Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    Sziasztok!

    Tanácsért fordulok hozzátok.
    2 hete elkezdtem tölteni a 4. X-et, így most már nem úszom meg a karóra választást. Ez már évek óta visszatérő téma atyám és közöttem, hogy illene választanom egy karórát, merthát mégiscsak az egy férfi leglényegesebb "ékszere". Ezt vallom én is, de idáig mindig háttérbe raktam a "feladatot".
    Nincs tetoválásom, testékszerem, csak egy vékony ezüstnyakláncom, amit 15 éves korom óta (jóég, fél életem...) nem vettem le.
    Az eddigi óráimmal szerintem nem foglak Titeket meglepni, szerintem jellemző: általános iskolában Casio k'arcóra, középiskolában Casio k'arcóra (illuminated, volt rajta egy nagy gomb, amire kékesen világított, stopperes, G-Schock-szerű, bal vagy jobb sarkában cikkekre osztott kis kerek kijelzővel), főiskola első 1-1,5 évében egy ezüst színű, fehér számlapos Ariston mutatós óra (a "bőrbarát óraként" szólt a reklámja, kb. 10-20m-ig volt állítólag vízálló, mindig vigyáztam azért, hogy ne kerüljön rá víz, de egyszer csak elkezdett párásodni, utána gyorsan le is merült az elem benne, azt kicseréltettem, kb. 3 hónap után megint lemerült. Na azóta a fiókban van.) Tehát 2005 óta nincs órám.

    A következő hetekben-hónapokban viszont olyan órát kell kiválasztanom, ami a társam lesz, hosszú éveken át.
    A keret 50-100k HUF között van belőve. Nincs előnybe helyezett márka, vagy típus.

    Néha-néha rátévedtem erre a topicra és csak a képeket böngésztem, gyönyörű órákat postolgattok!
    De nem tudom mi alapján iduljak el, hogy olyan órát válasszak, amire évek múltán is szeretettel tekintek, amit "megéri" elvinni az óráshoz, ha gyíkja van és nem javíthatatlan kínai kacat (bár ma már minden ott készül, de remélem értitek mire gondolok). Olyan órát szeretnék választani, amit bárhova lehet vinni, legyen az egy baráti összejövetel egy becsületsüllyesztőben, egy színházi előadás, vagy a munkám során egy tárgyalás.
    Öltözékem jellemzően sötétebb árnyalatú farmernadrág + ing/póló kombináción alapszik, nem alkalmi bőrcipőt, hanem kényelmesebb (van hogy részben bőr) cipőt hordok, kalapot, sapkát nem hordok. Télen sportosabb kabát (a köv pár évben fekete-piros), sötétebb színű bőr középmagas szárú cipővel.

    Amit elhatároztam, hogy nem digitális órám lesz.

    Válaszotokat előre is köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák