venni. Nekem is van egy okosórám, de legfeljebb túrázások alkalmával vagyok hajlandó felvenni.
Zakóhoz, inghez el sem tudok képzelni más órát magamon:
/de szerintem még a shark mesh-en fityegő konzervdoboz is jobban mutatna elegáns öltözettel, mint az okosórák/
[ Szerkesztve ]
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
Veron
addikt
válasz dzsi23 #255328 üzenetére
Nincs már meg az Aikon, azért mondtam pár napja, hogy csak az Everest van, amit egyáltalán el tudok adni.
Épp tegnap interjúztattam egy srácot online, a belépő kérdés az volt, hogy szandálban van-e. Meg kellett mutatnia és miután megbizonyosodtunk róla, csak akkor mehetett tovább az interjú a normális kerékvágásban.
Egyébként nekem elvétve voltak szandálos-zoknis-betűrt pólós-övtáskás kollégáim, akik mégis ők tényleg nagyon igénytelenek és/vagy autisták voltak. A többi kolléga általában rendben van, sőt kifejezetten jólöltözött is akad köztük szép számmal.
Korábban az egyetemen is hasonló volt az arány, az igénytelenebbek ültek az első sorokban...igaz közülük kerültek ki vörösdiplomások.
Ez BME-VIK minta.@tomsolo: szép a lila, de az nincs 36os méretben.
@SOAD19:
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
tomsolo
addikt
Ha már dresswatch, ott van még a Firle watches, ami 100m es vízállóságot is kínál, viszonylag jó áron 40mm átmérő, STP szerkezettel, zafírral
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
arn
félisten
válasz -Ben- #255335 üzenetére
A muanyagok legnagyobb resze eloregszik, szerkezete atalakul, ilyenkor a mechanikai tulajdonsagai megvaltoznak, ezzel a szine is (vilagosnal szembetunobb), teljesen normalis folyamat. Kerdes, hogy mit csinaltak muanyagbol oranal.
A legtobb ember ugy gondol a muanyagra, mint vmi hude idotallo dologra, aztan pont forditva van. A muzeumok kinlodnak a konzervalasukkal, nehez ugy tarolni oket, hogy ne degradalodjon.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
addikt
válasz phrenetiX #255331 üzenetére
Semmi gond nincs a farmer - okosóra kombóval! Kicsit kevered az okosóra és a sportóra fogalmát! A Tag Heuer és a Tissot is gyárt okosórát, és van gyártó, aki kifejezetten sport órát gyárt, van aki olyat, ami megállja a helyét okosóra és sportóra téren is, pl a garminok nagy része. Nekem pl munka közben sokkal kényelmesebb az órán figyelni, hogy milyen értesítés, hívás jön a telefonra, mint elővenni a telefont (pl. a helikopteren). A Garmin az óráival egy teljes ökoszisztémàt ad, 7/24 monitorozással, ami elég pontos.
Szóval ha éppen nem sportol a CEO, attól még lehet, hogy a regenerációs idejét számolja a Garmin a csuklóján.
Apropó csukló, szép ez az Orient a képeken, de ezen a csuklón ing és öltöny mellé max 38mm óra mutatna jól. Ez nagyon nagynak mutat.
My name is Bond, James... Dean.
-
-
hoffman_
nagyúr
OCW T200S-1AJF-re van most beszerzésre tipp? Sakurán nézem régóta de sold-out és nincs egyéb ötletem megbízható forrásra. köszi előre is.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
dzsi23
addikt
válasz -Ben- #255335 üzenetére
"Nem kötekedés akar lenni, de..."
Minden, ami a "de" előtt elhangzik, lényegtelen.
Hogy magamat idézzem, "a 60 éves fehér Poljot és Raketa óráimra sem mondanám, hogy besárgultak". Igen, veszített a "fényéből", nem olyan hófehér, mint új korában (illetve fingom sincs, milyen volt új korában /neked van?/, de feltételezzük a kedvedért, hogy hófehér).
Én erre mondanám, hogy besárgult (nagyjából ugyanannyi idős, mint az enyém):
De tessék, a Raketa elég fehér? Amúgy hogy lehetne megmondani, hogy az egyelőre ismeretlen márkájú és típusú órád, amit majd valamikor megveszel, évtizedek alatt be fog-e sárgulni? Senkinek sincs évtizedes tapasztalata a ma gyártott órákkal, ez nem a jós/időutazó topik. Ez is olyan, mint a többi kérdésed (poros lesz-e az órád, amit megveszel, illetve hány évente frissítik a típusokat).
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #255342 üzenetére
illetve én nem ismertem, de van tapasztalat a shopping-in-japan-ról, megbízhatónak tűnik.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
arn
félisten
válasz -Ben- #255343 üzenetére
Fogalmam nincs melyik mibol keszul, csak a muanyagokrol irtam altalanossagban. Ezt is igazabol a retro gepezesbol tudom, parszor mar utanaolvastam, es nem megoldott problema.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest