Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz KRi2 #29276 üzenetére

    Le van írva, hogy semmit nem fizetnek vissza, semmi pénzt nem kérhetsz vissza, amennyiben már letöltötted a játékot (tehát nem elég el nem indítani). És ez csak a Steam-en vásárolt tételekre igaz, ha valami dobozos, vagy máshonnan van a kulcs, akkor annak semmi köze a Valve-hoz, vagyis még jogalapod sincs kérni bármilyen ellentételezést azért (a Valve-tól), mert egy bundle játékkal nem játszol. Tehát ha bármilyen kulcsot regisztrálsz, akkor azért nem kapsz semmit, még ha le sem töltöd, ha a Steam-en veszel valamit, akkor csak addig kérheted vissza a pénzed, amíg nem töltötted le a játékot, és nyilván pont annyit kapsz vissza, amennyit fizettél. Ha trade-ben kapsz valamit, akkor megint csak nincs jogalapod kérni bármilyen ellentételezést érte a Valve-tól, mert nem fizettél érte (a Valve-nak).

    3. BILLING, PAYMENT AND OTHER SUBSCRIPTIONS

    ALL CHARGES INCURRED ON STEAM, AND ALL PURCHASES MADE WITH THE STEAM WALLET, ARE PAYABLE IN ADVANCE AND ARE NOT REFUNDABLE IN WHOLE OR IN PART, REGARDLESS OF THE PAYMENT METHOD, EXCEPT AS EXPRESSLY SET FORTH IN THIS AGREEMENT.

    IF YOU ARE AN EU SUBSCRIBER YOU HAVE THE RIGHT TO WITHDRAW FROM A PURCHASE TRANSACTION FOR DIGITAL CONTENT WITHOUT CHARGE AND WITHOUT GIVING ANY REASON UNTIL DELIVERY OF SUCH CONTENT HAS STARTED OR PERFORMANCE OF THE SERVICE HAS COMMENCED. YOU DO NOT HAVE A RIGHT TO WITHDRAW FROM A TRANSACTION OR OBTAIN A REFUND ONCE DELIVERY OF THE CONTENT HAS STARTED OR THE PERFORMANCE OF THE SERVICE HAS COMMENCED, AT WHICH POINT YOUR TRANSACTION IS FINAL. YOU AGREE THAT DELIVERY OF DIGITAL CONTENT, AND THE ASSOCIATED SUBSCRIPTION, AND/OR PERFORMANCE OF THE ASSOCIATED SERVICE, COMMENCES AT THE MOMENT THE DIGITAL CONTENT IS ADDED TO YOUR ACCOUNT OR INVENTORY OR OTHERWISE MADE ACCESSIBLE TO YOU FOR DOWNLOAD OR USE.

    ***

Új hozzászólás Aktív témák