-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz Mr.Csizmás #18902 üzenetére
Tudod mit, legyen a kettő közötti Liechtenstein. Vonalkód alapján valamelyik a kettő közül.
-
edk-
őstag
Banán
Lidl Csillaghegy: 307 Ft
Szemben az Aldi: 210 Ft
Van sok és nem túlérett."Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
raziel01
veterán
Köszi az Aldis tippet. Sikerült venni féláron 3 csomag sügért. 12.26-os lejárattal.
Cukort 3kg-t engedett szerencsére volt is. Már vagy 1 hónapja nem sikerüt venni sehol máshol. -
8
senior tag
válasz raziel01 #18906 üzenetére
mi is betáraztunk tegnap féláras aranydurbincsból (eszméletlen jó egészben sóágyon sütve) és sügérből, szép átlátszók voltak a szemek, fagyasztóban nagyszerűen frissek maradnak
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
st6969
őstag
válasz Top cat #18901 üzenetére
Nem lehet egyértelműen következtetni a vonalkódból arra, hogy hol gyártják az adott terméket. A vonalkód elején lévő prefix arra az országra utal, ahol a cég szerződött a GS1 non-profit szervezettel (ők "adják el" a vonalkódokat világszerte). Ha pl. az adott cég egy multi, francia központtal (és a központ szerződik), akkor a costa rica-i leányvállalatában gyártott mentolos pogácsán 341xxxxxxxxxx vonalkód lesz. Ha meg EAN 8 típusú volakód van rajta, akkor az égvilágon semmire sem lehet róla következtetni.
-
veterán
-
st6969
őstag
válasz Donki Hóte #18909 üzenetére
Én nem emlékszem ilyen kampányra. Ha ez rég volt, akkor előfordulhat, hogy változott a szabályozás. Bár 599 kezdetű kódnál azért esélyes, hogy itthon gyártott terméket kapsz, szerintem ritka az, hogy magyar multi más országban gyártat.
Egyébként a származást ma már meg kell jelölni. Ha pl. itthon egy összeraknak egy kávéfőzőt, aminek minden fő alkatrésze Kínából jön, de a burkolatot itt fröccsöntik hozzá, az nem lesz made in Hungary, hanem China, és valószínűleg 599 kód lesz rajta.
De számtalan variáció van, és trükköznek is vele. Én nem vagyok szakértő, csak van egy minimális rálátásom, Egy vámos szerintem tudna mesélni[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz szabi__memo #18912 üzenetére
Hülye lenne a zember drágábban, sokszor rosszabbat venni...
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
st6969
őstag
válasz blueye #18911 üzenetére
Öööö, izé...a szaki pont azt írja, amit én (csak azóta már GS1-nek hívják őket):
"Az első 3 számjegy csak azt határozza meg, hogy az a cég, amelyik a termékre a vonalkódot elhelyezte, melyik ország termékazonosító irodájában igényelte a gyártóazonosító számát" - nyilatkozta az Indexnek Hangodi Zoltán, vonalkódtechnikával foglalkozó szakember. Ha a terméken található vonalkód 599-el kezdődik, ez arra utal, hogy a kérdéses cég az EAN Hungary Kht-nél (vagy korábban a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetségnél) regisztráltatta magát, mint EAN felhasználó. Az EAN felhasználó korántsem biztos, hogy gyártó is.Bár a cikkben a témát felvető ember szava gondolom mindent üt
-
Beni2360
félisten
Hát még a 3 zacsi szaloncukor utan voltam a Pennyben es vettem kóstolónak a marcipánosnak titulált förmedvényből. Tavaly ehető minőseg volt, de most.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Top cat
addikt
Legyen már egy kis ON is.
Lidl, 01. 02. hétfőtől. 3500 /1Kg. Olcsóbb mint a trappista.
-
bul07
nagyúr
Lidl válaszolt a panaszra, nekem az jött le hogy ők nyers dolgot(földi mogyorót) árulnak és az ilyen [kép]
Hát én többet semmi ilyet nem veszek tőlük kell a fenének nyers cucc, de most komolyan
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
Mi most toljuk le a Pennys 1 kg szeletelt akcios sajtot de se füle se farka annak a sajtnak. Ízetlen
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
őstag
Mi ezt szoktuk venni. Alapból nem rossz, de én 2 hónapra beteszem így egyben a hűtőbe a zöldségtároló részbe és elfelejtem. 2 hónap múlva megvágva már nagyon jó.
Persze régen minden jobb volt, mert akkor az egyfajta piros csomagolású trappista is finom volt és azt a spájzba raktuk 2-3 hétre. Mikor kicsit púposodni kezdett a csomagolás, akkor vágtuk meg és akkor volt az igazi. Ezzel már nem merem megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Evvel a sajtal én is így jartam, mivel volt még a regibol pihent vagy 6-7 hetet, es finomre érett. Regen ezt a Metroba vettem ott írták, hogy 3 jonapos erlelt sajt.
-
Prinz Eugen
tag
Hali, hirtelen nem talalom az akcios arat, nem tudja esetleg valaki, hogy Aldi Kokett (kek csomag, 10tekercs, 180lap) budipapir mennyibe faj most? Koszi!
-
nagyúr
válasz Prinz Eugen #18940 üzenetére
Karácsony elött asszem" 1900 volt. A sárga már 2000 felett
De most online 2039Ft[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Kaba
veterán
válasz Prinz Eugen #18940 üzenetére
1899 Ft, de most nincsen akcióban.
-
nagyúr
válasz Prinz Eugen #18943 üzenetére
1 éve fele ennyi volt.
3 hónapja 1500 Ft körül volt az ára."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
AssAssynn
őstag
Szerintetek van rá esély, hogy már ma lesznek karácsonyból megmaradt ajándékok/ételek akciózva az üzletekben, vagy majd inkább csak újév után?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Ciccuka
veterán
válasz AssAssynn #18946 üzenetére
Hatalmas pofonnal indulnak a karácsony utáni nagy leértékelések a hazai boltokban
Várod már a karácsony utáni extra akciókat és leértékeléseket? Akkor van egy rossz hírünk
Ilyen karácsonyi díszek már ma reggeltől le lehetnek árazva (pl. Tesco 50%). Ezek nagyját általában elhordják délelőtt az a tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest