- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #24750 üzenetére
Én meg most... :'( nem tud valaki Pesten egy jó munkát?
:-D -
Drenadar
Topikgazda
válasz PoeDameron #24752 üzenetére
Bolygókat, sőt világokat fognak a térképről eltűntetni.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #24754 üzenetére
Nem hiszem, mert ez a rakéta is több kicsit lő ki és nem egy nagyot... Legalábbis cruster...
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Drenadar #24753 üzenetére
Ja jó, akkor én meg csak elfoglalom azt a bengalt egy lerobbant aurorával.
más:
Úú de félek a retaliator méretű hajók vs 1 személyes járgányok összeeresztésétől. Akkor fognak kiderülni a hiányosságok, a konstrukciós hibák. Tervező megálmodta a karosszériát, csudálatos tornyokat tervezett, de esetlegesen mégis használhatatlan a hajó egy nála jóval olcsóbb, gyengébb vadászgép rendre tönkreveri. Ilyenektől félek most épp.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz PoeDameron #24756 üzenetére
Miért, arról tetszett már hallani, hogy sulycsoport?
Vagy olyanról hogy egy nehézsúlyú állatot egy kicsi fürge pehekysulyu emberke lealáz?
Nos, ennyit erről.(egy bombert is simán lekapott egy német vadászgép - persze remélem mégis azért el fog bírni egy auroraval a retaliator...)
-
Szőrös
veterán
válasz PoeDameron #24756 üzenetére
Ez nem hiányosság vagy konstrukciós hiba.
2. vh alatt sem véletlenül repültek zárt alakzatban a bombázók , úgy sokkal jobban meg tudták védeni magukat.
Egy eltévedt , magára maradt bombázó az esetek többségében könnyű préda volt egy vadásznak.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Yllgrim
őstag
Ha megjelenik 1.1 akkor bekerul a Retaliator a hangarba, akkor be tudjuk jarni, akkor megkapjuk szepen a reszletes modul leirast amiben el lesz magyarazva a meret, az ero, a fix/gimbal..... akkor majd meglatjuk hogy mire eleg a felul 3, alul 2 torny zarotuze, akkor meglatjuk azt is hogy milyen fegyverekbol mekkorak fernek fel mekkora hardpointokra
Varjuk meg azt a par napot aztan meglatjuk, ha nem lesz eleg akkor valoszinuleg lesz cserebere rajta, na meg lesznek variansok is...
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Szőrös
veterán
válasz mrfire #24759 üzenetére
Connie egy kicsit más , az a jelenet eleve így volt megrendezve , de azért ránézésre meg lehet mondani hogy Connienak a fenekénél van a holttere így azt ott kell támadni ( simán beállsz közvetlenül mögé ).
Retinek ránézésre nincs holttere , én azt mondanám hogy alsó/felső részről kell merőlegesen gyors rácsapásokat végezni mert a tornyok ezt nem tudják rendesen lekövetni ( persze ez nagyban függ a torony fegyverzet kitéríthetőségétől , ha nem tudják nagy szögben mozgatni akkor ez nyerő lehet ).
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
mrfire
őstag
A torony S6-os, a fegyver S1 rajta, ez az alap felszereltsége, de sz'tem simán ki lehet cserélni a fegyvereket nagyobbra. A connienak S4-es tornyai vannak viszonyításképp, akkor csak erősebb lesz a Retailator, főleg, hogy nem csak 2 tornya van. Sz'tem simán leszed 3-4 Hornetet, ha a connie leszedett kettőt. Persze azóta már volt finomítás az erőegyensúlyon, és még lesz is, így bármi meglehet, de azt gondolom, egy drága vadász nem lesz kell hogy erősebb legyen egy olcsó de nagyobb, többszemélyes hajónál, mert más funkciója van, a vadásznak nem az a dolga, hogy egyedül leszedjen egy sokkal nagyobb hajót.
A világháborús viszonyításokkal sem értek egyet, bár nem nagyon játszottam ilyen játékokkal. Egy nagy hajónak eleve sokkal erősebb pajzsa van, mint egy kis vadásznak, jobban érvényesül az erő-erő ellen harc, minden hajó sokkal mozgékonyabb, mint egy légköri gép, és itt nem zuhannak le, ha lelőtted egy nagyobb darabjukat. Teljesen más a két harc.
(#24762) torz on borz
Igen ez nekem is eszembe jutott anno, és rá is jöttem, hogy nem számít a holttér, nem lehet majd benne maradni. Egy repülőnek sokkal korlátozottabb a mozgása, az ellen jobban működne, de itt bármely hajó olyan fordulatokat tesz, amilyeneket akar. Connie megpördíti magát, akármilyen lomha is, a hajtóműve a forgástengelytől távol van, elég gyorsan kéne azt követni, hogy ott maradjon valaki, de ha sikerül is, biztos nem oldalazva tudja megtenni, így nem lesz ideje lövöldözni.[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
válasz mrfire #24763 üzenetére
Sztem meg világosan el kellene különíteni a szerepeket, bombázókra ne lehessen böhöm nagy ágyúkat szerelni (hacsak nem speciálisan erre vannak építve).
A megjelent képen sztem (már megint) összekavarták az osztályt és méretet, lehet, éppen a rendszer átalakítása miatt[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24767 üzenetére
Varjuk mar meg amig kiadjak azt a leirast...
Amugy valoszinuleg azert van rajta repeater, mert Retaliatornal nagyobb vagy vele megegyezo hajot kitorpedoz a sunyiba, a kissebeket meg leszedi a repeaterrel (raadasul nem kell 6 torpedo, 2 eled, uh az elso torpedok helyet berakok egy dobtarat a cluster raketaknak, elfer olyan 60 abban a dobozban siman, vagy tobb is). Ezek utan hol a kerdes?
Nem muszaj ra repeater, par helyett felraksz lezeragyut, akkor egy hornet 2 loves, felul jon, 3x2 lezeragyuval el fogjak talalni, insta kill. Azzal lehet faragni a masik vele egyforma meretu hajot.
legoptimalisabban akkor tudod hasznalni a hajot masik ellen ha oldalazva strehen mesz, akkor mind az 5 loveg hozzafer a celpontodhoz. Ez egy meszaros, arra lett kitalalva, ne hisztizzunk, ha ezzel nem tudsz apritani, akkor kukazd Kell ra egy jo pilota aki gyorsan atlatja a helyzetet es jol forgatja a hajot.
4-5 Hornet csemege kell hogy legyen vele.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Volfram42
senior tag
Egy S6 lehet nem csak méretben hanem súlyban is nagyobb lesz. Ki tudja. Akár lehet lassabb is. Olyannyira, hogy el se talál vele az ember egy kis hajót.
A vh-s hasonlat valóban nem jó. Akár mennyire akarják, hogy hasonlítson rá, szerencsére sose fog.
Egy B-17 lelövésére konkrétan kettő darab 30mm Minengeschoß lőszerrel leadott találat kellett. Nem több. Zárt alakzat és a kísérők nélkül csak finom falatok voltak. Még így is az egyik legnagyobb veszteség aránya a bombázó hajózóknak volt az egész háborúban. Konkrétan a RAF hajózói voltak a második helyen nem sokkal az U-boot-ok után. A háború után néhány tanulmány ki is mutatta, hogy a két legnagyobb pazarlás az ejtőernyősök és a stratégiai bombázások során történt. Persze utólag könnyű. Akkor szükséges rossz volt, de sok minden változott ezen tanulmányok miatt. Különben is én nem tudom, hogy bírtam volna ki így egy 10 órás utat.: [link]Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Szőrös #24766 üzenetére
Van egy olyan aspektusa is a dolognak, hogy mit bír követni a lövész. Egy stabilan (egyenesen) repülő gép lövésze esélyes eltalálni egy körben repkedő vadászt, de ha a lövész alatt a saját hajója is izeg mozog plusz a vadász is körülötte, akkor az eredmény nem találat lesz, hanem hányinger. Itt jön be a képbe a sérülés állóság azaz a pajzs és páncélzat kérdése. Itt merült fel bennem a kérdés, hogy a páncélzat fejleszthető lesz é? Mert a pajzzsal néhány esetben kitörölhetjük.
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
Volfram42
senior tag
válasz 77.PX_Drebil #24770 üzenetére
Elvileg lehet azt is. Találtunk is már különböző fajtákat anno.
Szőrös.: [link]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24771 üzenetére
Na, csak esembe jutott, Omnisky sorozat minel erosebb darabja, azzal lehet szeletelni.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Drenadar #24757 üzenetére
World of Tanks ugrik be példaként, amiben nehéz tank, közepes tank, könnyű tank egyszerre küzd, és bizonyos körülmények között mindegyik ütheti a másikat, és olyan szépen ki van balanszálva, hogy nem frusztrálja nagyon az embert. Kivéve amikor 2 szinttel kisebb könnyű tank lövi szét a nehéztankot. :-D
Szóval remélem hogy valami ilyesmi lesz SC-ben is, hogy ugyan constellationben ülve kiherélhet egy aurora is, de csak akkor ha ostobán játszom.
-
Volfram42
senior tag
válasz PoeDameron #24775 üzenetére
Szerencsére ez nem arénajáték lesz, mint az. Vagyis az AC az, de a PU nagyon nem.
Más.:
Friss Vault adag.: [link]
Érdekes, hogy oda vannak írva a kifogásolt dolgok a Cutlass-on. jó, hogy ilyen képeket is kiadnak.Egy fórum poszt szerint nem lesz kicsi a játék.: [link]
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
válasz Volfram42 #24776 üzenetére
be kell hogy valljam, a 100 giga említésére kicsit felnyerítettem
Hát úgy néz ki a windows marad a 120-as ssd-n, és egy 250-es dedikálva lesz a star citizennekkésőbb egy srác írja:
"To give an idea, my Train Simulator 2015 folder is about 400GB at the moment, and I don't have all the assets and not very many 3rd party add-ons either. "[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
PhilBrick
őstag
válasz Menthirist #24777 üzenetére
A branded HOTAS után akár jöhetne egy branded SSD is előtelepített SC-vel.
-
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
Eniral
tag
ha cutlast visszaváltom akkor a hangár is megy vele ?
-
Yllgrim
őstag
válasz Eniral #24783 üzenetére
Nezd meg mit tartalmaz a csomag, es ami a csomagban van, az megy vele, a hangar max esztetikum, kerdes milyen hajot akarsz venni kesobb.
Jo a Steroid hangar de nekem azt adja masik hajohoz is, igy ha eladnam a Cutlasst, a Steroid hangar maradna.
ps. Kicsit hektikusan leszek, a fogorvosom csak holnap reggelre adott idopontot, addig szenvedes van, ha veletlen a Retaliator hangarba kerulne az sokat segitene az allapotomon (Vanguard vagy Endeavour hasonlo elvezeteket valtana ki
Ne hallgass Drenadarra, meg nincs a Reti a hangarba, az a gond
[ Szerkesztve ]
-
Eniral
tag
válasz Drenadar #24786 üzenetére
Ez nem rávezető technika hanem hülyének nézed a másikat.. ha te sem tudod a válasz akkor nem kell reagálni rá ha meg igen akkor nem értem miért nem egyszerűbb csak azt oda írnia . Megnéztem mit ír a hangárba de nem vagyok perfekt angolos, mertem remélni ,hogy kapok itt rá választ !
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Yllgrim #24787 üzenetére
A lényeg az lenne, hogy ha vettél valamit és vissza kéred az árát akkor az egész csomagot vonja vissza a rendszer és nem csak a hajót... De aki látta már a my hangar menupontot vagy a FAQ-ot elolvasta, tudná.
És jah retaliatort akarok a hangárba. Most.
Kitartást a fogfájáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Eniral
tag
értem akkor nem kísérletezem ! A cutlashoz valamiért megkaptam anno a Revel & York Hangárt és a Aeroview Hangárt is .
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24791 üzenetére
Lehet hogy ugyanazok a hangarok jartak a csomagokhoz, azert nem vette Eniral eszre a valtozast SH-hoz is ratyi hangart adnak
Reti es Cutlass ugyanaz a hangar. Laptopom allandoan megy otthon, SC kliens kinyitva hogy azonnal kezdje a frissitest, amint lehet
-
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24798 üzenetére
Csak biztosra akarok menni, nem akarok orakat varni miutan hazaertem hogy jojjon mar le, addigra elalszom
Lapi amugy sem eszik semmit, emellett figyelem Win 10 stabilitasat, nem szall-e el, meg ilyenek...
Na meg nagyon varom Akarmikor johet, nem bizom en bennuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest