- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRIZ 22
senior tag
válasz Nathan Boggs #37701 üzenetére
Szintén
-
PhilBrick
őstag
válasz Nathan Boggs #37701 üzenetére
Biztosak vagytok benne?
Fegyverzete kb. azonos, pajzsban erősebb az igaz, de mennyivel könnyebb célpont ekkora szárnyakkal! -
eami
veterán
Előre bocsánat minden hardcore - elvertem már rá egy kisebb vagyont - fantól, de most kicsit kiakadok... ez a star citizen kész vicc... Időnként ránézek hogy halad, így például ma örömmel vettem észre hogy végre a hangáron a kocka árkád repülés és a semmit sem adó social planetside utána végre a universe is elérhető, de hogy 2x nekifutásra se tudja betölteni - az amúgy hosszú várakozási idő után - az egyenesen nevetséges. Persze alpha mínusz végtelen státuszban van, csak épp ez teljesen hidegen hagy. Van több mint 3000 legális, vásárolt játékom, amelyek közük akad bőven early access, closed alpha / beta, de ennyire egyik sem szerencsétlen mint ez
-
veterán
Közben ide töltikézik fel a videókat, John Rhys-Davies interjú és making of, Ship pipeline 1-2, stb.
eami: amerikában ilyenkor csúcsidő van, és a szerverek perpill az usa-ban vannak, ahogy a streamben lévő adhoc kérdezz-felelekben is mondták. Mondjuk engem zokszó nélkül beengedett a legtöbb esetben amikor játszani akartam, amikor nem, akkor 2 perccel később már igen. Eltöltöttem már vagy 6-7 órát ebben az alfában, játszottam már rosszabb alfákat hogy őszinte legyek. Sok a bosszantó bug és rosszabb a teljesítmény mint pár builddel ezelőtt, de jóval több tartalmat is kaptunk. A bugok javíthatók és be vannak jelentve.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
SkyS1gn
félisten
-
Nathan Boggs
senior tag
Kb. egy hónapja van kint a 2.0 (az is PTU-n), majd dolgoznak még a stabilitáson, szerintem nem kell ilyen miatt aggódni.
Még annyit azért érdemes tudni, hogy most biztos vagyok benne, hogy le vannak terhelve a szerverek, 2.0 kiadása miatt, livestream miatt, stb., alapból nem szokott ennyi ember menni, erre az egy-egy hónapra meg gondolom nem akarnak újabb szervereket fellőni. Majd ha lecsendesül a dolog, sokan elmennek más játékok felé, akkor nem lesz gond a bejutással Jelenleg gyakorlatilag minden szerver fullon megy, és csak egy-egy kieső/kilépő helyére lehet belépni.
A profilképed alapján Poe meg azonnal rád fog mozdulni, szóval fuss
[ Szerkesztve ]
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
eami
veterán
válasz Nathan Boggs #37708 üzenetére
akkor még rosszabb a helyzet mint gondoltam, ha 1 hónap alatt sem sikerül javítani ezen
(#37706) Cris99: bizony vannak elég komoly dolgok azok között, és míg azok nagy része már játszható, addig ebben konkrét játék még nincs. Amíg a SC nem kap valami játékmechanikát addig inkább (tech)demó mint bármi más.
-
KO2
aktív tag
Alpha és béta között nagy a különbség, nem mindegy melyik. Valóban van egy két hiba ami elég bosszantó. Nekem van amikor elsőre, és van amikor 4. alkalomra enged csak be. De ha bejutok, átlagosan elég sok időt bent tudok maradni ahhoz hogy lássam milyen is lesz a játék, a hibákon meg túl tudom magam tenni. Alpha játéknak teljesen jó.
Meg kell érteni, hogy a másik alternatíva ( amit sok más játék is csinál ) hogy nem mutatnak semmit sem amíg bugos. És akkor most mindannyian csak várnánk még mindig. Szerintem jobban jártunk azzal hogy látjuk épp hol tart a játék.
-
Nathan Boggs
senior tag
Rengeteget fejlődött az elmúlt 1 hónap alatt stabilitásban és még koránt sem végeztek vele Most nem bántásból mondom, de szerintem egy fél év múlva nézz vissza.
És valóban, sok játék még nincs benne, mivel még nem tart ott, mint sok játék, amit korai hozzáféréssel kiadnak.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Malibutomi
nagyúr
-
veterán
Kicsit bealudtam a streamen (fekve nem jó ötlet ilyet nézni, ha álmos az ember ), de ez azért nice volt. Itt mutatják hogy hogy streameli be a háttérben a játék a modellt és hogy ki... Na ezért kell majd mögé pörgős háttértár várhatóan
eami: "Amíg a SC nem kap valami játékmechanikát"? pont hogy játékmechanikából kaptunk végre többet. utazás, EVA, egy kis lövöldözés a már meglévőek mellé. Leszámítva a teljesítményt (ami az egyik buildben jobb volt mint a jelenlegi), a kiadott 2.0 azért jócskán javított verziója az eredetinek, én is soktucat perces meneteket tudok játszani, és szerintem max csak vagy 3-4x crasheltem ki a játékból, a többi alkalommal magam léptem ki ha elég volt.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Malibutomi #37712 üzenetére
Az első nap a streamelés király volt, 2 óra alatt kb. 20 perc játékkal
-
eami
veterán
válasz Nathan Boggs #37711 üzenetére
Igazad van, kicsit később majd visszanézek. Félre értés ne essék nem szimplán fikázásból írtam amit írtam, csak kicsit csalódott voltam miután lecsorgott a 30GB. Ennek ellenére várom, hogy mit sikerül majd kihozni ebből hosszú távon
(#37713) Menthirist: igen, ezért is próbálkoztam lelkesen, sajnos nem jött össze eddig :|
-
veterán
most gyorsan kipróbáltam, engem elsőre beengedett, fel is szálltam. Lehet hogy köze van az ssd-hez, ezt beszéltük, bár őszintén nem néztem meg hogy a betöltés első fázisában (amikor még nem a nagy loading van), akkor milyen háttérterhelés van. Nálam itt-ott árnyék problémák vannak, illetve néha látni pl nyíló ajtóknál hogy abban a pillanatban poppol a háttérben maga a map-részlet.
reméljük kicsit később jobb tapasztalatokkal fogsz tudni játszani.
[ Szerkesztve ]
-
ttamashu
aktív tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy a fizikai cuccoknál átestek a ló túlsó oldalára?
Tavaly ilyenkor 5$-ért vettem AC-s pólót pár hónapja még elfogadható áron - de nem olcsón - melegítőfelsőt, most 30$-ért akarnak adni 5db féltenyér nagyságú szövetdarabot?! (80$-os könyv is van, ami megint vicc kategória, főleg hogy a szintén 1 éve vett Star Map-ről kuss van és nem tudni mikor jön...)
Nagyon nem jó az irány...Szívesen támogattam őket ilyesmivel és szívesen reklámozom a projektet, de ez pofátlanság.
Üdvözlettel Derek SmartTea az élet!
-
Yllgrim
őstag
Kb Citizencon magassagaban emlitettem hogy lesz meg iden latnivalo, hat lett
Na akkor varjuk a patcheket es a nyari VGA dompinget, kelleni fog SSD, sok, eros magos CPU, RAM, de meg fogja erni. Nem felhotlen az Alpha allapotu jatekok vilaga, de ez tuti lesz. (megha ki is dobal, meg crashel )
Nem tudom valaki eszrevette-e, de valahol CR emlitette hogy mar nagyon megnezik az outsourcing-olt cegek munkajat, folyamatos a kapcsolattartas es a helyzetjelentes, tanultak a hibajukbol aka FPS
A jovo ev megjobb lesz, aztan az azutani meg annal is jobb...
Akinek szuksege van ra vagy ajandekozna 30$-os kezdo pack-ot vegyen, meg van, ha lemarad akkor szoljon, van 2 elfekvoben.
(#37719) ttamashu: igen, ezek kicsit borsosak, ellenben eszembe jutott valami. Ahonnan rendeltem a Linux-os poloimat ok geppel himeznek kep alapjan is, letoltottem nagyfelbontasban a kepet, elkuldom nekik es megkerdezem meg tudjak-e csinalni es mennyiert? Akar polora is.
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
warcat
veterán
Kapható az Idris meg a Javelin,na valaki?
Szerk:. elkapkodtam, out of stock,csak a nevet néztem meg hogy most van ára
Van már itt valakinek,vagy titok?
Idris LTI
AEGIS Javelin LTI[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Menthirist #37718 üzenetére
Tényleg lehet valami ebben az SSD dologban. Lepucoltam a gépet, újratelepítettem a rendszert, leszedtem minden fölösleges xart, és így most ráfért a 120-as SSD-re a játék is. És azóta tényleg mintha könnyebben menne a cstlakozás. Vagy csak placebo-hatás, nem tudom.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
ttamashu
aktív tag
válasz Yllgrim #37720 üzenetére
Külső forrást találtam én is néhányat:
Star Pirates és Star Citizen póló.
Anyagra printelt Banu.Az a helyzet, hogy nem akartam rendelni, mert inkább költöttem volna el a pénzem CR-éknél, mint random kicsi kínainál, de azért van egy határ.
Pedig ez a livestream most nagyon fellelkesített, már azt terveztem a vizsgák közt hogy tudok időt lopni a játékra, de ezzel a pofátlansággal felmérgeltek
Tea az élet!
-
Yllgrim
őstag
válasz warcat #37725 üzenetére
Ezt jol elvittek Nem baj, ennyit nem adok ki hajora, sokat esznek Meg ezzel sok am a nyug, ha olyan helyre viszed, mindenki rad fog vadaszni. Az en koromban mar minden nap egy ajandek, nyugalmat jobban szeretem
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
veterán
válasz ttamashu #37719 üzenetére
az a póló a kivezetett készlet utolsó darabjai közül volt... tudom, én is talán 10 dolcsiért vettem az amúgy 20-25 dolcsis pólót, annyit még megért, az eredeti árát annyira nem. Nem változtak szerintem különösebben az árak
[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
Jaj lány a geekek közt! Én egy Amanda nevű virtuális másodpilótával terveztem leélni a hátralévő életem, de akkor ezek szerint van remény.
Játék: érdemes olimpiákban gondolkodni hónapok-évek helyett, ahogy a rabok is csinálják. A riói olimpiára nem lesz kész ez biztos, viszont Tokióra mindennel együtt. A tokiói olimpiát már egy csatahajót irányítva nézem majd, mintegy mellékesen.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Yllgrim #37726 üzenetére
Óriási zsákbamacska, szóval kapitálist pillanatnyilag őrültség venni szerintem. Főleg javelint. 350 méter hosszú több fedélzettel. Irgalmatlan hosszú folyosók, bejárhatatlan, nem ismerjük a belső elrendezést részleteiben, nem tudjuk még hogy ki lehet-e használni és ha igen azt élvezni fogjuk-e, nem tudjuk milyen küldiket lehet vele teljesíteni, nem tudjuk az NPC-k hogyan fognak működni egy ekkora hajóban, nem tudjuk az irányítását. És ami fontosabb, hogy CR-ék se tudják mindezt pillanatnyilag. Ott a carrackod, sokkal sokkal jobb hajó. Olyan mint egy mini kapitális hajó, tele van érdekesebbnél érdekesebb helységekkel, de mégse kell 200 métert gyalogolnod értük, egyszerűen egy carrackban minden ott van, nem is értem mit akarsz még többet. Telhetetlen!
-
ttamashu
aktív tag
(#37727) Menthirist:
A-a (XL-ből nem volt maradék) először 5$-ért adtak minden méretet, majd rájöttek hogy az kevés emelték és ami az emelés után megmaradt a készletből visszaakciózták(#37728) PoeDameron:
és az ilyen hsz-ek után szoktak rövid úton eltűnni a hölgyek[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
PoeDameron
aktív tag
Francba, erre tettem fel az életem, erre kiderül hogy az egyetlen nő aki szóba jöhet az férfi.
Figyeljétek meg, valódi lányok akkor kezdenek majd jönni ha az SC-ben megjelenik a karaktergenerálás opció és lehet lányt is választani fasza arcszerkesztővel és megjelennek a jobbnál jobb csajok képei.
-
PoeDameron
aktív tag
Épp most nézem a landolós videót a végén. Iszonyatosan jó!!!!! Szerintem azzal az Elite-re reagáltak. Ugye ki volt jelentve, hogy nem lesz légköri repülés és a bolygók is csak bizonyos leszállópontokon lesznek elérhetők, és szerintem nagyjából ez kezd felülíródni annyiban (egyelőre), hogy a primitívebb, légkör nélküli bolygók felszíne repülhető kell hogy legyen teljes egészében, mert a két mostani rivális, az Elite és a Sky-os is megcsinálja. Ezért jó, hogy van verseny.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz PoeDameron #37733 üzenetére
Sőt mintha azon erősködnének, hogy azon a kőbolygón légkör is van. Amikor a videóban kinyílik a hangárajtó és a fekete srác sisak nélkül ott áll, az azt hittem hiba, de ezek szerint úgy képzelik, hogy ennek a sziklának van légköre, és az ott egy légköri repülés. Ez viszont szerintem értelmezhetetlen, hacsak nem demo verzió amiben összedobtak egy légkört valami teljesen mindegy mi felett. Most azt akarják előadni, hogy valami légkörformáló szerkezettel azt a kopár sziklát belégkörözték? Összességében persze nagyon tetszik, hogy már ilyeneken gondolkodnak. Légköri repülés, hm.
-
Volfram42
senior tag
Reménykedtem benne, hogy lehet venni megint sok hajót. Akkor tuti egy Hull B-t bezsákoltam volna. Sajna nem, de nem baj több pénzem marad. Ha jövőre drágulnak a dolgok akkor már úgy se költök többet.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Nathan Boggs
senior tag
"Félre értés ne essék nem szimplán fikázásból írtam amit írtam, csak kicsit csalódott voltam miután lecsorgott a 30GB."
Tudom, de figyeltél arra amit írtunk, szóval az ilyen kritikával nincs baj, azzal van a baj, aki nem érti meg az érveket, stb.
-
Malibutomi
nagyúr
Komolyan gondolkodom hogy nem kellene sokat jatszanom,mert igy mire kijon a teljes elmulik a HUAAA faktor. Pedig az a legjobb. A WoW idokre is legszivesebben a noob questelesekre emlekszem vissza.
-
veterán
válasz Malibutomi #37738 üzenetére
Mindenképp adagolni kell Mondjuk bízom benne hogy noha sok dologból láttam egyet-egyet, de a hűha faktor megmarad akkor is, amikor tényleges tartalommal töltik fel a dolgokat, tehát amikor tényleg lehet menni felfedezni ezt, szállítani azt, stb. Tehát hogy a hűha faktort nem csak egy-egy gameplay újdonságban fogom látni, hanem a tartalom miatt újra és újra.
-
BlackDevil
aktív tag
Banuról esett szó? Mert többen is kérdezték az aktuális státuszát, köztük én is! Nem tudtam maradni vegig a stream-en.
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
vaakuum
addikt
válasz PoeDameron #37732 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Menthirist #37739 üzenetére
Valoszinuleg, hisz itt sok huha pillanat varhato. Csak ugye pl. betaban mar benne lesz szinte minden, en meg nem akarom elore leloni magamnak a poenokat.
-
ttamashu
aktív tag
válasz BlackDevil #37740 üzenetére
Semmi értelmes infó.
De ez azért van így, mert nem is dolgoznak rajta perpill. SQ42-höz nem kell, úgyhogy parkolópályán van.
Tea az élet!
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #37695 üzenetére
Aaaq bakker es csak vmikor delutan/este fele erek hazaaa...
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Eniral
tag
Srácok Cutlasal mi van ? Nagyon csönd van róla ! ÉS felszállni az állomásról meg lehetetlen vele mert az elülső fülke bejáratnál nem működik a beszállás . Hátulról meg leesel a hajótest aljára amint fellépsz a raktérbe..
-
veterán
válasz Szőrös #37744 üzenetére
Van egy official video, lehet találni a streamben mutatott, előre felvett leszállásról videót, de Sean Tracy ott helyben editorból is letette a gépet, máshonnan megközelítve hogy biztosak legyünk hogy nem ilyet látunk... Azaz elsőnek videót láttunk (ezt mondták is talán), de utána láthattuk élőben is.
Eniral: tudtommal nem jött még ki patch azóta hogy ez be lett jelentve hibának.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #37746 üzenetére
Be tudnad linkeln? Csatak masnapos vagyok es a hotel aulajaban lezengek ☺️
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
KO2
aktív tag
válasz Malibutomi #37749 üzenetére
Hogy fog ide leszálni egyszerre több ember? pl 10 aurora? Most így hirtelen olyan sok leszállóhelyet nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs