Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Fritz Teufel #9098 üzenetére

    :)

    Én 2009-ben vettem a HP Sárkányomat, azóta is ezt használom, mert semmi másnak nincs ilyen kép- és hangminősége és kényelmes billentyűzete. Mág a legújabb IPS csodáknak sem, pedig van itt néhány komoly darab a raktárban folyamatosan.

    Amúgy az egész piac az eladásból él. Ha nem így lenne, még mindig az XT-ket nyomogatnánk a zöld, esetleg borostyánsárga színben pompázó monitorok előtt ülve. :D

    Nem szabad elflejeteni, hogy pl. az én gépem a HP csúcsmodellje volt akkor, és abból is a legdrágább és legjobban felszerelt. Mivel volt lehetőségem, ezért nyilván a legjobbat választottam ki magamnak az akkor raktáron lévő 6 darab közül.

    Ha ma megveszel egy csúcsmodellt, az sok évig bírni fogja, esetleg még teljesítményben is jó lesz, kivéve a legújabb játékokat persze. De csodák nincsenek, a technika fejlődik, az igények nőnek, változik a trend. Még ha ez nem is feltétlenül jó. Már én is szívesen lecserélném (vagy 3 éve) ezt a Sárkányt egy modernebb gépre, ha lenne alternatívája. Most pl. van, az Envy Rove, de az én munkámhoz kicsi az 1600x900 felbontás, főleg az 1920x1200 után, ezért még mindig megmarad az öreg vas.

    Nem volt pontos a kérdést feltevő kolléga típusleírása, de úgy emlékszem, mintha az F szériát említette volna. Az tuti nem lesz jó 6 év múlva.

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák