Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bicskás

    tag

    válasz vadászcsiga #145172 üzenetére

    Egy doboz fekete óra.

    Sírásóknak, maffia vezéreknek biztos jó, én föl nem vennék ilyet.

    Amit mondtak is, többen is itt hála az égnek többen, hogy a vitrinnek nem veszek órát, egyrészt tüsszent egyet a légy és megáll bennem az ütő, hogy attyavilág mostmilesz, na hát ilyen értékes óra sose kéne, meg semmi, autó se, minek ? Hogy a lopósautó letehesse évente kétszer a hernyóselyemből szőtt burgundi szőnyegére a kiállításnak ?

    Egyébként meg csak nézegetni jó, mert nem merek elugrani vele tejért, mert ó égiek, mi lesz, ha valaki megérinti ?

    A másik, hogy minek ennyi, de nemhogy ennyi, sokszor ennyi ?

    Mert ha ennyi van, van ott több is.

    A márkák nemnagyon érdekelnek, ennyit nem ér egy óra, ha sok pénzem lenne sem adnék ki valszeg mondjuk százezer forintnál többet órára, de mindenben megvan ez a kategória nem csak órában, régebben picikét olvastam hangcuccról, ott is el vannak szállva sokan, és azt gondolom, hogy sok olyan is van, aki előrébb helyezi nagyon durván a saját igényeit mint pl a családja többi tagjáét, bringás topikban van akinek többmilliós bringája van, a feleségének meg kimegy venni max egy százasért bringát a budaörsi katlanba ?! Hát mennyen már az anyjába.

    A másik ami szerintem nem normális dolog, bár sok embernek nagyon nincsenek az értékrendek a helyén a fejében, hogy ha valaki ilyen órát vesz, az nyilván nem keveset olvas róla.

    De mennyi időt töltött el úgy, hogy miközben ő a tamagucsin vagy a gépen órákat nézegetett ott játszott mögötte a lánya / fia és kapálózott, hogy apa gyere már játszani, vagy szólt a felesége, barátnője, hogy gyere menjünk már el valahova együtt például ?

    Ez minden fanatikusra érvényes aki a családjával együtt töltött időnél előrébb helyezi a hobbiját, ( szabad ) idő, energia, és anyagiak tekintetében is.

    És rengeteg ilyen ember van.

    Béke ! :)

Új hozzászólás Aktív témák