- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Just_Reboot #39251 üzenetére
Ezért is félek én belekezdeni.
-
-
-
kovacss72
aktív tag
Felraktam a mai CM11 nightly -t. Ami elsőre feltűnt, hogy minden le van fordítva magyarra. Szóval jól indul...
-
slashpm
csendes tag
Helló!
két kérdésem lenne:
1. OS frissítés. Többen írjátok, hogy a gyári rom stabil, a többi nem az, de pontosan mire gondoljak? random lefagy, vagy fut egy progi és összeomlik vagy mire gondoltok pontosan?
2. kicsit fentebb szóba került, hogy lassan talál jelet a gps. ez nekem is állandó problémám. mit lehet vele tenni? google storeban van egy halom gps fix app elvileg erre a problémára. ezek mennyire működnek? -
banuszzs79
tag
Rég jártam erre mi az új tuti Neat nem lett még áttéve Kitkat-re...Van már stabil amolyan tökéletes közeli Kitkat a telóra ami nem fagy és szuper az aku idő? MIlyen rom milyen kernel az ajánlat húsvétkor valaki írjon valami kombót nekem...köszi
-
válasz Just_Reboot #39255 üzenetére
Elhiszem,de akkor se merem.
-
ShadeH
csendes tag
válasz banuszzs79 #39261 üzenetére
Resurrection rom nem rossz,stabil és gyors. Az AOSB is elég jó,pár napja nyúzom és az akksi idő is elég jó (AOSB kernellel) Kernelben nemtudok segíteni mert nem próbáltam eddig mást.
Nope.Nope.Nope
-
válasz Just_Reboot #39264 üzenetére
Sajnálom hogy 4.1.2-nél megálltak hivatalosan,valószínűleg ezért fogom vagy év végén,vagy jövő év elején lecserélni.
-
noto
senior tag
Sziasztok
szeretném feltenni a CM11 et melyiket ajánjáltok?
és hozzá akkor a dorimanx v10.43v106 kernelt
adnátok egy linket hozzá nem találom az xda csak a v8at
köszönöm! -
-
hevizms
addikt
Üdv.
Egy kis segitség kellene.
Nem tölt be a teló,csak a Samsung Galaxy s2 GT-I9100 feliratig jut el.
Philz kernel és neatrom lite van a telón.
A hnagerő fel-power-home gomb nyomvatartásakor feljön a Samsung Galaxy S2 GT-I9100,de aztán semmi!
Sötét képernyő,ami érzékel ha nyomkodom(rezeg).Mit lehet tenni?
Köszönöm előre is. -
hevizms
addikt
Ha Odinnal felrakom ezt:
3+1 fájlos gyári, Magyar független (XEH) rom : I9100XWLP7_I9100XXLPS_XEH 4.0.3 ICS,
akkor a tárhelyet is letörli a telón vagy nem?
Fényképek miatt lenne fontos! -
hevizms
addikt
válasz Just_Reboot #39278 üzenetére
Sajnos úgy meg hibaüzenettel nem sikerül.
-
ShadeH
csendes tag
Ezt próbálta már valaki? [link]
Nope.Nope.Nope
-
Kékes525
félisten
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
bajusz15
senior tag
válasz hevizms #39277 üzenetére
Szia.
Nekem is sikerült hasonlót produkálni ( feliratig jut el, még recovery sem jön be ), odinnal feltettem ezt: I9100XWLSW_I9100XXMS2_I9100XEULS5_HOME.tar, bár ez egy fájlos. Ezután már volt recovery, tudtam rátenni egy másik romot és flasheltem is fel. Minden megmaradt, legalábbis eddig nem hiányzik semmi
-
Cobrusz
senior tag
Valaki feltudna nekem rakni a gyári samsungos email kliens apkt ide, mert jellysnap7ben nincs benne..
Megköszönném -
xcds
őstag
Hát úgy néz ki nem vált be ez az akkucsere. Ugyanúgy merül, mint az állat. Vagy a szervizes adott szar akksit, nem tudom, de gyanús, hogy a másik 1 éves akksival is ugyan ilyen volt. Nem tudom, hogy megy nektek 3+ óra kijelzőt mobilnettel, wifivel. Reggel vettem le a töltőről, most 65%-on van 32 perc kijelzőidővel, ami 48%-a az össz fogyasztásnak. Ennyit jelentene a custom rom? Gyári 4.1.2 van rajta, nem szeretném lecserélni, mert még garis is meg nem is értek hozzá, de ez így elég gatya.
-
xcds
őstag
válasz kovacss72 #39290 üzenetére
Semmi extrát nem mutat. Óra, google+ meg a naptár ébresztgette. Óra 26x1min. google 21x 40sec, naptár 52x23sec, a többi kevesebb. 28%-ot volt ébren. Mondjuk az úgy már elég soknak tűnik.
De hát ha ezeket kikapcsolom, akkor annyit tud, mint a régi nokiám.[ Szerkesztve ]
-
monalala
aktív tag
Sziasztok!
A hugomnak szeretnék feltenni egy jó kis CM romot, mert a gyári állandóan rakoncátlankodik. Egy stabil 10.1 (4.2.2) jó lenne neki. Melyik romot ajánlanátok ami stabil és minden müxik rajta. Tudom kicsit közhelyes a kérdés, de mivel nem az én telóm, nem szeretném folyamatosan romolgatni. Előre is köszi.Üdv, Lala
-
Vanguard71
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha több e-mail fiókot állítok be és a bejövőket együttes megjelenítésben nézem, akkor a különböző fiókokat jelző színeket meg lehet e változtatni?
Nekem két fiókom van, az egyiket sötétkékkel, a másikat lilával jelöli, nehéz megkülönböztetni, valami eltérő szín kellene.
Köszönettel!
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok!
Ma felfedeztem egy kis problémát a CM 11-ben.
10 perces videót lehet max egyhuzamban rögzíteni... 10 perc után egyszerűen megáll a felvétel.
Van-e erre vmi megoldás? Használjak a gyári helyett más felvevőt? Ha igen, melyiket ajánljátok?
-
ravensky13
tag
Nálatok már történt olyan mostanában CM11 alatt, hogy a lehúzható menüben ki/bekapcsolom pl a mobilnetet és nem reagál?mondjuk ki volt kapcsolva, legördülőben bekapcsoltam és nem indult be, amíg be nem mentem a beállításokba...mondjuk ez vicces, ha az adatroaming opcióval is ezt külföldön eljátsza...kamera-szoftver még mindig bugos mindenkinél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest