- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne,hogy vettem egy s2-öt, amin még a 2.3 Android van. Ha rákötöm a laptopon a Kiesre, azt írja,hogy van rá frissítés.
A frissítéssel a 4. ??? -e Adroidot teszi fel rá?
Ha igen, akkor az jobb lesz nekem, vagy csak szebb, de veszít a gyorsaságából?
Köszönöm!
-
kovacss72
aktív tag
XDA fórumon jelezték, hogy a pa_gapps-modular-micro-4.4.3-20140608-signed.zip működik a 4.4.3 -as CM11 alatt.
Tartalmazza: Google Bookmarks Sync, and the following Play Store applications:
Gmail | Google Calendar (replaces stock/AOSP Calendar) | Google Now Launcher | Google Play services | Google Search | Google Text-to-Speech
[ Szerkesztve ]
-
kovacss72
aktív tag
-
-
-
Burt1793
veterán
válasz #46129152 #40613 üzenetére
Ez egy "legenda", hogy a kies szar. Pedig nem igaz. Én anno azzal frissítettem a telót, sőt minden ismerősöm azzal frissíti. Egyszer valaki elcseszte vele a telóját gondolom és azért megy ez a jajj, felejtsd már el a kies-t...
Az odin is ugyanúgy felrakja, csak 3szor bonyolultabban kell előkészíteni a procedúrát. Kies-szel 2 kattintás, odinnal 6, plusz a rom letöltés, ami szintén nem egyszerű. -
logarithm
őstag
válasz #46129152 #40617 üzenetére
természetesen semmit nem vállalok senkinek semmire lehetőséged van elolvasni fórumban keresni, google stb a másik meg az, hogy a kies a samsung programja őt támadhatod, hogy baj történt a saját programján keresztül. amúgy meg ezt a telefont nehéz hard brickelni, ahhoz már tehetség kell
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #46129152 #40620 üzenetére
Igen-igen. A jó hír, hogy, ha elcseszi a frissítést, melyre az esély egy ezred ezrelék, akkor ott az odin, amivel helyrehozhatod.
(Tudod, a kies a nagy számok törvénye miatt szar. Az odint nagyon kevesen használják.)
Az más kérdés, hogy érdemesebb egy jó neatromot felrakni, azzal sokkal gyorsabb és megegyezik a gyárival.
Ahhoz viszont kell odin, egy kernel, rom letöltés, majd belépés a cwm-be és flashelés.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Eclips21 #40588 üzenetére
nem tudom mi az....
azt hittem, valami fejlesztoi (rommer) nick nev.raadasul egyertelmuen samsung galaxy sII szerepel a romnal:
meg jo, hogy megkerdeztem...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
JellySnap rom van fent, eddig nem használtam soha a GPS-t, de tegnap mikor akartam akkor még 30-40p múlva sem talált műholdat.
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Valakinek akinek ez van fent neki megy? -
Kékes525
félisten
válasz Cobrusz #40627 üzenetére
FasterGPS -el beállítod a magyar NTP szervert.
AndroiTS GPS Test Free a GPS műholdakat gyorsabban találja meg.
Szintén jó még a GPS Status & Toolbox a GPS holdak gyorsabb megtalálására.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
válasz Burt1793 #40616 üzenetére
Megcsináltam a frissítést a Kiessel. Ugyan az az Android van most rajta,mint az Advance-n van, de ég és föld a sebessége. Mindent visszarakott ami eddig rajta volt. Biztos több mindenre lehet használni az Odint, de nekem jó volt a Kies.
Köszi mégegyszer.
Ja annyi, hogy a frissítés után " újra" t-mobilos lett, eddig független volt. Persze ez mindegy nekem -
Sokee
aktív tag
Sziasztok! Nemrégiben cseréltettem kijelzőt beégés miatt, eddig volt jó... Ismét beégett de most durvábban, hívhatom megint a szervízt, gondoltam ha már kijönnek akkor cseréltetnék hátsó keretet is mert a sarkoknál megvan ütődve kicsit, szerintetek kicserélik ez miatt? mit írjak hibaleírásba, megvan ütődve és nem tetszik vagy mit? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Látod ez jó kérdés.Nem akarok marhaságot mondani.
De pont most járt így az egyik kolléganőm az S3-al.
Kijelzőcsere után újra beégett neki.
Ő nem kérte a javítást helyette szeretett volna feljebb váltani és kapott is utalványt.De hogy az S2 most hivatalosan mennyit ér...passz.
-
-
Sokee
aktív tag
Jól hangzik, és ezt az utalványt hol lehet érvényesiteni?
-
Sokee
aktív tag
Akkor hogy lehet szerezni mit kell mondani??
-
Sokee
aktív tag
irtam nekik hogy megint szar a kijelző lehetne-e csereutalványt kérni javítás helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Sokee
aktív tag
Egyébként tényleg gagyibb az új kijelző amit gariba cseréltek, a gyári szinte hibátlan volt, csak az értesítési sáv volt minimálisan beégve, ami piros színnél látszott csak, nem cseréltettem volna ha a keret nem lett volna szétütve, ez amit beraktak kb 2 hónapja, már szarrá van égve hosszában csíkok vannak és elég rendesen látszik fehér képernyőnél.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Just_Reboot #40587 üzenetére
Olvastam, hogy zenelejátszót keresel. Én is a Poweramp tudom javasolni. S2-re különösen jó, mert torzítás nélkül tud 16dB erősítést. Persze sok más nagyon jó tulajdonsága van. Érdemes a full-t megvenni, megéri.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #40644 üzenetére
De csak akkor tedd, ha neted is van, amikor használni akarod a pro -t! Pont mostanában volt téma az Android alkalmazások topikban, hogy milyen mocsok az eredetiség ellenőrzés és hogy ezt már sokan reklamálták a fejlesztőnél. Időnként úgy gondolja, hogy ellenőriznie kell. Ha akkor nincs net, akkor nuku zenelejátszás. Ez egy internetes alkalmazásnál még elmegy. De egy zenelejátszónál tényleg nonszensz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kékes525 #40646 üzenetére
Én kamionozok, úgyhogy gyakran előfordul a no net állapot. Kicsit bosszús voltam, amikor először alászaladtam. Persze rutinos droidosnál mindíg van "b" terv, úgyhogy nem maradtam zene nélkül. De azért, ha már fizettem érte, akkor működhetne. Van a telómon kb. 200, a fiókomon kb. 500 alkalmazásom, többnyire pro verziók. Ha azoknál meg lehet ezt oldani, akkor sztem egy olyan színvonalú, "klasszikus" alkalmazástól, mint a Poweramp, igazán elvárható.
[ Szerkesztve ]
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Tudna nekem valaki egy gyári touchwiz apk-t galaxy s2 JB-re?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest