- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
.zSoLTi.
senior tag
Felment végül a neat 6.3, apollo lightal. Első hiba mi nekem feltünik hogy hiába kapcsolom ki a hardwares gombok világítását, az első képernyő zár feloldás után újra világítani kezdenek.
-
logarithm
őstag
válasz x1port #40359 üzenetére
érdemes md5sum-ot ellenőrizni, mivel eléggé nagy a mérete a romnak. belső sd-ről érdemes telepíteni, valamiért aroma ezt szereti.
de ha többet nem jelentkezik a hiba, akkor ne törődj vele.színek állítgatását és sok más dolgot beállítások->kijelzőben megtalálsz.
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Ahogy látom (ezalatt a rövid idő alatt ) elég rendesen beleharap az akksiba ez a rom.
-
hr2
őstag
Üdv.
Neat 6.3 -ban meg lehet valahogy oldani, hogy a statusbar mindig átlátszó maradjon? (belépek pl. a galériába-utána ki, és feketévé vált, újraindítás után újra átlátszó)
Ha igen hogyan?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Eclips21 #40368 üzenetére
Csinálj róla egy mentést, aztán hangold át egy kicsit! Dori (legalábbis az enyém) automatikusan váltja a governorokat (ha ez a tweak aktív). Ezeken tudsz variálni az STweaks -ben. Azt is meg tudod határozni, hogy mi legyen a kiindulópont, vagyis az alapértelmezett governor.
-
stefi68
addikt
Melyik galériába? A samsungosba?
Akkor ott valami más gebasz van, mert ha 1x már be lett állítva átlátszóra, akkor az mindig az is marad.Régebbi verzókkal volt olyan, hogy rendszerindítás után még nem volt átlátszó, csak azután mikor legördítette az ember az értesítési sávot. Utána már nem volt vele gond. A 6.3-ban úgy emlékszem már nincs ilyen probléma sem.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
stefi68
addikt
Egyébként ha érdekel valakit, "kivarázsoltam" Bomber 6.3-ra készített témájából a színátmenet létrehozásáért felelős részt (Gradient Statusbar) és beleraktam egy update.zip-be. [link]
Az eredményt már korábban linkeltem ITT
Ez azért hasznos, mert fehér hátterű alkalmazásnál is látszik az állapotsor (némileg).
A zip Recovery-ből telepíthető. Előtte mentés mindenképp ajánlott!!
Telepítés után, beállítás:
Az állapotsor színét #00000000-ra kell állítani, majd az alkalmazásoknál megjelenő Gradient-Config apk-ban kiválasztani a megfelelő paramétereket. Mindenféle színátmenetes hatások elérhetők: 2 színű/4 színű, átmenet iránya (jobbról, balról, lentről, fentről, átlósan)
A program még nem tökéletes. Én csak úgy tudtam vele eredményt elérni, ha a Gradien Style-nál átváltottam Two Colors-ról Four Colors-ra és vissza. De mivel olyan sűrűn nem kell ezt állítgatni, nem annyira vészes.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Kékes525
félisten
válasz logarithm #40358 üzenetére
Ezt már régen akartam kérdezni hogy a format/system/data/cache/preload mellett miért van szükség wipe data/fatory reset majd wipe cache partition és wipe dalvik cache?
Hisz a formátok ugyanazt megcsinálják.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
x1port
addikt
Én azt hiszem visszateszem a gyári rom-ot.
Ez a Neat egy éjjel alatt 40%-ot evett meg az akkuból. -
oba
addikt
válasz x1port #40381 üzenetére
esetleg mediascanner fix -et rakd fel... nálam eddig egyik neatrom sem merült éjszaka 1% -nál többet
vagy betterbatterystats -al vagy valami wakelock detectorral nézd meg, hogy mi tartja ébren a telefont éjjel és nem hagyja deep sleepbe menni
greenify -al fagyaszd le azokat az appokat amik nem fontosak, hogy értesítést vagy ilyesmit küldjenek neked állandóan, azaz nem fontos, hogy mindig fussanak
illetve éjszákra kapcsold ki a wifit, mobilnetet
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
stefi68
addikt
válasz x1port #40393 üzenetére
Biztos nem az kavart be, mert én is így használom + a linkelt Gradient Statusbar mod és pl. tegnap este 10:00 -tól ma 6:00 -ig leesett az akku 46%-ról 44%-ra.
Esetleg még GSam Battery is segíthet....
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
Eclips21
őstag
Szereztem egy Nexus 4 et nagyon olcsón németországból, háááát mit mondjak ezt nem mertem írni a nexus topikban, de olyan előre 2 lépést vissza 1et érzésem van. Sose láttam előtte ilyen telót de ez szánalom bárcsak S3-t vettem volna de azok drágábbak voltak XD. Erő van azonkívül semmi más kínai teló szindróma jó proci minden más szar XD, haverom 8MP-es Samsung Ominiája jobb képet csinál, nem vicc!! Szerintem meg is szabadulok tőle és marad az S2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest