- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujskodas
tag
Hali!
Nemrég írtam, hogy az Orient-em a napi +4-+6 sec-ről elkezdett 20-30sec-eket sietni. Most, hogy visszatért a tavaszi hőmérséklet, visszaállt a megszokottra. Ennyit befolyásolna a nagy meleg?Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
Miamiquake
aktív tag
Figyelem Raymond Weil Amadeus 200 Chronohoz keresek koronát + gyári bőr vagy acél szíjat!!!
Aki esetleg tud vagy lát az írjon rám, előre is köszönöm.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
csabulaxi
senior tag
Fürdőszobába falra milyen órát ajánlotok?
A gőz szintje néha eléri a szaunáét is egy kiadós tusolás után.Lehet digitális kijelzésű is(nem baj, ha a hőmérsékletet is mutatja), de lehet analóg kijelzésű is (kakukkosórát még sem fogok naponta huzogatni).
Analóg mutatósból mi az elnevezése annak amelyiknek folyamatosan halad a mutatója? Nem, nem a spring drive.[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
dilipok
veterán
válasz csabulaxi #20108 üzenetére
biztos h van ami birja, mert a szaunaba is van ora. Gondolom ami oda megfelelo, jo lesz nalatok a furdobe is Konkretumot nem tudok mondani, meg kell kerdezni valami ceget, ami ezzel foglalkozik. (bar lehet h egy kicsit tulzas ilyen orat egy furdobe, de ez csak egy otlet)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
csabulaxi
senior tag
válasz Dzsana #20109 üzenetére
Éjszaka tök sötétben kitalálok a fürdőszobába (hugyozni) és vissza is az ágyig lámpagyújtás nélkül, azaz a fürdőszobába lámpát kapcsolok a wc-zéshez, de nincs rajtam az óra és néha érdekelne, hogy hajnali 2 vagy 4 óra van esetleg, de néha nagy dolognál is el el keresztrejtvényezek és ha időre kell menni , akkor érdekel az idő is. Ennyi.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Dzsana
senior tag
válasz Zozzer888 #20114 üzenetére
De engem tényleg érdekelt, és köszönöm is, bár ez az információ egy kicsit több, mint amire szükségem lett volna. Amikor éjszaka kimegyek a budira, én is mindig megnézem, hány óra van, de ez a nézés a hálószobában történik, olyasmi óráról, mint amit seiko társ is mutatott. Erről jutott eszembe egy jópofa történet, egyszer az egyik éjszakás szerelő felhívta az otthon alvó kollégát hajnali fél 4 körül, a következő szöveggel: Szeva, úgy is mész ki pisilni, mondd már meg légyszi, hogy mennyi a D2156-os szelephézaga? Fetrengett mindenki a röhögéstől!
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
csabulaxi
senior tag
Ez lesz a megoldás.
-
Zozzer888
addikt
Srácok! Ilyen női órát tud valaki jóárasítva? Vaterán ritka mint a fehér holló:/
továbbá: erről vélemény?
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Dzsana
senior tag
válasz Zozzer888 #20122 üzenetére
Ezt is jobban ajánlom, mint a Doxa-t : női Certina
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
laza2107
újonc
Hali!
Vettem egy Technomarine Hummer órát..És szeretném tudni , hogy eredeti -e ?
Az normális hogy a hummer autó is rajta van a hátlapján?nem csak a felirat?mert nem találtam olyat amin rajta van viszont minden más egyezik..tudna valaki segiteni???
Köszi -
-
pohár
félisten
válasz nostromo73 #20148 üzenetére
tudtommal a Mido egész korrekt márka, bár nem tudom milyen szerkezeteket használnak
szép kis óra
szervizelni őket tudtommal ők szokták
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nostromo73
tag
Szerintem ETA-2836 van benne, azt nem tudom hogy milyen kivitelbe, illetve próbálok infót keresni a neten erről a monoblockos óra tokról, hogy belül milyen felfüggesztés használnak az óra szerkezethez ( honlapjukon azt írják hogy ütés álló az óra ) de eddig még kevés dolgot találtam.
köszönöm a dicséretet, bár még csak nézegetem az órákat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest