- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
válasz ttamashu #36050 üzenetére
Nincs lista, általában egy Hornet a cserehajó.
Az ötletelést pedig annyival egészíteném, hogy nem kell egyből a vágyott hajóra CCU-zni. Lehet lépésenként is, akkor még többet próbálsz ki.
Én vettem egy Connie->StarG és egy StarG->CAT CCU-t. Most elvagyok a Connieval mert már kész, aztán a StarG úgyis előbb lesz lesz repülhető mint a Caterpillar. -
Raulblanco
aktív tag
válasz PhilBrick #36052 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy lefele is lehet-e majd CCU-zni, mintha rémlene ilyesmi korábban, hogy itt írva volt.
Carrackom van, de már nem vagyok benne biztos, hogy kell nekem akkora hajó kezdésnek, lehet inkább egy kisebb Constellation-re váltanék, de azt viszont nem engedi.Ha visszaváltom store kreditre, abból vehetek egy kis lti hajót, amit aztán felupgradelhetek lti-s constellationre, vagy az lti akciós hajók csak új befizetéssel vehetőek?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Raulblanco #36053 üzenetére
nemsokára vehetsz főnixet olvaszd le a carrackot és vegyél egy mozgó jackuzzit
én nem adnám be a carrackot, jóóó az! csak kell hozzá ember.
-
ttamashu
aktív tag
Igen, leolvasztod, veszel egy LTI-s picit és azt CCU-zod. (Akár vissza Carrack-ká is, ha most nem LTI.)
Tea az élet!
-
PhilBrick
őstag
Egyszer majd lehet lefelé CCU, de a mostani jó alkalom lehet az olvasztásra is. A hátránya csak annyi, hogy a store creditből vásárolt dolgok nem továbbadhatók. Ha nincs ilyen terved, olvaszd a Carrackot, vegyél egy vagy több kisebb LTI-s hajót CCU alapnak, aztán kezdhetsz megint nézegelődni, hogy mit szeretnél.
Ha nem vagy biztos a dologban, olvaszd be, vegyél kicsi LTI-s hajót és egy Connie-Carrack CCU-t tartalékba ha meggondolnád magad de ne használd fel. Conniet úgyis bármikor tudsz venni.
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
válasz GypsFulvus2 #36047 üzenetére
Főleg nekem
-
detroitpowa
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés, biztos tudjátok a választ, nagy segítség lenne! Tegnap előtt vettem egy Avenger Titánt LTI-t, és ma átalakítottam Reliantra. Viszont az lenne a kérdésem, hogy az LTI megmarad e így, vagy sem? Az átalakításnál nem ír semmit csak hogy "Titan Module to Reliant Upgrade", de nincs kiírva a lifetime insurance. Viszont az is megmaradt hogy mi volt ugye előtt.
Tehát van egy kocka hogy "Standalone Ship - Aegis Avenger Titan - LTI" (itt van kiírva a lifetime insurnace), és egy másik amiben "Ship Upgrades - Titan Module to Reliant Upgrade"
Fontos lenne a válasz köszi!
-
Yllgrim
őstag
válasz detroitpowa #36058 üzenetére
Megmarad, amirol upgradelsz annak a "statjai" maradnak. Most hogy mar kiizgultad magad faradj legyszives a FAQ rovatba es olvasgass
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
detroitpowa
csendes tag
Á szuper! Köszönöm a gyors és megnyugtató választ.. közbe elolvastam a FAQot is.. Minden stabilizálódott!
Másik kérdésem az Avenger Titan és a Stalker között gyakorlatilag ez a személyszállító kabin lesz csak a különbség, viszont ha jól tudom ezt el is lehet távolítani, így gyakorlatilag akkor nincs különbség?[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
Van valami infó arról, hogy a Constellation Andromeda mikor lesz repképes? Nem kéne nézegetnem az RSI oldalát, még elkap a gépszíj és veszek valamit.
-
PoeDameron
aktív tag
Ne viccelj már, a carrack király hajó lesz, modulokkal csinálhatsz belőle kereskedelmi hajót is akár, ha most beolvasztod és később kijön ez a hajó és elkezdik bemutatni a belső tereit, itt fogod elbőgni magad hogy mekkora hülyeséget csináltál.
és nem kell hozzá ember, jó oda az npc is
[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
Ja, kérdés:
Azt lehet tudni, hogy melyik lesz a következő multicrew hajó, amit repképessé tesznek?
-
macy
addikt
válasz PoeDameron #36063 üzenetére
Azért ez felháborító, hogy életbevágó kérdéseket teszünk fel, ezek a csillagszökevények meg alszanak, nem?
Attól tartok este veszek egy Andromédát, mocskosul tetszik az a ladik. Csak most az a kérdés, upgrade-del is adják azt a sok cuccot hozzá, vagy olvasztani kell. Józan paraszti ésszel úgy gondolom az upgrade olyan mintha csak egy standalone ship-et vennék. -
Sotyks94
aktív tag
Bocsi az esetleges buta kérdésért, egy jó ideje nem követem a dolgokat ... (fallout 4 meg hasonlók ), de most olvasom hogy redditen 2.0.0c-ről meg ilyenekről beszélnek, miközben nekem továbbra is csak 1.3-am van, de azt írja up to date.
Akkor most hogy is van ez? -
KO2
aktív tag
A 2.0.0C patch után ne felejtsetek el Verify ra nyomni és törölni a USER Mappát.
Chaten meg Discordon mindenki ezt irogatja valamiért. CIG es emberkék is.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Razzul #36070 üzenetére
Kijött, 3 napig semmi, utána patch, tegnap megint semmi. 6 nap alatt 2 patchet nem neveznék gyakorinak, főleg, hogy az 1.3-nál tényleg naponta jött.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Diopapa #36073 üzenetére
Nem is, első nap este együtt néztük streamen, ahogy települ a 2.0.0a utána meg jött a hétvége. Ha kint van a 2.0.0c, akkor az viszont már 3 patch.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Diopapa
addikt
válasz Nathan Boggs #36074 üzenetére
Lehet tudni, hogy mit tartalmaz? Sehogy sem találom a ptu-s oldalon..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
KO2
aktív tag
válasz Nathan Boggs #36074 üzenetére
Nem megerősített forrásból ( RSI chaten hirdeti egy látszólag informált ürge ) hogy ha nem töröljük ki a user mappát és nyomunk rá a verify ra a 2.0.0c telepítése után, akkor nemcsak mi, hanem mások is kifagyhatnak miattunk. Valamint amerikai idő szerint reggel (nálunk ma estefele) jön majd egy újjabb patch, ami állítólag újrarakatja velünk a ptu-t úgy ahogy van ( így megszünik a fent leírtak elhagyásából adódó fagyás), és kliens oldali javítások is belekerülnek amik pont nem jutottak be a 2.0.0C be.
(#36075) Diopapa
https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/3u6g58/ptu_200c_patch_notes/
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Diopapa #36075 üzenetére
ha jól tudom, elsősorban olyan kiegészítéseket, amik a kliens oldalról segítenek debugolni a szerver problémákat. Persze biztos vannak benne fixek is, de ez a rész is rémlik. Illetve azt kérték, hogy aki tudja, csinálja már azt hogy 5-6-7 fős csapattal játszik, aztán ha valaki kiesik, a többiek fel tudják jegyezni hogy mit is csinált a kiesés pillanatában. A hibák jelentős része mindenesetre nem a kliensből ered, viszont a javítások implementálására Leverett azt mondta hogy idő kell, legalább egy hét, de most még Hálaadás hétvége is lesz odaát, szóval kérik a türelmünket is. Átdolgozták a hétvégét, szóval csinálják ahogy tudják.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
Nagyon köszi!
(#36077) Menthirist:
Szép és jó amit mondasz, de mi 4 napja nem tudtunk egyszerre 2-en sem bent lenni egy instance-ben, mert vagy folyton teli voltak, vagy mire a másik betöltődött volna, mi kifagytunk, szóval vicces addig ilyen 5-7főkről beszélni, amíg max 5 perc után crashel a játék, ha addig nem disconnectel és az 5 percben is 2-5mp-es folyamatosan megakadások vannak. A procit meg barom módon terheli, nem tudom, hogy a debug miatt vagy miért, de ez így nagyon nagyon rossz. Az AC-ben szépen megy, szóval itt kell valakit kezdeni.
@(#36078) nowan:
Thnx neked is.
-
veterán
válasz Diopapa #36079 üzenetére
ez bőven lehet a szerverek távolságából is adódó. Tehát az hogy nekünk nem sikerült, még nem jelenti azt hogy pl az usa-ban is ugyanilyen esélytelenek. És még mielőtt felhozódna hogy de hát google szerverek meg ez lenne a lényeg, igen, ez lenne, de ettől függetlenül a jelenlegi szintjén a játéknak nem biztos hogy ki akarják fizetni a nagy felárat amit a globalitás jelentene. ha tényleg szervertávolságtól is függ, örülnék egy közelebbi cluster használatának is, persze hogy örülnék, de lehet jó okuk arra hogy nem így tesznek. jobban értenek a területhez mint én.
és még jó hogy mindenkinek megköszönted, de nekem nem[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
KO2
aktív tag
Rájöttem hogy a Constellationba beenged felülről akkor is ha még nem érkezett meg a tulajdonosa. A videón nem látszik de pont akkor tette le a játék a hajót, 10 mp elteltével mikor odaértem a tetejéhez, indul a videó.
A tervem az volt hogy belógok észrevétlenül. Nem jött össze -
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #36080 üzenetére
Szerintem nem normális működés, ha nagy pingek vagy bármi miatt "A star citizen.exe működése leállt" hibaüzenetet kapok És nem, nem kezdek bele újra abba, hogy funding goal volt a regionális szerverek üzemeltetése AC-ben
-
duvi
nagyúr
-
PhilBrick
őstag
Már MARK IV!? Ugye ez már a végleges lesz...
Egyébként innen idultunk. -
KO2
aktív tag
Egy kis RSI chat részlet:
13:10:31 K O 2
lot of people talking about a patch coming in a few hours , is tha true ?13:10:47 CIG Disco Lando
Yeah, Austin is already in and working on 2.0.0d13:10:49 PeTong "The Mechanic"
who knows KO213:10:55 CIG Disco Lando
I know -
PoeDameron
aktív tag
Androméda melyik része moduláris egyébként? Az a leghátsó, amiben a merlin gubbaszt? Mert az nagyon kicsinek tűnik nekem moduláris részhez. A raktér lenne a moduláris? Akkor viszont nem érzem jó vételnek.
-
PoeDameron
aktív tag
Jah, bár hajnalban nem számítottam válaszra, csak feltettem egy kérdést, hogy reggel majd valaki benyögi, de úgy látom nem igyekeztek a srácok, valszeg nem tudják a választ, TESCO talán tudja (hogy vajon melyik multicrew hajó lesz a következő, amelyet repképessé tesznek).
-
PhilBrick
őstag
2.0C tapasztalatok:
Csak minden ötödik próbálkozásra engedett be, cserébe utána már 5-10 perceket tudtam játszani. Először sikerült körbenéznem másik állomáson. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PoeDameron #36091 üzenetére
A következő multicrew, ami a Retaliator és a Constellation mellett röpképes lesz, az a Cutlass. Aztán a Reliant.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Diopapa
addikt
Nah, nyüstöltem egy fél órát a 2.0c-t. Egy fikarcnyival sem lett jobb...
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #36097 üzenetére
Valaki linkelt egy táblázatot a hajókról. Azon a Redeemer áttervezés alattiként volt jelezve. Erről tud valaki valamit, hogy azt tényleg át akarják tervezni valamennyire?
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Nathan Boggs #36099 üzenetére
Ha modulárissá akarják tenni, mint ahogy az általad linkelt fórumon egy fejlesztő írta, akkor pont annyira át kell tervezni, mnit minden korábbi nem moduláris hajót, hogy azzá váljon.
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest