Új hozzászólás Aktív témák

• KO2

aktív tag

válasz warcat #37418 üzenetére

Én csak azt mondom hogy szerintem a játékosok 80 % a biztos nem ilyen "tudom hol a másik 6db csapattársam, ezért biztos nem lövöm le" ember lesz. Ők állandóan vagy lelövik egymást, vagy hezitálnak mikor meglátnak valakit. És aki elémáll és hezitál azt én tuti képenlövöm azonnal. Mert én meg teszek majd az egészre és lelövök fűt fát aki elémáll :)

Én úgy tudom elképzelni ezt hogy csapattársakat ( tehát pl egymást meghívó egy szakaszban lévő emberek) egymást zöld kontúrral látják. Nem falon át, csak ha elötted van. Mindenki más meg nem rendelkezik semivel sem. Így nem kell attól féljek hogy az aki befordul elém reflexből fejbelő, mert nekem el kell döntenem elötte hogy ez most vajon az egyik csapattárs vagy sem. És azt hogy mindenki úgy mozogjon mint általatok lent említett profi csapatok, az nem elvárható.

Én pl nem tudok úgy mozogni hogy a másik állandóan tudja hol vagyok. De ha tudja is nincs időm elmagyarázni neki hogy épp merre kergetek valaki mást, ne lőjjön le ha véletlenül eléfutok.

társam: -Hol vagy?
    én: -Összevissza menekül előlem valaki nincs időm elmondani épp merre üldözöm mert énse tudom, és mire kimondom már máshol vagyunk.
    társam:- asszem látlak velem szemben vagy.
    én:-elöttem nincs senki
    (társam halott mert azt hitte én jövök és nem lőtt, de nem én jöttem. )
    én:-haló hol vagy? te vagy itt elöttem?
    (énis meghalok mert nem ő volt itt elöttem és énis hezitáltam.)

Én ilyen béna vagyok. És nem hiszem el hogy egyedül vagyok ezzel. :)

Új hozzászólás Aktív témák