- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Empsepo
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Megfogadom a tanácsokat. -
Empsepo
senior tag
válasz nostromo73 #18350 üzenetére
Én most ezt nem értem.
Te most akkor árulod ezt az órát?
A legelején azt éreztetted, hogy nem ismered a werket, meg eleve a Victorinox, mint óragyártó sötét ló számodra.
Ehhez képest kened-vágod az egész témát.
Akkor most hogy is van ez? -
tupacamaru
veterán
válasz Csigusz 1 #18322 üzenetére
A tokhoz kapcsolódó első szem ennél is lemezből van?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
m3tr0
őstag
válasz nostromo73 #18348 üzenetére
Én ezt már akkor végképp nem értem.
De főelg azt,hogy márciusban megvettél egy órát cirka 150 ezer forintért és most hirdeted...kb. féláron, ide meg véletlenül másik képeket töltesz fel.[ Szerkesztve ]
-
nostromo73
tag
válasz Empsepo #18352 üzenetére
Nagyából tisztába vagyok vele , de azért annyira nem " kenem vágom " a témát
van még mit tanulnom ! egyébként igen szeretném eladni ,
viszont azt tényleg nem tudom hogy a márkát hova lehet pozicionálni , nagyon széles palettán mozognak , és ha jól tudom a Wengerst és a Swiss Army márkákat a jogokkal együtt megvásárolták néhány éve -
sysrq
őstag
válasz nostromo73 #18356 üzenetére
Hello, de az óra nálad van? Megtekinthető? Eladó?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
nostromo73
tag
az óra nálam van , mivel a sajátom , korábban be linkeltem a vatera oldalát .
megjegyzem nem akarom a fórumot eladásra használni , mivel nem lenne egy korrekt dolog és inkább kérdezni , meg tapasztalatokat cserélni szeretnék , véleményt megosztani a fórumon .
[ Szerkesztve ]
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz tupacamaru #18353 üzenetére
Ami a két fül között a rugós tüskét takarja, az szerintem igen. A többi már tömör.
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
jookomak
őstag
-
tupacamaru
veterán
válasz Csigusz 1 #18360 üzenetére
Igen arra gondoltam. Amúgy stabilnak tűnik? Nem lötyög, nem mozog az a szem? Mert volt már itt olyan aki panaszkodott rá. De nem biztos hogy mindegyik tipushoz ugyanazt adják.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz tupacamaru #18363 üzenetére
Teljesen lötyögésmentes, mintha oda lenne hegesztve!
Szerintem fejlesztettek rajta a két évvel ezelőtti kiadáshoz képest, mert azokon még tényleg nem volt rajta a nap-váltó rejtett gomb!
[ Szerkesztve ]
-
Csigusz 1
aktív tag
Igen, tudom!
Pont az a bumszli gomb nem tetszett az Orienteken!Nem hinném, hogy a szerkezet más lenne, mert a korábbi verziókba a cal 46943-as volt beépítve, ami a Mako-ban is ketyeg. Egyszerűen csak kihagyták a gombot, és az újabb gyártásúakba meg beletették (gondolom, ők is olvasták a vásárlók visszajelzéseit) - csak, mivel nem akarták megváltoztatni az Aviator design-ját, ezt a süllyesztett gombot tervezték rá. (aminek én nagyon örülök )
-
tupacamaru
veterán
válasz Csigusz 1 #18369 üzenetére
Pont az a bumszli gomb nem tetszett az Orienteken! +1
[ Szerkesztve ]
-
nostromo73
tag
üdv mindenkinek
van valakinek tapasztalata a DLC bevonatos órákkal ? egy szép Steinhart kronót néztem ami DLC bevonatos , a napi gyakorlatba mennyire válnak be ezek a bevonatok ?
köszi a válaszokat -
Csigusz 1
aktív tag
válasz nostromo73 #18371 üzenetére
Nem lehet túl rossz, a szerszámgép-gyártásban is használják...
CBC (DLC)
Carbon-Based Coating (Diamond Like Coating) - kemény kenő bevonat, feketeDLC-bevonat (Diamond-Like Carbon): gyémánthoz hasonló bevonat, tulajdonságai a kis rétegvastagság, a finom rétegstruktúra, a nagyon nagy szívósság és kopásállóság
Ha ott elfogadott a strapabírása, akkor egy karóra viselésekor kapott behatásokat meg sem érez!
Valamint még taktikai kések, és gondozásmentes (nem kell olajozni) egymáson elcsúszó (ollózó) pengék bevonatára is használni szokták...
-
nostromo73
tag
válasz Csigusz 1 #18372 üzenetére
köszi
régebben nem voltam annyira oda a Steinhart-ért , volt egy ocean órám tőlük , annak a tokja hibásan volt megmunkálva , de a mostani óráik közt van egy két annyira eltalált modelljük ( legalábbis az én ízlésemnek ) igaz megkérik rendesen az árát ,régebben valahol olvastam hogy a szerkezet kivételével mindent Kínába gyártatnak le , nem tudom hogy a felső kategóriás óráikkal is így van e . -
robcsi30
csendes tag
Szerintetek egy ilyen SEIKO mennyire vállalható Fehér úrtól?
http://oragaleria.hu/orak_details.php?idorak=410
Vagy Seiko Monster beszerzésében tud valaki segíteni? Ha jól látom 50.000ft a Monster Weisz úrnál, ennél olcsóbban be lehet szerezni?
-
-
bandus
veterán
kellene valami elfogadható ráú fémszíj az órámra, ami jó lesz addig, amíg nincs időm pénzt keresni és veszek egy gyárit
23mm-es való rá azthiszem, milánói kizárva. volt már ez korábban is téma, de nem találom a hszeket
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
robcsi30
csendes tag
A Nautica órákról mi a vélemény? Mennyire megbízhatóak? Egy ilyen mennyire lehet jó választás?
-
Teaway
veterán
válasz nostromo73 #18378 üzenetére
Eszembe nem jutna óraboltban órát hordani, pláne ha ott dolgozok
Nincs itthon csokid??
-
torogyuri
aktív tag
tudom h nem többszázezres órák de ti melyiket választanátok inkább?
[link]
vagyhttp://www.kup-casio.pl/product-zul-13129-Casio-MTP-1308L-1AVEF.html
[ Szerkesztve ]
-
TimeCenter
tag
válasz torogyuri #18381 üzenetére
Mindkét modell réztokos, ezeket nem ajánlanám napi használatra, mert a bevonat lekopik és utána kiütést kaphatsz tőle.
Keress acéltokos változatot. Nem sokkal drágább, de töbszöröse a tok élettartama.
itt kereshetsz, ennek megfelelően:
http://casio.timecenter.hu/reszletes+kereses.html
-
tupacamaru
veterán
-
torogyuri
aktív tag
válasz TimeCenter #18384 üzenetére
annyira könnyen lekopik?
-
seiko
senior tag
válasz tupacamaru #18385 üzenetére
Nem rossz az a Miyota, de ennyiért inkább keresnék egy ETA-s órát.
-
busman
veterán
-
nostromo73
tag
szerintetek reálisan mennyit érhet most az én órám , azért kérdezem mert lehet "irreálisak" az elvárásaim , elkótyavetyélni fillérekért meg nem akarom
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #18389 üzenetére
A tok ugyanaz. De hát ami bevált azon minek változtassunk.
-
torogyuri
aktív tag
válasz TimeCenter #18388 üzenetére
jó hát mondjuk ha majd "örök" órát akarok majd azt nem ennyi pénzért gondoltam
-
torogyuri
aktív tag
válasz TimeCenter #18388 üzenetére
de azért köszi az infót, nézegetek tovább az acéltokosok között
-
Misi1979
őstag
Egy kis kora reggeli nyálcsorgatás?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
seiko
senior tag
válasz nostromo73 #18390 üzenetére
Van egy mondás: minden annyit ér, amennyit adnak érte.
A 7750-essel szerelt karórák ~200ezer Ft-nál kezdődnek, és a csillagos ég a határ.
Használt órák (noname) általában az újkori ár fele körül szoktak elkelni.
Vagyis a tied szerintem reálisan olyan 100-130 ezer Ft körül lehet.Hozzáteszem, hogy egy precíz szerviz ezen a szerkezeten olyan 30-40 ezer Ft, amit az új tulaj belekalkulál a vásárlásba.
-
nostromo73
tag
helló
én is körülbelül erre a 100-130 ezer Ft köröli összegre gondoltam amit kapni szeretnék érte ,
amikor bevittem az Andrássy út 64 Orex szervizbe hogy méretre igazítsák a szíját , kértem az órást hogy nézze meg a szerkezetet hogy esetleg kábé hány év múlva kell olajozás tisztításra hozni ( újonnan vásároltam az órát , de azt nem tudom hogy előtte mennyit álhatot raktárban vagy a boltban ) általában 4-5 évet mondanak amikor ez esedékesé válik egy óránál , szóval az órás rátette egy szerkezetre , a mi egy monitoron írta hogy mennyi a járás pontossága azt mondta 8 másodpercen belül van az érték , napi gyakorlatba nekem hozza a napi +4-sec pontosságot , utána ránézett a billegőre azt mondta szépen megy 360 fokban körbe ( mondjuk ezt nem tudom hogy pontosan mit jelent ) de a lényeg hogy szerinte nem állhatott sokáig az óra , úgyhogy 4-5 év múlva lesz esedékes a szerviz vagy ha elkezd késni ,
elnézést hogy bő lére sikerült az írásom ( ha valakit esetleg érdekelne az óra , itt is megkereshet ) -
nostromo73
tag
válasz nostromo73 #18397 üzenetére
szerkezetre=műszerre
-
seiko
senior tag
válasz nostromo73 #18397 üzenetére
OK, szerintem most már mindenki tudja, hogy mit-mennyiért akarsz eladni.
Innentől már figyelj arra, nehogy egy moderátor kitiltson a sok "off" miatt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest