- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
válasz DeFranco #29944 üzenetére
Pahancsohjon uham. Már egy ideje a könyvjelzőim között csücsül.
De ne kérdezzétek, mennyire naprakész.Szerk:
Aránylag. Last updated: 15 May 2012(#29949) 004:
Ne keverjük a szezont a fazonnal. A revoke és az uninstall nem ugyan az! Op. rendszer újratelepítés előtt mindig revok-olni szoktam mindent, amit kell, de maga a játék még attól a winyón marad.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
004
tag
válasz SenorGrande #29951 üzenetére
Ezt arra írtam, mint pl. ebben az esetben ha GOTY és telepítem, akkor egyszerre rakja fel az alapjátékot és a DLC-ket is. Na most ha pl. egyik DLC-nek van telepítési korlátja (mondjuk 5 db), akkor ha túllépem ezt a korlátot akkor az alapjátékkal sem fogok tudni játszani a DRM-es DLC miatt.
Legalábbis ez a feltevésem
-
DeFranco
nagyúr
válasz SenorGrande #29951 üzenetére
Thank you sir 1. hsz-be vele
-
Alien83
senior tag
válasz Alien83 #29956 üzenetére
Párdon helyesbítek...OTT KÉNE LENNIE.
Régen a Batman AA-nál steam-en írta a videóablak alatt.Most nézem DS2-őt EA Store-ban.
Egy szóval sincsen említve...ez érdekes dolgot vet fel.Mivan ha most pl írnék support-nak hogy mikor megvettem a DS2-őt szó sem volt a DRM-ről és ezzel megtévesztettek, vagyis joggal kérhetném hogy azonnal vegyék le, vagy végtelenre az aktiválást.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Hát ez egy jó kérdés, mivel a Valve tulajdonában van a licensz így velük kéne beszélni, levelezni jó sokat. De mivel már én már találkoztam 2d-s flash portal játékkal (és szerintem nem vagyok egyedül), így kétséges a kimenetele, hogy látni fogjuk steam-en vagy esetleg máshol.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
SenorGrande
senior tag
válasz alratar #29957 üzenetére
Nemrég linkeltem a Steam (3rd party) DRM témával foglalkozó, igencsak információ dús oldalt.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
csaba951
veterán
válasz DeFranco #29944 üzenetére
Már van ilyen oldal. Itt van a legjobban kielemezve, hogy melyik Steam-es játéknak milyen DRM-je van. Jó olvasást!
-
csaba951
veterán
válasz Alien83 #29958 üzenetére
>Mivan ha most pl írnék support-nak hogy mikor megvettem a DS2-őt
>szó sem volt a DRM-ről és ezzel megtévesztettek, vagyis joggal
>kérhetném hogy azonnal vegyék le, vagy végtelenre az aktiválást.Én régebben kértem ilyet, mert az oldalon lévő tájékoztató nem volt teljes körű. Semmire nem mentem vele. Folyton az SSA-ra hivatkoztak, de nem árulták el, hogy melyik pont vonatkozik erre. Én most elárulom neked, hogy a 3-as pont az. Gyakorlatilag a vásárlás után végleges állapot áll ellő, nincs lehetőség visszatértére.
Természetesen beperelheted őket. Az SSA értelmében az American Arbitration Association-hoz kell fordulnod és nem egy polgári bírósághoz. Ebből a filmből kiderül, hogy ez miért van ez így, és milyen esélyeid vannak ezeknél a szervezeteknél. Szaddam Huszeinnek egy picit jobb esélyei lettek volna egy kurd bíróságon a felmentő ítéletre, mint amennyi esélyed neked van egy ilyen szervezetnél (fogyasztóként) arra, hogy a te javadra döntenek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz csaba951 #29963 üzenetére
Igen, már linkelték, én csak arra emlékszem, hogy amikor ez előkerült, akkor ki lett vesézve, hogy jó pár tétel nem igaz már a steames verziókra. (Nem tudom, melyik, csak az emlékek maradtak meg) Az meg csak picit több, mint a semmi.
Vagy ennek minden tétele valid már?
-
-
alratar
addikt
válasz SenorGrande #29960 üzenetére
Bocsi, nem láttam.
Köszi, hogy belinkelted újra.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
danih
veterán
Megjelent a CDR-ben a Carrier Command, van még valaki rajtam kívül akinek ez könnyeket csak orcájára?
-
Dead Island-nek mennyi volt a minimum ara? Szeretnenk venni kettot haverral.
szerk: Es mi a helyzet "a brazil oldal"-lal, mar megszunt, vagy nincsenek akciok? regebb mindenki ra volt izgulva, en meg nem vettem onnan semmit.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ayo
veterán
Carrier Command az komoly floppyra lehet majd letolteni?
maross: aszem 4es packban volt 9 euro kornyeken de gmgn ha volt credited meg kuponod akkor kellemesebb volt. szerintem elegge jo zombis jatek, sot talan az egyik legjobb ha szereted az ilyeneket
15$...haat gmghez kepest nem lesz jobb de steamen -66% volt rajta max. mostmar pedig ott a GOTY verzio ami ugye jobban megeri. amazonon amugy az vpnes nem?
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
válasz DeFranco #29970 üzenetére
Csak egy kis kitero . Nem hinnem egy sokaig lekotne, de haver nagyon ra van zizzenve.
szerk: ayo, akkor a mostani 15dolcsis amazonos ar jonak mondhato?
szerk2: koszi, akkor sajnos nem jatszik. Kivarjuk, es lecsapunk ra .
[ Szerkesztve ]
-
-
a178
tag
-
Mardel
őstag
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Tom6
aktív tag
Itt pedig egy The Void a PH! csoportnak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Mardel #29978 üzenetére
igy kezdetnek a cimet beraknam egy helyesiras ellenorzobe, csak hogy ne egjek nagyot az uj honlapommal
szerk: hopp, ebbe is csuszott egy .
szerk2: a tremorgames-es linkbe becsuszott egy referencia is, gondolom veletlenul, es nem azert, hogy szegeny ph-s tarsaidbol tremorcoinokat huzz ki .
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Igen teljesen véletlen volt.
Egyébként nem egyedi eset és igazán gyakori.
Ha valaki ír egy új dologról nagyvonalakban valamit cikkben vagy akár blogon mindig belecsempésznek valami hasonlót. Pl. egy Dropbox ismertetőnél.
Viszont nem tilos és neked semmibe sem került.De tök jó hogy egyből a savazás megy és nem az hogy de jó, erről nem is tudtam.
Persze építő kritikákat elfogadok, de ilyen hogy mennyire amatőr...Amatőr vagy sem, eddig senkinek sem jutott eszébe ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
csaba951
veterán
válasz DeFranco #29965 üzenetére
Folyamatosan javítják a hibákat. Nyilván ezt elég nehéz megtenni a kiadók titkolózása miatt. Minden tökéletlensége ellenére ez a Steam-es DRM-ek legjobb nyilvános adatbázisa.
(#29976) Pedro78
Keresd ki az adott játékra vonatkozó részt.Általános tájékoztató:
1) Néhány játékbók a megjelenés óta már kivették a drm-et.
2) A gyári revok tool segítségével saját magad menedzseled az telepítéseket/törléseket.
3) A gyártó Ügyfélszolgálatához fordulsz, amikor a drm nem engedi már aktiválni a játékot.[ Szerkesztve ]
-
válasz Mardel #29983 üzenetére
Megvan hogy lehet coinokat szerezni
Ez egy előfizetéses szolgáltatás: 508Ft/SMS, 6 SMS/hét . Kapsz erte 49 coint, a kings bounty armored princess 800 coinert a tied lehet. Igy latatlanba is jarna a bakancs a honlap uzemeltetojenek az arcaba.
-
DeFranco
nagyúr
válasz csaba951 #29985 üzenetére
Nem értsd félre, nem azt mondtam, hogy rossz, csak azt, hogy ki lehetne gyűjteni azokat a játékokat, amik tuti jól szerepelnek benne.
Persze csak akkor, ha valaki már kapásból tudja erről- vagy arról a játékról, hogy milyen is a steames DRM-e, nem akarok senkinek külön feladatot adni, de így is szerintem összejönne jó pár játék, ahol viszont tutira jó lenne az információ.
Aztán ezt lehetne gyűjteni akár egy google docs-os táblázatban is.
Persze ha a linkelt oldal már jobb lett azóta, akkor nem szóltam, csak egy építő javaslat volt a partvonalról.
@maross: vagy megkerülöd a PH!-n fennálló reflink tiltást, és egy blogoldalon helyezel el reflinket, amit aztán linkelsz a PH!-ra, és így szerzel coinokat
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz DeFranco #29987 üzenetére
Vagy játszol a flash játékokkal és achievmentek és trófeák után kapsz coint teljesen ingyen.
Mint ahogy írtam is.
Csak ne mondd azt, hogy suliban vagy munkahelyen (ami nem strapás és gép előtt vagy) nem szoktál játszani flash játékokkal.(#29990) DeFranco: Nem értem, ez miért lenne sunyi álreklám?
Írtam egy lehetőségről nem szegeztem pisztolyt a fejedhezd, hogy most rögtön regisztrálj, ha nem tetszik nem regisztrálsz.
Egyébként tök jó, hogy így kritizálsz másokat csak felőled nem láttam semmi olyat, ami információval bővítené mondjuk a steames közösséget...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mardel #29989 üzenetére
suuure... mehetsz is játszani, ez itt most nem jött be. Illik legalább szólni, ha reflinkelsz.
Nem, nem szoktam. Sőt, nem érdekelnek ezek a nyereményjátéknak álcázott piramisjátékok sem, van pénzem, amit akarok, megveszem. Legalább nem járatom le magam sunyi álreklámokkal.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Sziasztok
Van egy uj nagyobb vinyom es szeretnem a regi vinyomrol mindent oda egy az egyben at masolni. Maga a tartalom nagyreszt a steam (kb 180gb), plusz par kulon game (sc2, dio3)
Ha at masoltam es ki veszem a regi vinyot, es utana modositom a betujelet az uj vinyonak arra ami a regi volt, akkor minden jatek rendben mukodni fog?[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Minden működni fog, de csak akkor, ha nem rendszerpartíció. A rendszerpartícióra mindenképpen vagy újra kell telepíteni az oprendszert (de akkor a programok egy jó részét is), vagy ghostolni kell a régit az új vinyóra. A több partíciót elég csak átmásolni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csaba951
veterán
válasz DeFranco #29987 üzenetére
Nem sok értelmét látom egy ilyen külön adatbázis létrehozásának. Az "eredeti" oldal egyáltalán nem halott, folyamatosan kerülnek bele az új információk, és hibajavítások!
Pl. Pár hete az Ubisoft szekció bővült egy új információval, ami érinti az egyik kedvenc játékodat, az Assassin's Creed II-t is. Minimális kézi ráhatás után immár nem szükséges állandó net kapcsolat a játékhoz. Ez jól jöhet néhány helyzetben (pl. instabill mobil internet vagy nyaralás esetén).
-
DeFranco
nagyúr
Mindenki megítéli maga, hogy mennyire sunyi dolog reflinkelni és nem szólni róla. Nem véletlenül tilos itt sem.
@csaba951: mondom, ha azóta javult a minősége, és jók az infók, amik ott vannak, akkor senki se dolgozzon kétszer
#29995: nagyszerű... ugye nem is volt olyan nehéz
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz DeFranco #29990 üzenetére
Tessék:
"(A linkek ref. linkek. Szóval ha nem akarsz máglyán elégetni aztán kecskét áldozni, azért mert mondjuk a sikeres regisztrációd után kapok 2 coint akkor még véletlenül se kattints rá!)"
Én legalább nem olyan blogot csináltam, hogy milyen illatút nyomtam a wc-be vagy milyen levelet kaptam esetleg mikor megyek sörözni.
Ha már erről van szó.(#29996) maross: Én kb 10 coint szereztem csak játékokból igaz 3-at próbáltam ki. A zombisat volt egy Elasto Mania szerű csak terepjáróval, meg egy másik ügyességi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Agyzuzo
addikt
"Csak ne mondd azt, hogy suliban vagy munkahelyen (ami nem strapás és gép előtt vagy) nem szoktál játszani flash játékokkal."
No way. Max olyannal, ami Steam-en elérhető.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
pecze
aktív tag
válasz maross #29996 üzenetére
Én is a termorgames-t használom flash játékokra, legalább adnak valamit ha pár évig ott nyomod, mert kb. annyi kell, míg összejön egy játékra való coin. Nekem van 148, de az még semmire nem elég. Néha beraknak olcsón is játékokat, pl. volt 150-ért Bastion, csak minden ilyen shop termékből általában egy van, szóval ha valami olcsó, gyorsan el is viszik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest