- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
Aktív témák
-
Laraxior
titán
úgyfest ezt mellőzni kell...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
znagy69
őstag
Az LPJ nem végleges nem KIES, ugyan olyan "béta" mint az eddigiek.
Csak, hátha így kevesebben kérdezik meg.
-
kungzi
veterán
nem hiszem, hogy ez a gyári ics lenne. pár napja még azt mondták, hogy nem tudnak pontos dátumot, most meg kiadnának egy 1 hónapja készen levő firmware-t? nem hinném
-
Bilux
veterán
Nem ez még nem a végleges, beígérte valaki sammobile twitterén, hogy ma, vagy holnap lesz egy új beta rom kicsi ápdéttal.
Namármost az LPH február 9. az "új" LPJ meg február 14.
5 nap alatt nem tudom mi újat tudtak rajta heggeszteni, de majd kiderül, mert az LPH-t az első perctől fogva használom.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Rotate
veterán
hogy ne csak ICS-ről legyen szó MIUI File Explorer
-
Bilux
veterán
válasz Varszegig #6364 üzenetére
priviben felvilágosíthatnál hogy a cimkéről hogy tudom meg
Aki felrakta a romot és használta az LPH-t app telepítés után az információs sávban a kis bőrönd ikon még mindig extra nagy miután felrakta?
Vagy app letöltése után most nem emlékszem pontosan.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Kevin's
senior tag
Hölgyeim és Uraim !
Íme az új ICS rom XXLPJ ICS 4.0.3 .Tölthető a Sami oldról én most szedem
I9100XXLPJ.[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Psytech
őstag
Üdvözölendő, szerettem MIUI-n azt a fájlkezelőt
(#6371) Linkin ha jól olvastam, akkor root kell hozzá. De további infók xda-n a link alatt.. - tévedtem
(#6374) Rotate pedig az ftp volt a legnagyobb húzása azóta sem találtam olyan jót, ami a kettőt egybe tudná.
Szerk: értem, királyság.[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz znagy69 #6370 üzenetére
Gondolom a fejrázás arra vonatkozik, hogy nem vagy hajlandó visszaolvasni
Valóban linkelték már páran. Bilux volt az elsőszerk: Persze én meg a nicket nem olvasom, csak az avatart nézem, sorry
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Rotate
veterán
igen, azért raktam be, hátha valakit érdekel elvileg mindennel működik, CM7-en vannak talán valami gondok...
egyébként minden működik, lehet neki kérni root jogot is
annyi, hogy az FTP még nem működik, meg itt a főoladalas cuccon, csak a zenék/képek/videók/kedvencek számát írja... de idővel lesz minden, bár a gyárinál már most jobb
Psytech:
nem kell root, csak ha akarsz adhatsz neki, de root nélkül is megy, csak a rendszerfájlokat nem éred el
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
srácok, most jöttem melóból. mi a puna ez a LPJ? újabb béta?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
charlie1975
aktív tag
lpj ből nincs cwm ből telepíthető?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
SzlobiG
félisten
válasz C.Brigante #6377 üzenetére
-
znagy69
őstag
válasz C.Brigante #6377 üzenetére
igen
-
ERPY
őstag
válasz Flashhh #6376 üzenetére
Nincs már meg sajnos. De nem nehéz megcsinálni, 10 perc az egész. Csak így elég kicsik a gombok már. Még annó csináltam olyant, hogy lett plusz 1 sor a tetején, és oda végigpakoltam az ékezeteket. Annak a hátránya, hogy alap DPI-n már rengeteget kitakar a képből.
[ Szerkesztve ]
-
Flashhh
tag
-
mycso
veterán
November körül 10.1-es galaxy tabbal játszottam el hasonlót. Ott mondjuk pixelhiba probléma volt. Visszavittem, csere --> azt ott átnéztem, szintén hibás, kihozzák az utolsót az üzletben, az is pixel hibás.....engem sem töltött el túl jó érzéssel.
Egyébként rendesek, mert cserélik, csak nyűgnem érzem ezt a sok garanciális ügyintézést.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
zseko
veterán
No igen, ilyenre mondtam hogy idióta módon lehet elhelyezni az ékezeteket (ne vedd magadra). Sosem tudnám megszokni így, pedig próbálkoztam vele. Azt a ~100ms-ot csak kíbírom valahogy amíg beadja az ékezeteket Egyébként a gyári is tökéletesen jó lenne, ha állítható lenne ez az idő. Swype-nál meg mindegy...
HR24.hu
-
Bilux
veterán
Válallkozó kedvűek felrakhatják a koreai Gyári hivatalos kiszivárogtatott romot. elvileg "SKT Galaxy S2(SHW-M250S) Android 4.0 Official UC08" kell leszedni. Koreai és angol nyelv van benne.
Egy Lengyel XDA fórumozó már felrakta
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sardor a lengyel fórumozó, képeket is rakott fel.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
zack
nagyúr
válasz Varszegig #6254 üzenetére
Ezektől nem is kell ejakulálnod.
Amitől el lehet az a Backlit LED...Ez nem a széleken van elhelyezve hanem a panel mögött.
Na ez az amire azt mondom, ha LED-es technológia akkor csak ez. A gond vele csak annyi, hogy 2-3x annyiba kerül, mint az Edge LED-es technológia.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kalapaacs
tag
Úgy el vanmindenki foglalva az ICS debütálásával, hogy az egyszerü mezei kérdésekre már nem is bagoznak..
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5