Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mave13

    őstag

    válasz mbalint987 #17847 üzenetére

    Szia!

    Nekem is hasonló problémám van, egy 48-as C2 + 930c-vel (legfrissebb szoftverek mellett). Még írtam ide is, hogy a hátsó hangszórókra +6-ot kellett rátennem, hogy valami érezhető térhatás legyen. Annyi volt a reakíció, hogy ott valami nagyon nem OK, de konkrét megoldás nem jött, gondolom másnál nincs ilyen hiba.

    Csak egy kérdés: a TV-ben bekapcsolatad az eARC-ot? mert azt az enyémen külön be kellett. Most fogalmam sincs, hogy hogyan, de valami összes beállítás - audio - és ott valahol a legalsó opció, hogy eARC. Mondjuk, nálam érdemi változást nem hozott.
    Még egy kérdés: Te is a gyári, Samsungtól kapott HDMI-vel kötötted össze a TV-vel? Én igen, de már gondolkodom, hogy lecserélem.
    És még egy kérdés: Neked kiírta már valaha a Soundbar, hogy Dolby Atmos? Vagy bármi? Mert nekem még sose. Annyit ír, hogy HDMI eARC, vagy valami ilyesmi.

    Dedikált tartalmat fogalmam sincs, honnan szerezzek, próbáltam Youtube-ot, de az nem tud Dolby Atmost, meg Disney plust, de az sem Dolby atmos, ha jól gyanítom. Viszont az iPhone 14 pro-t hozzácsatlakoztattam a soundbarhoz, és ott az Apple Music elvileg Atmos támogatással rendelkezik... Hát, nem éreztem.

    Egybébként én úgy tapasztaltam, hogy a mély az szól mint állat, meg a center. Ezek a dominánsak. De sorround nem nagyon van. Valamennyi van, de az egyik hátulsó hangszórótól konkrétan 1 méterre ülök, és alig sejtem, hogy ott van. Biztos nem ennyit tud a cucc. Csak nem tudom mi a hiba.

    [ Szerkesztve ]

    Icewolf || kósza ||

Új hozzászólás Aktív témák