- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Hozzám került egy független s2 , sajnos a gyári töltője nincs meg.
Kikapcsolva tölt mutatja a töltés jelző ikon, viszont bekapcsolva csipog egyet kiírja hogy töltés és fent is megjelenik a töltés jelző kis ikon de nem tölti valamiért. Felraktam Galaxy Charging Current Lite -appot nem mutat semmilyen értéket. Kérdés az lenne hogy az aksi rossz vagy a kábel (lg g3 kábele)?Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Gabe123
aktív tag
válasz #79335424 #41955 üzenetére
De akkor nem egyáltalán nem töltene ? Illetve azzal lehet valamit kezdeni? Egyébként azt lehet tudni melyik a legfrissebb gyári firmware hozzá? Illetve a gép látja másolni is tudok rá és vissza is elég gyorsan.
Ezt találtamde innen nem tudom leszedni mert 502-es hiba.szerk: most engedte.
[ Szerkesztve ]
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Pikaa
aktív tag
Jó estét skacok!
Valami nagyobbacska játékot szerettem volna felrakni a tellóra. A játékhoz (pl. NFS, colin mcrae) OBB fájl van hozzá csatolva, a leírtak alapján bemásoltam az android mappán belül,az obb mappába. Utána telepítettem az apk fájlt, de le akarná tölteni wifin keresztül a fájlt.
Tudnátok segíteni, hogy mi volna a megoldás, hogy ne kelljen wifin keresztül letöltsem?
[ Szerkesztve ]
-
AtthysKA
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek kérném memória felszabadítás ügyében. A sztori röviden:
Adott egy SII 4.1.2 gyári rendszer, semmi mókolás, amiben elfogyott az eszközmemória. Amit lehet SD-re átraktam, de ezután is az állapot:
Összes terület: 1,97GB
Alkalmazások: 722MB
Szabad terület: 187MB
Ezután DU Speed Boosterrel takarítás, root, rengeteg felesleges app ki, plusz egy halom letöltött is fájó szívvel kuka, ezután az állapot:
Összes terület: 1,97GB
Alkalmazások: 459MB
Szabad terület: 210MB
Szóval a letörölt majd 300 mega app felszabadított 23MB-ot?
Hogy nyerhetném vissza a megabájtok feletti uralmat, ill. mi eszi/eheti a memóriát? Mit csináljak? Próbáltam a Clean Mastert, semmi javulás.
Letöltött appok: Adv Task Killer, Alarm clock, Bitdefender Antivirus, Barcode scan (SD), Battle.net auth., Candy C (SD), Clean Master (SD), Facebook Fuel Manager, Gmail, Google keresés - Play - Play Szolg. - Hitelesítő, Livescore (SD), Poker Income, 2 Pokerstars (SD), Private Tunnel, Quickoffice (SD), Stellarium M. (SD), Térkép, Top Eleven (SD), Twitter, Viber (SD), Whatsapp és Youtube, ...semmi extra, futók közt is a legnagyobb a FB 65megával. Segítsetek pls. -
porse
őstag
válasz AtthysKA #41959 üzenetére
érdekes... újra indítottad? Nekem 750MB~ az alkalmazások, és így is majd 1 giga szabad hely van...
Nem tudom mi ez a speed booster, de nem is olvasok utána, szedd le ezt diskusage, és ezzel nézd meg mi mekkora.. Gyorsítótárak szeretnek megtelni, facebook, böngésző, intagram stb. ilyenekben.
A futó szolágáltatások mást mutat, az a ram.... szerintem.
-
AtthysKA
csendes tag
Persze, újraindítás többször is volt, sőt közben rootoltam is. Booster trash takarításra hivatott, le is pucolt vagy 500 megát elmondása szerint, de az eszközmemória stat nem változott. A Clean Master is takarítja a gyorsítótárat.
A Disk Usage szerint ez a helyzet most:
Applications 465MiB
System data 1348 MiB
Free space 201 MiB
A system data mező után semmi részletezés, hogy mi akar lenni.[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
válasz AtthysKA #41959 üzenetére
Hello,
beírod a gyári tárcsázóba a következőt : *#9900# ez a kód behoz neked egy menüt, majd a menüben a következőt kell tenned : katt a 'Delete dumpstate/logcat' ha magyar lenne, akkor a második gomb. Majd ezután menj a menü aljára és exit ~ kilépés és ezután 800MB körül helyed lesz, alkalmazás függő.
Üdv.
-
Kékes525
félisten
válasz logarithm #41948 üzenetére
Akkor ez a bug igaz a Burt1793 által használt Slim Bean Build 2.2 - 4.3.1-ra is?
Hát akkor lehet hogy nem teszem fel, a GPS alap nálam és az állandó reboot kellemetlen lenne.
Ez nemcsak a legördülő sorra, hanem a beállítások menüjére is igaz? A 2G/3G/A váltásoknál 4.1.2-nél állandóan ez a probléma. Csak a beállítások alatt vált nálam pontosan a 3 különböző típusú kapcsolat között. A régebbi Neateknál is ez volt.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
logarithm
őstag
válasz Kékes525 #41963 üzenetére
Azt jelzi ki van kapcsolva, azzal nincsen gond, de ha ellátogatsz a beállítások akkumulátor használathoz, és megnézed a gps sávot folyamatosan ott lesz
amúgy nem tudom biztosra mondani, ki kell próbálni azt a buildet, én ezeket tapasztaltam, aki 4.3.1 használ nézze meg, hogy tényleg ilyen e.
(#41965) Burt1793
érdekes én azt tapasztaltam, miután ki kapcsoltam a gps-t még a sáv ment tovább a "kékben" pár óra után is. (mint ha be lenne kapcsolva)félre értés ne essék mindent ki lehet kapcsolni 4.3.1 droidban, csak a jelző bug-os vagy tényleg háttérben marad ezt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Kékes525 #41963 üzenetére
Helló!
Én elnavigáltam Budapestről Szlovéniába, Grazból Bécsbe, Brünnből Drezdába, plusz kisebb itthoni utakon és többször Sportstrackereztem, de nem volt ilyen gondom. Annyi van, hogy ha nagyon más helyen, mobilnet nélkül és mozgásban akarsz helyet találni, van hogy 2-3-4 percig is keres. De ez nekem nem újdonság.
A rom másfél hónap után is zseniális. Feltoltam egy ikonpackot, egységes kör alakú ikonokat használok. Ilyen sony-ios ötvözet. Nem is nagyon fogom lecserélni a közeljövőben.(#41964) logarithm: Nincs ott az akkumulátorhasználatnál. A wifi ott volt, de azt a beállításaiban ki lehetett lőni.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Burt1793 #41965 üzenetére
A NeatROM-nál is a mobilnet nélkül a GPS 2-3-4 percet vesz igénybe. Ezt egy kicsit fel lehet gyorsítani a magyar NTP szerverre való beállítással FasterGPS, vagy manuálisan állítod be, de gondolom ez megvan. Másrészt ez is továbbgyorsítja AndroiTS GPS Test Free (ebből nálam a pro van meg, de a free is elég)
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Burt1793
veterán
válasz Kékes525 #41967 üzenetére
Nem szüttyögtem még a gps-szel, igazából mivel tudom, hogy lassan talál jelet, már előre bekapcsolom. Régi a telefon... Ha sietve kell a gps, rövid időre, előveszem a tabletet, az rögtön talál jelet, csak nincs autós tartóm hozzá.
A szoftveres gyorsításokban nem nagyon hiszek, de ha lesz időm, lehet, hogy kipróbálom, amit írtál. -
klykkly
tag
-
klrt
tag
Üdv urak!
A telefonom beszélgetés közben nagyon melegszik és gyorsan merül az akksija. Ha, nyomkodom és lépkedek a menüben a kamera környéke, a hangszóró környéke, és a kijelző felső fele nagyon meleg lesz. 10 perc beszélgetés 40% ot levett a frissen feltöltött akksiból.
Neatrom v7.0 AOSP + mini gaps beta 4.4.4 van rajta.Valami ötlet?
-
Kékes525
félisten
Wakelock Detector vagy GSam Battery Monitor -al megnézheted, hogy melyik apk szívja el, ha nem találsz semmit, akkor lehet hogy hardver hibás. Az aksi milyen öreg? Art alatt lehet hogy nem futnak, akkor tedd át Dalvikra (nem tudom, nem próbáltam).
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
klrt
tag
válasz Kékes525 #41976 üzenetére
Köszi a gyors reagálást!
Sikerült kiderítenem dalvikon van. A Wakelock Detector a totalcommandert jelezte, hogy folyamatosan megy vagy mit csinál. Töröltem aztán recovery módban töröltem még a 2 cach-t.
Mondjuk a Neatrom 6.3-al is melegedett, de nem ennyire, meg az akksit sem szívta így.Gyári rommal normálisan működik, az akksi 2 éves lehet. Ott is előfordul, hogy melegszik, de akkor kb 50 perc beszélgetés után.
-
wander
tag
Sziasztok!
Múlt héten észrevettem a kamerán kis fekete foltokat. Eddig nem sokat zavart, de most már ott tart, hogy egyre nagyobbak a foltok és már nagyon zavaró. Szerintetek mi lehet a gond? -
Kékes525
félisten
Ha használod a Total Commandert, elég, ha Greenify-vel fagyasztod.
A 2 éves aksi, már elég öreg, persze ez erősen függ a használattól. A cachek törlése jó ötlet volt. Kíváncsi vagyok, hogy most jó lesz e.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Nemkutya
csendes tag
Sziasztok valahol azt olvastam hogy a CM romok sokkal többet fogyasztanak mint a gyári ez mennyire igaz? Mert én nem vettem észre nagy eltérést üzemidőben CM és gyári között.
-
kovacss72
aktív tag
válasz Nemkutya #41981 üzenetére
Sokan panaszkodnak rá, de ha jól be van állítva, akkor nincs vele gond. Én jelenleg csak az APN beállításokkal vagyok gondban, mivel NÁLAM nem engedi alvó üzemmódba a telót. Azonban nem használok mobilinternetet és MMS -t sem, így töröltem az APN beállításokat és nincs gondom.
Lehet csak valami el van írva, másnál működik?
[ Szerkesztve ]
-
klrt
tag
válasz Kékes525 #41980 üzenetére
Semmi pozitívról nem tudok beszámolni. Egész éjjel töltőn volt. Reggel fél 6 kor vettem le. Fél 7 körül volt egy 5 perces beszélgetésem viberen mobilneten, ott esett az akksi 1-2% ot. Később elkezdtem turkálni a menüben, es file explorert próbálgattam beállítani ftp adatátvitelre, 1-2 kisebb programot másoltam wi-fin. Később volt egy viberes beszélgetésem 20 perc mobilneten. A vége felé elég rendesen sütötte a fülem. Azt le is szívta az akksit.
Sajna képet(home+power) nem tudtam csinálni vagy nem tudom hova mentette. de, nagyon meredek a görbe!
A melegedésre írtad, hogy lehet hardver hiba. Esetleg valami konkrétabbat tudsz mondani? Érdemes szétszedni, kipucolni?
Lehet megpróbálom a slimbean-t, vagy vissza a gyárira.
Visszatérni, hogy tudok kit-kat ról jb-re? Simán mehet odinnal az 1 fájlos gyári rom? -
Burt1793
veterán
Szerintem odinozd rá a samu romot, ha azzal is durván melegszik, akkor lehet, hogy tényleg rossz valami hardveresen (én nem hiszem, 0,0001% az esély rá...).
Sok netezés, meg multitaskingolás során simán felmelegszik a kamera körül a cucc és az óránkénti 20% merülés folyamatos kijelzőhasználattal akár átlagosnak is mondható (persze ez alkalmazásfüggő). Dehát ugye nem egy 2014-es csúcshardver. Első blikkre azt mondja az ember, hogy alig rosszabb az s4 mininél, de komoly igénybevételnél ez gyorsan elfelejtődik. Gyorsabban merül az s2 és melegszik is. Én nem netezek sokat, nincs húzva a proci, így nem melegszik. Szerencsére a fb-ot bírja, pedig elég szar a progi. A messenger is egész jól megy.[ Szerkesztve ]
-
klrt
tag
válasz Burt1793 #41984 üzenetére
Eddig gyári volt. Csak hajt a kíváncsiság.
Azzal is volt, hogy melegedett, de messzemenőleg nem ennyire és több idő után. Viber csak a pénz spórolás miatt van. Alap dolgokon kívül csak a totalcommandert használtam, viber, fbmessenger, trafficmonitor, akkufigyelő kb ennyi.
kb 1-1,2 óra beszélgetéssel + irogatással a viberen,(mobilnet, ahol van wifi) és kis turkálással kiszokta bírni, hogy csak este volt töltőn. -
Burt1793
veterán
-
arecibo
tag
Hali!
CM 11 van a gépemen, 4.4.4. Lehet hogy nincs benne FM rádió?? Vagy csak én nem találom??? Amúgy a rendszer baromi gyors, állandóan szabad kb. 500 mega Ram...Wifi használatkor esik le kb 300.-ra."A világűrt vétek ennyi emberre elpocsékolni"
-
-
Burt1793
veterán
válasz Just_Reboot #41989 üzenetére
És ezzel tényleg működik a rádió hibátlanul?
-
törölt tag
válasz Burt1793 #41986 üzenetére
A Viber -t nem használom, de a technológia (VOIP) ennyire nem kéne leterhelje. Én csak VOIP -ot használok és nincs ilyen melegedés.
klrt:
Nézd meg, hogy a GSam Battery Monitor ír -e valami kirívóan magas fogyasztású programot. Ha nem, akkor lehet, hofy alkalmazástól függetlenül, a hálózati kommunikációnál van a probléma. Akkor meg lehet próbálni egy modem cserét. Az enyém elég régi, de a többiek talán tudnak linkelni egy aktuális, jó modemet.[ Szerkesztve ]
-
Game78
tag
Sziasztok!
Feltettem gyári rommal rendelkező S2-re MiuiV5 romot.Látszólag minden tökéletesen működött,egyet kivéve...nem tudtam hívást fogadni.Egyszer csenget és rögtön átment nem elérhetőbe,én viszont tudtam hívást indítani.Mintha valami blokkolta volna /tűzfal,vagy valami/a bejövő hívást.Elkezdtem keresni másik romot /NeatROM/ ,feltettem,kb 2 hete hibátlanul megy,azzal elsőre is ment minden,persze először a hívásfogadásra voltam kíváncsi,de jó minden.
A MIUI mindig is tetszett,már akkor is mikor arra alkalmatlan telóm volt
Tehát nem adtam fel,szeretném ha ez lenne az S2-őmön,de ezt a hibát nem tudom mi okozta,próbáltam többször is felrakni,de nem változott.
Ha valakinek van ötlete,kérem segítsen.Előre is köszönöm. :beke: -
törölt tag
válasz Ricardo #41994 üzenetére
Mit használsz helyette? Csak azért kérdezem, mert a tünetekből ítélve (túlzott melegedés), itt nem egyértelműen egyetlen alkalmazás a bűnös. A VOIP alkalmazásoknál viszont általános, hogy készenlétben jobban merítik az akkut, amennyiben a fogadás funkció is aktív. Nem véletlen, hogy sok VOIP alkalmazásnál ( pl. CsipSimple, Reenger, Vimphone, Groundwire, vagy a beépített, Android SIP kliens) ez a funkció külön aktiválható.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz #79335424 #41995 üzenetére
Semmit. A gondom az volt hogy reggel bekapcsoltam a telefont és egy óra múlva 80%-on volt az akku. megnéztem a fogyasztást és a Viber 95% volt. Mindezt úgy hogy egy másodpercet nem használtam.
Szerk. Melegedést azt nem folyamatosan tapasztaltam,de előfordult olyan hogy kellemetlen volt megfogni. Akkor döntöttem úgy hogy leszedem. Utána minden ilyen jellegű probléma megszűnt. nem volt Se melegedés, se gyors merülés.
Azóta már nem S2-t használok, de eszembe nem jut feltenni. Mondom ezt úgy, hogy több ismerősöm megelégedéssel használja, és csodálkoztak hogy nálam ilyen hibák jöttek elő.
[ Szerkesztve ]
-
arecibo
tag
válasz Just_Reboot #41989 üzenetére
Köszi a tippet, feltettem, működik. Csak hang nem jön belőle, pedig az összes csatornát megtalálta. Valami ötlet?
Bocsi, megvan. A method.ban gellett állítani S2.re
[ Szerkesztve ]
"A világűrt vétek ennyi emberre elpocsékolni"
-
-
acerola
tag
válasz Just_Reboot #41970 üzenetére
Hali.
Egyszerűen nem tudom pc-hez csatlakoztatni a telót,háttértárként sem,nem is találom az opciót a rom-ban.
C-rom 6.6
4.4.2.,amúgy stabil gyors a rom.
Ötlet vkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest