Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Deskdiver

    senior tag

    válasz C0RVUS #142789 üzenetére

    Ebből "is" összetevődik, de véleményem szerint ezt az acél dolgot nem szükséges óránál ilyen mélyen vizsgálni. (kivéve ha Damasko vagy Sinn acél a téma amik a hétköznapi életben is jelentős fölénnyel bírnak tartósságban mint az átlag) Ebből a szempontól az is elég a Rolex esetében a nemesebb státuszhoz ,hogy a 904L 3-4-szer drágább mint a 316L és vannak olyan tulajdonságai a keménységen kívül is amik ezt megindokolják. Illetve a megmunkálása is költségesebb. A Rolex igazi értéke az egészében van. (azért kiemelve a werk-et) Egy "ommázs" mindig csak második lehet bármennyre is közelíti meg az eredetit minőségben. Nemrég volt szerencsém egy Sea Dweller-t tüzetesebben körbevizsgálni. Süt róla ,hogy ,hogy nem "csak" egy svájci a sok közül.
    Ami a katonaiból - "státuszszimbólumot" illeti (vagy inkább hétköznapi terméket) Rengeteg termék ment át ezen a dolgon. Ray-Ban, Alpha Industries, Victorinox, CWC óra, :) American Optical stb. Ebben szerintem nincs semmi kifordultság.

    Az Amphiba-t én is szeretem. Annyira tipikusan orosz mint a AK. Nyers, de hatékony. Láttam róla egy tesztet mikor 270m körüli statikus nyomáson még vígan muzsikált. Mérnöki remek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák