- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Jó ez a REC.
Holnap ki is bérlek egy S3-as Panther Repeater-t és megnézem mit mutat az Avenger orrán.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #25451 üzenetére
Jó lenne, ha lenne esély gyűjteni... Egyszer tudtam belépni a megjelenés napján délután, azóta nem. Amit adtak alapból meg nem sokat ér, 5000 REC-et kaptunk, de egy totál vesztes csata után, melynek az utolsó 3 percébe toppantam be és 0 öléssel 2 halállal végeztem, kaptam 600 REC-et.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz mrfire #25452 üzenetére
0 ölés, 2 halál - 600 REC?
Akkor az általam említett mordály 3 csata alatt kitermeli önnön árát egy hétre.
Napi 10 ilyen tré csatával számolva 1 nap alatt még a Hornet ára is megvan. Harmadik nap meg már a torony a két ágyúval. És tied mind egy hétre, illetve 7*24 órára, ami lehet heti 1 nap 7 héten át.
Jó lesz ez, csak induljon be.
sz: Igazából én sokat amúgy se várok, csak 1-2 cuccot próbálnék ki. Esetünkben a S3-as repeater fogyasztására lennék kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #25453 üzenetére
A legjobb, hogy a bérlet fenntartása olcsóbb, mint az első bérlés.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Diopapa
addikt
Vanduulozni elég a REC gyűjtéshez, vagy multizni kell hozzá?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Drenadar
Topikgazda
Tegnap este próbáltunk játszani Nabarral, de nem engedte...
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Ez a REC elnevezés teljesen gáz! Nekem ez midig is a felvétel gomb megnevezése volt. Nehezemre esik nem arra asszociálni.
MrFire: De ha nem enged be a multiba játszani, akkor tulajdonképpen tök mindegy nem?
[ Szerkesztve ]
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #25460 üzenetére
Ja, ezért elégedetlenkedtem én is.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #25460 üzenetére
Ha jól olvastam tudnak a hibáról és rajta vannak.
De jó lenne ha véget érne már ez a minden hajó repülhető, mert a holo tábla kezelhetetlen... Fúj.
-
tigerwolfhun
csendes tag
Valahol olvastam hogy REC-et a leaderboardon lévőkből lehet szerezni, azaz a coop-vanduul és a versenyzés is ide tartozik. De ezt még nemtudtam tesztelni mivel 3-5 percig is eltart mig betölt a játék igy multizni én nemtudok.
-
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Szőrös #25466 üzenetére
Erre senki semmit? Aki tolta (multizni nem lehetett, de vanduulozni igen), nem tapasztalt változást a patch előtti állapothoz képest?
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
mrfire
őstag
válasz GypsFulvus2 #25467 üzenetére
Van némi változás, de sz'tem semmi eget rengető. Bár azt reméltem SH-val jobban fog menni az AC, mint a sima Hornetel, de ezzel sem jutottam el csak a 12-13. körig. Drasztikus dolgok nem történtek sz'tem, de majd ha elveszik az SH-t és vissza kell térnem a simára, akkor látni fogom, hogy hogy megy a régihez képest.
-
Szőrös
veterán
válasz GypsFulvus2 #25467 üzenetére
Nemtom , férfiasan bevallom mostanság csak freeben repkedek . Se vanduul se multi.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
ak1ra
csendes tag
válasz tigerwolfhun #25464 üzenetére
Megerősítem, versenyért is ad REC-et. Szombaton kora délután sikerült bejutnom egybe. Mára már elvették a kipróbálható hajókat. A public még most se megy.
[ Szerkesztve ]
May the source be with you! - Linux
-
Hali Mindenkinek!
Érdekel ez a játék, nagyon várok már egy pont ilyen mindenes űruniverzum szimulátort.
Azt tudom hogy még Alfa/béta verziós de ennek ellenére játszanék vele.Azt olvastam hogy rengeteg dolgot lehet majd benne csinálni. Az fps rész és az űrharc nem kifejezetten érdekel, kereskedés esetleg.
Érdekelne hogy van-e ilyen felfedező (esetleg roncsbegyűjtő) kutató kalandor... játéklehetőség benne. Nem akarom megváltani a világot.
Az lenne a fő kérdésem hogy kezdésnek melyik az az alap kezdő hajó ami a fentieknek megfelel.Van-e valami álcázás vagy akár mi amivel lehetne láthatatlanná válni, azaz a harcokat elkerülni?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz MasterDeeJay #25471 üzenetére
Üdv itt mi nálunk.
Javasolnám a FAQ-ot elolvasni, oldalt látod a linket ha nem mobillal vagy.
Lesz felfedezés, több erre spécialuzalt hajó is van pl a carrack.
Viszont ezek majd csak a bétában lesznek elérhetőek, jelenleg csak űr lövöldözés, nem sokára fps modul. És majd soon a béta.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #25471 üzenetére
Egyrészt, amit Drenadar írt, másrészt meg amit te szeretnél, arra -értelem szerűen- nincs megoldás.
A kezdőhajók olyanok, mint a kombi Wartburg. Sok mindenre használhatóak, de úgy igazán semmire se jók. Az egyes szerepekre léteznek úgynevezett szuper-specializált hajók, amik direktbe arra a célra lettek tervezve/építve, de ezek nem csak funkcióban, de árban is sokszorosai a kezdő ladikoknak.
A legolcsóbb felfedező-jellegű hajó jelenleg a Mustang Beta, de az is inkább egy lakóautóra hajaz, mint komoly felfedezőre. A már említett Carrack meg ugye egy 120 méter hosszú dög nettó ~350$-os árcetlivel*. Ehhez képest a Mustang Beta 18m és csomagban 55$. Ez a két véglet. A kettő közt ott van a Constellation Aquila csomagban nettó 325$-ért illetve a Freelancer Dur csomagban nettó 140$-ért.
Csomag - A hajókat meg lehet venni csomagban és önállóként is, de legalább egy hajódnak kell lennie, ami csomag, mert az tartalmazza a játékot. Csomag és csomag közt is van különbség. A Constellation csomagok jóval több sallangot tartalmaznak, mint a kisebbek. Egy kis hajó csomagban ~20$-al drágább, mint csomag nélkül, a Connie-nél ez a különbség 50$. A Carrack ára csomag nélkül értendő, mivel még csak concept állapota van. Ilyenkor még nincs belőle csomag, azt majd Hangar Ready-nél kap, mikor már a hangárban elérhető lesz.
Az árakkal kapcsolatban a nettó nem véletlen. Február 1-től életbe lépett az EU-rendelet, miszerint a digitális vásárlások után is a célország adóját kell megfizetni, így a fent írt árakra rájön a 27% áfa. Ebből némiképp lehet faragni, ha az ember a szürke-piacon vásárol a shop helyett, de ott meg ugye a middleman-ek hasznát kell fizetni, ám ez még így is olcsóbb, mint a 27%. A 325$-os Aquila például a boltból 412$-ért vihető...
Szinte mindenre van/lesz hajó, de ahogy a való életben is, minél inkább felszerelnek valamit egy adott célra, annál drágább lesz a felszerelések végett és annál kevésbé lesz jó bármi másra. Példánknál maradva a Mustang Beta alig kínál többet a potrohára csatolt laktérrel, és mivel ezt a konténer-felfogató helyére tették, így a szállítási képességei igencsak lecsökkentek. A Freelancer Dur-már kiegészítű üzemanyag-tartályokat és fejlett érzékelősort is kapott az alapmodellhez képest, míg az Aquila-n külön tudományos-állomást hoztak létre az elülső lövegtorony helyén. Emellett a raktérbe belepakoltak egy rover-t, egy 6-kerekű szárazföldi járművet ,mellyel a bolygók felszínén lehet kutatásokat végezni. Szintén tartozék a P52 Merlin, ami egy kisegítő-vadász és a Constellation-ök sajátja. A Carrack pedig a csúcs. Mind kialakításban, mind felszerelésben a kompromisszummentes felfedezőhajó. Megerősített üzemanyagtartályok, a legfejlettebb érzékelők, külön számítógép csillagtérképészetre és ugrópontok feltárására, speciális felfedező-rover és kísérővadász helyett egy kis kutató-hajó.
Tessék, egy-egy kép a hajókról:
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #25473 üzenetére
Lehet ezt kis össze ollózással be fogom tenni a faq-ba engedelmeddel...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #25474 üzenetére
Hajrá.
Csak aztán nehogy az legyen a F.A.Q. halála, hogy TLDR...
sz: Lehet kétfelé kéne szedni az egészet. Kéne egy ultrarövid teaser az abszolút alapokkal, a végére meg egy link a bővített F.A.Q-hoz. És már a teaser elejére leírni, hogy aki az utóbbit nem olvasta el, annak nem válaszolunk a kérdéseire, mert jó eséllyel ugyanazt kérdezi, ami ott is van.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Köszönöm a válaszokat! Igen alapos leírás!
Átrágom magam a dolgokon.Carrackról egy dosos játék első része jut eszembe (Millennium Return To Earth második része Deuteros). Az is ilyen felfedezős, fejlesztgetős, kolónizálós, pakolgatós... játék volt persze 1989-ben.
[ Szerkesztve ]
-
77.PX_Drebil
aktív tag
ÉÉÉS az Aurora LX az smafu?
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 77.PX_Drebil #25477 üzenetére
Az hivatalosan luxustrabant, úgyhogy ja.
Arról nem beszélve, hogy a Beta elkeni a francba...
(#25476) MasterDeeJay: Nem állíthatom, hogy minden tetszeni fog, amit írtam, de remélem sikerül rászánnod magad és csatlakozol.
Azokhoz a játékokhoz én túl fiatal vagyok, így nem ismerem őket.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz MasterDeeJay #25476 üzenetére
Akkor te sem ma kezdtél kockulni mi?
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #25478 üzenetére
Na azt majd kipróbáljuk! Én raktam rá plusz két böszme ágyút plusz raketták..lehet meglepetés lesz az összecsapás. A párbaj részleteit majd a segédeink egyeztetik.
Bakker dupla bocs!
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #25480 üzenetére
Mi lesz a tétje? ;-)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 77.PX_Drebil #25480 üzenetére
Én raktam rá plusz két böszme ágyút plusz raketták
Pont az kell a sikeres felfedezéshez...
Párbaj? Ha harcolni akarsz, akkor ott a Hornet-em.
(#25471) MasterDeeJay: Ránéztem a piacra és jelenleg 42$-ért már van fent Mustang Beta kezdőcsomag AC-Pass-al.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #25482 üzenetére
Nana itt a Mustang Bétáról meg az Auróra LX ről volt szó. Gondoltam tennék egy próbát az LX emmel egy Béta ellen, hátha mégsem keni el olyan könnyen. Persze lehet, hogy sima liba az ügy a Bétának. Természetesen Hornetről szó sincs a történetben egyenlőre.
Zárójelben megjegyezném hogy egy Mustang Delta büszke tulajdonosa is vagyok.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 77.PX_Drebil #25483 üzenetére
Definiáld a körülményeket, ahol összemérhetjük a két hajó felfedező képességeit. Mert még mindig felfedezésről van szó.
Tartom magam a korábbi kijelentésemhez: A Béta az önálló lakrészével simán elkeni az LX-et.
sz: Jegyezzem meg én is, hogy én meg négyé?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #25483 üzenetére
Akkor tudhatnád, hogy amint közelbe jut a mustang , az auroranak rohamosan csökkennek az esélyei. Sokkal jobban manőverez a mustang a fegyverzet másodlagos ha nincs esély jól eltalalni.
De tényleg felfedezésrol volt szó és nem harcról
[ Szerkesztve ]
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #25484 üzenetére
Ja bocs az "elkenés" nálam a harchoz kötődik.
De a Bétánál a raktér helyén van a lakó tér, ha jól emlékszek. Az Aurórának is lehetne olyat készíteni, hiszen az ágy azon kívül van a fedélzeten. Lehet a PU ban az Aurora LX kényelmesebb lesz mint a Béta.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #25484 üzenetére
Mit akarsz annyi deltával?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 77.PX_Drebil #25486 üzenetére
Nálam meg simán a legyőzést jelenti. Hogy ez harcban, amőbában vagy ugróiskolában történik, az már témafüggő és a szövegkörnyezet adja meg. Maga a szó nem köthető kizárólagosan a harchoz.
Lehet, de az plusz kiadás. A Bétának pedig egyel nagyobb reaktora van, amin se a PU, se a jobb fegyverzet nem segít.
Igaz, nincs rakétája egy szál se, viszont van tornya.
Az ab aj az Aurora-val, hogy hiába vannak variánsai, az mind -kvázi- kezdőhajó. A Mustang széria más szellemiségben készült, ott csak az Alfa a kezdő, az összes többi már nem. És ez a felszereltségből is látszik. Eleve több anyag van bennük.
Harc terén az LN mellett szól a komolyabb fegyverzet és az erősebb pajzs, de aztán visszajutsz oda, hogy a reaktor, ami ezeket táplálhatná legalább 1 szinttel kisebb, és a manőverezhetősége is a béka segge alatt van, és akkor mire megy az a nagy tűzerő...
(#25487) Drenadar: Mondtam már... Kísérő szolgálat. Belevágok 1-1 pilótát mindbe, és eldugom őket a Reclaimer radarjelében. Aztán ha jön valami vigéc, hogy majd jól megszívat, akkor hirtelen +16 ágyú és 144 salvo veszi el a kedvét a próbától...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz 77.PX_Drebil #25479 üzenetére
Hát C64-en kezdtem, fincsi Wizzard of Wor 2 playerrel. Aztán 386Dx...de ez egy más topic lenne.
TESCO-Zsömle
Béta teszik, utánaolvastam és felfedezőnek többen ajánlják. [link]
Hol találom ezt 42$-ért? Mert a főoldalon jóval drágább minden. Vagy VPN-el vásároljak? (van a gépemen, ha kell látszatom én vele hogy nem eu vagyok.)[ Szerkesztve ]
-
Razzul
őstag
válasz TESCO-Zsömle #25490 üzenetére
Ez valamennyire igaz, de azért nem hiszem, hogy ilyen egyszerű a kép.
Stat crux dum volvitur orbis
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #25491 üzenetére
Reddit-en. A fórumról .tnm tud neked segíteni, neki ott elég jó a repuja. VPN nem elég. Amerikai cím kell a számlára és a paypay fiókra is. Utóbbihoz meg amerikai bankkártya, úgyhogy ez így nem megy.
Én konkrétan ezt a hirdetést néztem neked, de kérdezd meg tnm-et, lehet ő talál jobbat is.
(#25492) Razzul: Pedig de. Az Aurora egy ősöreg design, amit több, mint 200 éve reszelgetnek. Egy kivénhedt teknő. Pont ennek csinálták és ezt a hajó is érezteti veled.
Ezzel szemben a Mustang egy új cucc, a gyártó első önálló hajó-szériája.
Persze majd meg kell várni a MISC Reliant-et is, ami az első és egyetlen 2-személyes kezdő lesz, de az még elég messze van.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
duvi
nagyúr
Egy kis segítséget kérnék az uraktól! Pár hete összeállítottam egy upgrade láncot, ami Mustang Omegaból elvezet Cutlass Blackig. Ez volt a folyamata: Mustang Omega --> Mustang Gamma-->Avenger-->315P-->M50-->Cutlass Black Most viszont kivették a 315P-->M50 láncszemet és nem találok másik alternatívát helyette. Létezik másik megoldás Mustang Omegaból Cutlass Blackig? Én nem találtam
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #25488 üzenetére
Félek nagyon morcos leszel mikor majd kiderül hogy ez így nem működik...
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Razzul #25489 üzenetére
Ingyen van, lehet vele nagyokat kockáztatni. Auroráról a legnagyobb a technológiai ugrás ha az első játéknapodon elfoglalsz vele egy constellation tauruszt. :-D Én valszeg meg fogom kísérelni, attól függően hogy mennyire lehetséges ez egyáltalán.
duvi
Nem értelek, minek vennéd meg ezt a halom hajót mielőtt a cutlasst megveszed?
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz PoeDameron #25496 üzenetére
Majd szólj hogy végig nézhessük hogyan égsz be. Lehet a connie észre sem fogja venni amint a 6os pajzsot piszkálod. Vicces lesz.
-
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #25498 üzenetére
Hálás köszönet! Ship upgrade beiktatása volt a megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs