- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz ConantheBarb #25800 üzenetére
szanaszét instance-olással...
miért kellene tudnod egyedül felszállni?
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Yllgrim
őstag
Hat egy egyszeru pelda, egy repulogephordozo legenysege nem 2 fo, raadasul megneznem hogy azt te elvezeted egyedul, foleg ha meg a funkcioit is szeretned hasznalni, pl kormany, navigacio, radarok, szonarok, tuzvezetes, kulonbozo fegyverrendszerek, diagnosztikak, energia rendszerek, gepeszet... Sok sikert.
Ez alapjan egy akkora urdogon 755 ember teljesen normalis.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Szőrös
veterán
válasz Yllgrim #25802 üzenetére
Na pont carriert akartam felhozni példának erre beelőzöl .
Arról nem is beszélve hogy ez egy online játék , hát a jó büdös életbe legyen is az. Nekem már baromi unalmas hogy az utóbbi időben másról se szólnak a kaptafaszarmmok csak hogy így szóló megy úgy szóló.
Meg egy party 4 fős ... aztán mennyé azzal instába . Raid meg már nyóc... MehhItt a nagyobb hajókhoz több fős személyzet kell . Jól is van ez így.
Akinek meg nem tetszik mehet EVE-be.Nnna ez kijött belőlem
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
mrfire
őstag
Tudjuk, hogy egyedül fel lehet szállni bármelyik hajóval, csak nagyon nem lesz hatékony, de az elképzelés teljesen reális. Hogy az egyik kedvenc sorozatomból (Star Trek, mi más ) hozzak fel hasonló példát, nem pont egy főre, de lényegében ugyanúgy szélsőséges az eset. A Defiantot ha jól emlékszem 3 fő kötötte el egyszer, (Eddington nagy arc volt, bírtam ) A Voyagerben pedig egy prototípus hajót vezetett két hologram, na kb. azzal a bénázással képzelném el egy ekkora hajó egyedüli vezetését is.
Mit kezdenénk egy Bengallal? Fáradjon kérem 10 ezer hozzászólással előbbre:[link]
[ Szerkesztve ]
-
ConantheBarb
csendes tag
Tudom, hogy a repülőgép hordozókon 5-6000 ember szolgál. De én csak az elméleti lehetőségét szeretném annak, hogy fel lehessen szállni vele. Csúnya vége lenne az tuti, de meg lehessen csinálni.
Star Trek moziban is egyedül vezette bele a romulán hajóba a fater a hajót, azon is melóztak egy páran. De mondom, ez csak elméleti eszmefuttatás. Nem akarok egyedül bengalozni
Hozzászólásokban még csak 2000 környékén vagyok. De az itt leírt meglátások helyesek
Az egyetlen életképes megoldásnak azt látom, hogy reclaimerrel elkezdeni feldolgozni ameddig lehet. Mert felújítani fel lehet, de minek? Üzemeltetni nem tudjuk. Kinyírnak róla minket. Eladni nem tudjuk egy nagy orgnak. Mert kinyírnak minket érte. Piacon meg nem tudom el lehet-e adni majd Szóval fájna a szívem érte, de szólnék a reclaimeres haveroknak...
-
mrfire
őstag
válasz ConantheBarb #25805 üzenetére
És még az se nagyon jön össze, mert valami 1400 Reclaimer tudná csak elhordani. Legalábbis anno ezt mondták.
Max a koordinátáit lehetne eladni egy nagyobb szervezetnek, de mi garantálja, hogy lesz-e ott valami, mármint hogy ők miért bíznának meg benned? Max akkor működne a dolog, ha a játékon belül lenne megoldva, hogy az ilyesmivel ne lehessen csalni. Úgy, hogy a navigációs számítógép adatait adod el, és a játék tudja, hogy van-e rajta ténylegesen adat Bengalról vagy sem, és csak akkor engedni eladni, ha van rajta.
-
Yllgrim
őstag
válasz mrfire #25806 üzenetére
Egyszeru, fogsz egy lopakodo hajot, belerakod a csokat, elaltatod. Elviszed a hajohoz, megnezitek, ujjab alvas es amikor felkel eldontheti hogy fizet vagy viszed a legfobb rivalisat egy korre aki mar fizetne
Cutlass Blue remek lehet, a lenyeg hogy ne kovessenek, par ugroponton a haverok varnak menetkozben, ha valaki kovet akkor a vevo jelolt mehet ursetara ruha nelkul...
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ConantheBarb #25805 üzenetére
A kormány csupán egyetlen poszt, ráadásul ott a cumputer, az is el tudja vezetni a hajót, ha nem sérült. A sok-sok ember nem a hajók irányítására szolgál, hanem a hatalmas gépezet üzemben tartására. Hogy minden működjön. Hogy amikor előre tolod a gázkart, kiadod a kompjúternek a parancsot, akkor az történjen is meg. És akkor ez még csak a gépészet. A hajón vannak -kvázi- utasok is. Hordozón például a rengeteg pilóta. Az ő gépeiket karbantartó személyzet, a hajó vezérléséért felelős személyzet, ezek mind utasok is. És ott vannak azok, akik ennek a sok embernek az ellátásáért felelnek. Étel, ital, mosott ruha, friss ágynemű, szórakozás...
Az Enterprise-D keretlegénysége 1250* fő volt, de a maximális szállítókapacitása 15.000** fő.
* - Ami azért vicces, mert némelyik részbe még ezt a számot se érte el a létszám, és ebbe benne voltak már civilek is, tisztek családjai, stb..
** - Az adatot már nem tudom hol olvastam, valamelyik hajókkal és azok adataival foglalkozó oldalon. Eléggé hihetetlen, de végül is egy stadionba is befér ennél sokkal több ember, az a hajó meg k*vanagy.
Bengal eladása rohadt egyszerű. Nem a hajót adod el, hanem a koordinátákat, ahol megtalálják... Az univerzum nagy... Ha megölnek, nem lesz Bengal-juk, te meg egy új karakterrel újra keresheted a fizetőképes org-okat, miközben a hajódra vársz...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
Latom mar csak en huhogok a Sale-ra varva... A reszletek erdekelnek, holnap este mar a megerositett konfigon szeretnek lovoldozni...
-
TESCO-Zsömle
félisten
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #25811 üzenetére
Fentről kicsit p52-re hasonlít, gondolom nem véletlenül Az orr-gépágyú nem jön be, meg úgy eleve a hajó sem, de az tetszik hogy minden hajó ennyire különbözik egymástól Szóval venni nem fogok szerintem ingame sem, de mindenképp jó hogy megjött és ilyen
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Raulblanco
aktív tag
nagyon tetszik, de túl drága, carrackot erre cserélni viszont túl kicsi, így marad a majd ingame kategória.
-
mrfire
őstag
válasz Raulblanco #25813 üzenetére
Igen durva ára van, de jó ez így. Nagyon helyes, hogy a vadászok sem állnak meg egy árszinten, hanem egy fejlett gépnek igenis elkérik az árát, akkor is ha nem akkora, mint egy connie. Nem tudom szétszedne-e egy conniet, de ha nem, akkor is megéri az árát, mert kategóriájában biztos erős gép lesz. Ha a külseje nem is nyert meg nagyon, azért nem olyan rossz, amúgy sem számít nagyon a kinézet. Rendeltetés szempontjából viszont vonzó választás lenne, ha valamiben ki szeretnék merészkedni a vadűrbe, akkor az egy ilyen hajó lenne.
-
Drenadar
Topikgazda
S4-es gimbal mount... aha oké...
-
Szőrös
veterán
MAX SHIELD 2 What ?
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #25812 üzenetére
Az orr-gépágyú és a nagybani vonalak viszont Avenger-re hajaznak. Én sem örülök a Lamborghini/Transformes beütésnek, de a forma maga nagyon tetszik. És mindezen különbözőség ellenére fel lehet ismerni a gyártót. Lehet, hogy kicsit szögletesebbre lettek véve a részletek, de a fő vonalvezetés még mindig a lány, ívelt vonalakkal dolgozik, ahogy a Redeemer és az Avenger. A szárnyak meg a Retaliator öröksége. Olyan ez, mintha összegyúrták volna az Aegis eddigi katonai hajóit.
(#25813) Raulblanco: Nem véletlenül drága... Félelmetes fegyverzete van... S4-es Gimbal, 4xS2-es fixed, S6-os manned turret... Emellett ugye -valószínűleg- minden duplázva. Dupla hajómű, dupla reaktor, dupla pajzs, és azok sem egymás mellett ,hanem relatíve elkülönítve, fő a redundancia.
(#25815) Drenadar: Nehéz-vadász. Nagyot üt. De szvsz nem véletlen, hogy ez is gatling. A 2xS2-es reaktor a többi mellett nem biztos, hogy elbír egy ekkora energia alapú mordályt...
(#25816) torz on borz: A Vanguard arra lett csinálva, hogy ő vigye be az elő ütést. Meg a másodikat és a harmadikat is. Mire feleszmél az ellenség, már igencsak meg van tépázva, a 2-es pajzs meg elég lehet a maradékra. Amellett nem tudjuk, hogy abból nincs-e kettő... Maga a hajó úgy van kialakítva, hogy állja az ütéseket. Nem pajzzsal, hanem szerkezetileg. A leírás alapján azért ilyen szép a színe, mert volfrám-ötvözet az egész test.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
Egeszen hasznalhato kis vas lett, behatarolt, mert csak harc, minden mas nuku, de arra eleg jonak nez ki.
Fegyverei alapjan ha megfog egy Connie-t annak reszeltek, igazabol ezt gyorsasaggal lehet kicselezni es mozgekonysaggal, de azok a hajok meg nem nagyon utik at. Meglassuk mit tud harcban.
Ehhez kell 2 ugyes ember, jol elosztva a feladatok es akkor nagyon csunya dolgokra kepes.
Az elozo kerdesekre: Though Aegis Dynamics does not officially offer a civilian variant of the Vanguard, working in conjunction with the UEE’s Frontier Protection Program they have made a number of the mil-spec Vanguard available to civilians. Szigoruan katonai hajo, nem civil mint az SH.
Tartalek rendszerekkel, tobbszoros biztositassal, fedelzeti szamitogep, elektronikus harcrendszer tobbfele felhasznalis terulettel: Nagy tavolsagu felderites, jaror/kisero feladatok, vadasz/bombazo (mehet ra torpedo ) taktikai parancsnoki es iranyito hajo, bomazo-elfogo-es jo kezekben vadasz gyilkos.
Engem megvettek kilora. Ez a hajo muerto kezekben... A fegyverek tobbsege fix es elore nez, de a torony es a gepagyu forgathato.
szerk: olvasztok-vasarolok, dream ship!
Co-Pilot kerestetik, baromi sokat kell gyakorolni ezzel, TS, voice attack, OR es megfelelo gep szukseges...
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Cutlass Blue es Herald lett attranszformalva. Katonai spec hajo nem sok lesz a jatekban a jatekosoknak, ez az elso amit leht is venni a Hornet upgrade az csak kulcsines dolog.
-
PoeDameron
aktív tag
Nagyon köszi a fordítást.
Ez a része egészen meghatott. Múltkor erről beszélgettünk.
"Lehet majd vezetni egy hajót sisak, kontaktlencse, szemüveg, szemimplantátum vagy neurális interfész nélkül?
Nos, biztos lehet majd sisak és szemüveg stb. nélkül vezetni egy hajót. Ha van sisakod, akkor megjelenik a képernyő a sisakban, de ha nincs, akkor a hagyományos módon nézheted a képernyőket, a műszerfalat vagy a fejmagasságban elhelyezett kijelzőket. Lesz pár hajó, ami arra számít, hogy teljes pilótafelszerelésed van. Például ilyen a Gladius, a Hornet stb., melyek lehet, nem engedik, hogy felszállj velük, amíg nincs meg a teljes felszerelésed. A civil hajók viszont nem ilyenek, egy Constellationben vagy Aurorában sokkal inkább használod a pilótafülkébe épített dolgokat, mint a sisakba épített kijelzőt."
mrfire
"Mit kezdenénk egy Bengallal?"
Én csinálnék belőle egy gigantikus kereskedelmi hajót. Megtartanék mittudomén 8-10 vadászgépet tüntetőben, védelemnek, felderítésre, illetve kalózkodásra, de alapvetően az lenne a cél, hogy elrettenjenek és nyugodtan tudjak kereskedni. 80%-a raktér lenne. Most pillanatra feledkezzünk meg arról hogy esetlegesen a büdös életbe nem lehet egy mezei játékosnak bengalja.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #25820 üzenetére
Grat hozzá!
Én már ezt biztos nem engedhetem meg magamnak, pedig pont egy ilyesmire lenne szükségem. Legalábbis egy ilyennel már szépen kivehetném a részemet a csapatmunkából egy harci küldetés alatt is. Ha nagyon szeretném max upgradelnék rá Avengerről, de nincs értelme. Ha nem tudom LTI-vel megszerezni, akkor ingame.(#25821) PoeDameron
Köszi. Pfú, hát remélem jól fordítottam le a végét legalábbis nagy vonalakban, mert számomra elég zavaros volt...[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #25822 üzenetére
Koszi , ez egy olyan hajo, ami majdnem mindenre jo lesz, ha meg tudok majd picit takaritani benne, akkor teljesen jo lesz, itt a srac jol osszefoglalja a lenyeget, felhasznalhatosagot, ez egy faltoro kos, keresztul zug az elenseg vonalan, mindent kiut ami elotte van a masodik hullamban erkezo dog foghterek meg lerendezik a maradekot.
(#25823) torz on borz: valoszinuleg az lesz a legcombosabb melo, torony, pajzsok, energia, E-WAR... ezeket kell felosztani majd. Rengeteg gyakorlas, szivas lesz ezzel Gyors lesz de mint a tanker ugy fog fordulni...
szerk: egy cellanak, doboznak kell hell bele, akar a pod-okat kiszedve hogy a bounty-hunter - kincsvadaszat feladatkorre is megfelelo legyen. Majd meglassuk a modularis rendszerben mit fog tudni.
Meg jo hogy most nem kerult semmibe...
[ Szerkesztve ]
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Hát ez Vanguard úgy néz ki mint ha a Redeemert megerőszakolta volna egy Retaliátor oszt ez született belőle aztán szegényt benyomták a lelencbe és halmazati büntinek kapott egy F 111 es szárnyat. Nekem nem mutat semmi olyat hogy hú de klassz vegyük meg.
[ Szerkesztve ]
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #25826 üzenetére
Ha csak az a baj akkor nekünk vedd meg :-D
Engem az ára zavar...
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz 77.PX_Drebil #25826 üzenetére
Bocs a dupláért.
Javaslom Compareban összevetni a Redeemert meg a Vanguardot. Szerintem maszek használatban a Redeemer magasan viszi a pálmát. Van szállító kapacitása vagy deszantosokat vihet a tűzereje pedig legalább olyan jó. D e Ylgrim biztos gyorsan megcáfol...
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
ConantheBarb
csendes tag
-
veterán
Nah megjöttek a ramok és elszaladtam értük. Hát igen, egyből csak 26%-on van indulás után a gép
Mindjárt jól ránézek van-e hatása a star citizenreStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Yllgrim
őstag
válasz 77.PX_Drebil #25828 üzenetére
Compare-ban most osszehasonlitani "hulyeseg" Nincsenek updatelve a hajok az uj rendszerre, ezert rossz kovetkezteteseket tudsz levonni. Mind a 3 hajo mas feladatkorre valo.
Retaliator - Heavy Bomber
Redeemer - Gunship
Vanguard - Long-range Heavy FighterHogy melyik erosebb az szituacio fuggo, ugyis elesben fog kiderulni, sok mulik a legenysegen. Fegyverek folyamatosan alakulnak, mindharom el van latva rendesen.
Feladatkorokben elternek, Vanguardet fentebb leirtam, ez egy tulelo hajo lesz, 2x S2-es Power Plant (adatlapon egy van, de Ben megerositette 2 van benne) 2x S2-es pajzs, a fegyvereket latjatok es amit hajlamosak vagytok elfelejteni, ez elso vonalas harci gep, a feladata az ellenfel felkutatasa es legyozese. Ami ellensulyozza az esetleges fegyverekben jelentkezo hatranyat a katonai E-WAR rendszer. Hiaba van a legjobb fegyverrendszered ha nem tudod hasznalni Raadasul az az S5-os Gatling az nekem elegge utosnek hat. Sebessegekrol ne is beszeljunk, Vanguard eszmeletlen gyors lesz ha nem is agilis.
Redeemer kivallo csapat tamogatasra de nem elsovonalas hajo mint ahogy a Reti sem. Vanguard feladata amugy is pont ezen hajok lekuzdese
Hoigy melyik a jobb? Szituacio, felszereltseg, legenyseg fuggo, a maga csoportjaban mindegyik, majd 2.0-ban meglassuk.
Retaliator 6 fo, Redeemer 5 fo, Vanguard 2 fo kell az optimalis mukodeshez. Nem biznam AI-ra a posztokat.
En ezt ugy kepzelem harci cselekmenyben, hogy a Vanguardok elindulnak az ellenfel bazisa fele, attorik az elso vedelmi vonalat, a masodik hullamban erkezo dogfighterek legyurik a maradek ellenallast (elenseges vadaszok), a Retaliatorok kilovik az allomas vedelmet torpedokkal (Vanguard is tud vinni torpedot) es a Redeemerek leszallitjak a szarazfoldi csapatokat a bazis elfoglalasara ,egfelelo fedezettuz mellett. Amig ez mind vegre nem hajtodik, a Vanguardnak dolga van onsite, nem utolsonak megy oda
Redeemer bazi jo hajo, csak ennyi hajot nem tudok egyszerre iranyitani, kell osszeszokott csapat is, Bounty Hunterkedni jo lenne, csak az az 5 fo... Kis csapatban zsenialis hajo.
Egy szo mint szaz gyoztes most tuti nem lehet kirdetni, minimum 2.0, mindegyik hajo max legenyseggel es veglegesitett statokkal
Na mentem kocsikazni, kesobb megnezem milyen updatek jelentek meg. (Redemeert nagyon szivesen behuznam... )
(#25830) Menthirist: Jo lesz az, erezni fogod a kulonbseget
(#25829) ConantheBarb: Szerintem Retit szecskazza siman amugy. Minden nagyobb hajot fregatt osztalyig le kell tudnia gyozni. Addig kell eletben maradni harcerintkezesben amig a tamogatas meg nem erkezik, az lehet hosszu ido is. Ezek a hajok nem egyedul jarnak, minimum parban. Nehez bombazot egyedul elkuldeni kirandulni nagy felelotlenseg. Redemmer lassabb lesz es hat az elektronika...
Nem ez lesz az uber hajo az biztos, de nekem amire kell arra meses
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Yllgrim #25831 üzenetére
Hát a játékban perpill nem Attól hogy "elereszthetné" magát, még nem teszi, így a teljes memóriafoglalás sem megy 8 giga felé (7.2-7.4 gigán jártam kb full fogyasztásban). Mivel nem csak az sc miatt vettem ramokat, így nincs ezzel gondom, de egyelőre sokkal nagyobb szüksége van egy ssd-re mint 16 giga ramra (perpill 80-240 mega per sec-kel porszívózza fel a textúrákat roid hangárban való rohangálás során). Mondjuk a gpu 90-100% között ugrál, szóval fps növekedést nem nagyon tudnék szerintem máshogy sem elérni, ezek majd low level apival és megfelelő textúra tárolással/kompresszióval lesznek max jobbak. Meg majd a 390X-től
Mindegy, lehet hogy a későbbiekben a 16 giga is el fog kelleni neki (fps, social modul), de perpill még teljesen és bőven elegendő a 8 (ezt azoknak mondom akik esetleg emiatt a játék miatt gondolkodnak bővítésen)[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
Retaliatorról várható egyébként valami reklámvideó? Volt egy előzetes, de engem olyan történetközpontú érdekel, mint pl. a freelancernek, constellationnek, hornetnek, cutlassnak is van.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz PoeDameron #25833 üzenetére
Állítólag kapunk... Én nagyon reméltem hogy akkor kapjuk mikor bekerűl + lehet újra kapni. Tévedtem.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Zuborka
csendes tag
Nekem is adja a Vanguard, kár hogy elég borsos az ára...Yllgrim jelentkezek a tartalék tartalékának
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #25835 üzenetére
Nem tudom miért kell minden hajónál erőltetni a variánsokat.
Más: Valaki tudna segíteni? Be kéne lépni egy közös multiba, meg szeretnék nézni valamit, de kell hozzá még egy ember, lehetőleg Cutlassal vagy Hornetel.
-
ConantheBarb
csendes tag
http://index.hu/tech/2015/03/27/10_terabajtos_ssd-k_jonnek/
Szóval mire kijön a játék már 10 TB-s SSD-m lesz..
Elkezdek minden hónapban 20 dolcsit félrerakni. Aztán mire kijön a játék az addigra 5-600 dolcsiból simán tudok gépet fejleszteni
-
Yllgrim
őstag
Kicsit tovabb nezegetve a forumot az alabbi fegyverekrol tudunk a Vanguard-on:
4 x S2 Behring M4A High Power Lasers az orrban fixre epitve.
1 x 1xS4 APOC DeathBallistic Gatling elol alul (S5-os a slot tehat nagyobbra cserelheto fixesre)
1 Manned Turret × 2xS2 Ballistic Repeaters
2 × 4xS2 raketak (8db)
A Jolly Joker opcionalisan beepitheto a nagy hajok ellen 2 x 4 Torpedo... Igen, TORPEDO, 8db! Nem Retaliator meretuek, de Corvette osztalyig mindenkinek fajhat, nagyon kivancsi leszek mit lehet meg erre passzirozni.Ezzel a hajoval csunya verekedest lehet majd rendezni a jelenlegi allapotok alapjan. Ez nem Light vagy Medium Fughterek ellen van, hanem nagyobb hajok ellen. A mozgekonysaga majd kiderul illetve hogy bir a kissebb hajokkal. aki szembol megy neki az idiota, csakis hatulrol-alulrol lesz majd erdemes probalkozni.
Szoval a kerdesedre itt a valasz Drebil Ezzel lehet arcoskodni, ha szigoruan vett Elit Csapatot epitesz es ez hianyzik, az egyetlen, sokoldalu, katonai hajo a jatekbol akkor...
Redeemer nincs a cegben! Ezt orvosolni kell majd
[ Szerkesztve ]
-
Mattyokar
tag
Szervusztok,
pár perce büszke tulajdonosa vagyok egy Mustang Omegának.
Jelentkeztem a szervezetbe, PH-s listát frissítettem.Sajna Squadron 42-t nem tartalmazta a csomag, ezért azon gondolkozom, hogy - félretéve az ÁFÁs felháborodásom - az RSI által felkínált -15%-os Discount Mustang Alpha Starter csomagot is megveszem (39 EU),
hacsak nem tud valaki egy jobb ajánlatot.Köszi előre is!
ui: terv nem nagyon van, de vszeg lövöldözni jobban szeretek majd, mint bányászni vagy kereskedni.
Szívesen dolgozok együtt csapatban, de nem tudok ígérni állandó jelenlétet.uui: omg 58 GB... viszlát ingame pár nap múlva...
[ Szerkesztve ]
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
Yllgrim
őstag
válasz Mattyokar #25841 üzenetére
Udv itt!
Ez egy szurke piac, en vettem mar itt hajot, nem olcso, de lehet talalni araban csomagot, ezek adomentesek (elvileg).
Ez egy laza csapat, nem HC, nem kell allandoan fent lenni, csak amikor jol esik, ki lehet problani sok mindent, alapnak jo az a Mustang kezdohajonak, lesz majd egy masik kesobb, eg van az Aurora is. Idovel meg ki tudja
Welcome
-
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #25840 üzenetére
Valszeg érdemes is lesz majd lecserélni fixre a főágyút a többi miatt. Én egy S5-ös neutronágyút raknék fel, amolyan sörétes-fíling. Általánosságában a 4xS2-vel jól lehet darálni, de ha oda kell b*szni, akkor semmi sem ér fel egy lökettel.
(A Vanduul-ok is ezt ajánlják. )
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PodMAN
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #25844 üzenetére
Az utolsó két mondatod megadta nekem a lökést. Beolvasztottam a SuperHornetet és "lefoglalóztam" egy ilyen szecskavágó Vanguardot. Jöhetne már a 2.0
[ Szerkesztve ]
-
Mattyokar
tag
válasz Menthirist #25843 üzenetére
Install kezdésekor azt írta ki, hogy 58 GB hely kell neki. Lehet, hogy csak ideiglenesen gondolta?
Yllgrim, köszi, azt már nézegettem sokat, tényleg drága.
bár most pont lecsúsztam egyről, ami megérte volna (Mustang Delta 50eur).Jófogás.hu-n van egy Mustang Beta csomag 12.000 Ft-ért, ami jóval olcsóbb, mint az áfás hivatalos honlapi...
de félek, nem biztonságos.Vszeg inkább a hivatalos oldalon vásárolok, mielőtt a forint megint orra bukik.
Legyek backer és Sq42-tulaj időben, nehogy lemaradjak még több dologról (Black Friday már vszeg későn lenne, ha lenne is bármi akció akkor*)
(Fránya AMD, nekem mindig csak a baj volt vele - de mennyi)(* igen, szeretnék nem rosszul járni, és ezt nem támogatásnak tekintem. Támogatni a Vöröskeresztet kell, esetleg egyházakat - CR-nek nincs már szüksége az én támogatásomra)
Bocs a kis gőzkieresztésért.Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
Razzul
őstag
Sziasztok, lenne még 1-2 noob kérdésem:
Ha kijön az FPS modul akkor az AC passok automatikusan minden csomag részévé válnak? A régi csomagokban is megkapják azok akik még nem vették meg? Vagy hogy fog ez működni?
Stat crux dum volvitur orbis
-
veterán
válasz Mattyokar #25846 üzenetére
Nem cr-t támogatod... a játék létrejöttét és minél nagyobb tartalmát támogatod.
Razzul: nem valószínű szerintem. ha kijön az fps modul, akkor vagy minden ac tag megkapja (ha az ac részének tekintik), vagy esetleg külön pass kell majd rá, nem tudom. Ez ugye azokat érinti akinek nincs alfa hozzáférésük. De nem gondolnám hogy akinek eddig nem volt AC pass-a, az automatikusan kapna egyet (ha jól értettem amit kérdeztél)
[ Szerkesztve ]
-
Mattyokar
tag
válasz Menthirist #25848 üzenetére
Egye manó, igazad van
Na, még 16 óra van hátra a letöltésből, ha marad a teljes falusi sávszél, és nem lassul be.
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest