- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
Új hozzászólás Aktív témák
-
KO2
aktív tag
válasz warcat #37418 üzenetére
Én csak azt mondom hogy szerintem a játékosok 80 % a biztos nem ilyen "tudom hol a másik 6db csapattársam, ezért biztos nem lövöm le" ember lesz. Ők állandóan vagy lelövik egymást, vagy hezitálnak mikor meglátnak valakit. És aki elémáll és hezitál azt én tuti képenlövöm azonnal. Mert én meg teszek majd az egészre és lelövök fűt fát aki elémáll
Én úgy tudom elképzelni ezt hogy csapattársakat ( tehát pl egymást meghívó egy szakaszban lévő emberek) egymást zöld kontúrral látják. Nem falon át, csak ha elötted van. Mindenki más meg nem rendelkezik semivel sem. Így nem kell attól féljek hogy az aki befordul elém reflexből fejbelő, mert nekem el kell döntenem elötte hogy ez most vajon az egyik csapattárs vagy sem. És azt hogy mindenki úgy mozogjon mint általatok lent említett profi csapatok, az nem elvárható.
Én pl nem tudok úgy mozogni hogy a másik állandóan tudja hol vagyok. De ha tudja is nincs időm elmagyarázni neki hogy épp merre kergetek valaki mást, ne lőjjön le ha véletlenül eléfutok.
társam: -Hol vagy?
én: -Összevissza menekül előlem valaki nincs időm elmondani épp merre üldözöm mert énse tudom, és mire kimondom már máshol vagyunk.
társam:- asszem látlak velem szemben vagy.
én:-elöttem nincs senki
(társam halott mert azt hitte én jövök és nem lőtt, de nem én jöttem. )
én:-haló hol vagy? te vagy itt elöttem?
(énis meghalok mert nem ő volt itt elöttem és énis hezitáltam.)Én ilyen béna vagyok. És nem hiszem el hogy egyedül vagyok ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest