- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
berczy03
aktív tag
válasz Kevin's #11278 üzenetére
Szerintem részben sincs igaza. Már bocs...
Én aztán széjjel hekkeltem már mindenfelé a telefont, ezernyi custom ROM-al, kernellel, témával, 1500MHz-n járatott procival. Volt is mindenféle bajom, de rohadjak meg, amint feltettem egy GYÁRI, samfirmware-es ROM-ot, minden oké lett! Persze, hogy ha "fűrészelünk" (akár romot) ott hullik a forgács (FC), de ha nem, NEM!Volt anno SE P800-asom. Okosteló, ugye. Az is merült, ha használtam, kurva élet! Egy nyomorult laptop is lemerül, ha használod, ráadásul 2-3 óra alatt. Ez meg vígan elmegy két napot konzervatív használattal, de egyet tuti, még erősen használva is, MI A GOND???
(Vegyetek iPhone-t, Nokiát, ha annak olyan az üzemideje, ami kell. Ennek ilyen.)
szerk: Még annyit, igen, én nem várok tapasztalatokat, én szeretem magam megtapasztalni. A JVQ-ról éjfélkor szereztem tudomást, már ment is fel, akkor, mert "újabb". Lehet ezért hülyének tartani minket, "gyorsan" ROM-olókat, de azok, akik várnak, hogy más tapasztalja ki, szívja végig az utat, s majd ők a kitaposott ösvényen ROM-olnak, azok inkább ne szólják le az "ész nélkül" ROM-olókat!
Thx guys![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
Aktív témák
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs