- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Gondolkodtam ma picit ( nagyképűen hagzik mi ? ) De ha jól emlékszem, amikor beharangozták Samunál anno Froyoról GB - re váltást, nálunk az kb egy hónapot csúszott. Én úgy érzem ( és ne legyen igazam ) ha pl Samu Márc 10 - re ígér vmi Hivatalos dolgot ( leghivatalosabbra gondoltam, tehát Kies frissítésre ) esélyes az ICS akár egyhónapos csúszása is a XEH miatt. De remélem, ezt megoldják rugalmasabban, mint anno GB - kor. Amúgy kezdem Samu üzletstratégiáját picit megútálni amit régóta csinál. Sztem gusztustalan dolgokat művel. Nem csak ICS - re gondolok itt.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz R2D20208 #5903 üzenetére
az s1-nel a GB-t hasonlo remenykedessel vartuk es pontosan akkor is az tortent, mint most.
eppen keldorpapa kozvetitette, hogy mi a helyzet.
szoval a htc akkor is megelozte a samsungot.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Urmy
tag
Üdv nem tudtok s2-re olyan progit ami lezárt képernyőnél is mutatja az időt.. ?? Olyanra gondolok mint az N8-on.. létezik ilyen ?
[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
Jadro
veterán
2.3.6. -hoz szeretnék modem tippeket szerezni. Most KI3 van, de többen jelezték hogy halk vagyok. Nektek mi vált be?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
R2D20208
addikt
válasz C.Brigante #5912 üzenetére
+ 1 : KI4 vagy LPH
(#5909) Urmy azt én is szerettem. Sajna még olyant nem találtam én sem...
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Richard!
addikt
C.Brigante: dolgoztam... majd hiszem ha látom és nem kellenek jégkrémszendvicses képek
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
kungzi
veterán
Az én problémámra nem tud valaki megoldást? Vagy, hogy mi gond.
-
Jadro
veterán
Köszi, akkor keresem is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
kungzi
veterán
Akinek a gyári, eredeti független rom van a telefonján, az leírná az adatait? Tarcsazoba: *#1234#
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz tamasgal #5920 üzenetére
hali. Olyan kérdésem lenne, mobilnettel kapcsolatban. Pár hete 2.3.6 volt fenn a telón, és tökéletesen ment a mobilnet (vitamax-os jutalomnet ajándék). Egyik napról a másikra nem működött a dolog. Hiába kapcsoltam be az adathálózat aktiválását, meg se jelent felül a 2 nyilacska...pedig azelőtt 1 nappal még tökéletesen működött. Nahh gondoltam felteszek egy XXLPH-t, sammobile-ról, meg van hozzá egy cf-root...és ugyanúgy nem működik a dolog. Mi lehet a probléma ?
apn: vitamax.internet.vodafone.net
mcc: 216
MNC: 70
hitelesítés típusa: nincs
APN típusa: default, supl
APN protokollja: IPv4
csatorna: nincs megadva[ Szerkesztve ]
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok valahol eredeti Samsung fülest? Az enyémnek megszakadt a kábele...
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
ibenny
senior tag
válasz kecsetihunor #5922 üzenetére
Saturnokban biztos van, mert legutobb is lattam.
-
Sógi
addikt
válasz conanabarbár #5881 üzenetére
koszi! hetfon reggel ezzel kezdek! egesz penteket ezzel csesztem el..
nekedi is thx derrik!! -
tony7
tag
válasz kecsetihunor #5922 üzenetére
Ha garanciális a telefonod akkor 1 éven belül cserélik. Nekem a T-mobil már kétszer cserélte.
Vigyáztam rá ,annak ellenére megtört a zsinór. Az első 6 hónapot bírt a második 3 hónapot.Nem igazán bírja a napi 2-3 óra használatot. -
Myair
tag
http://mobile.theverge.com/2012/3/8/2855598/samsung-galaxy-s-ii-ice-cream-sandwich-release-date-official
Ennyit a márc. 10-ei ICS megjelenésről..
-
dome29
aktív tag
Letöltöttem Marketen beautiful widgetet.. és a programok között ott van, de a menü.ben nincs, illetve ki sem tudom rakni...
Ilyenkor mi a teendő ?Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
FingR86
őstag
és mégse. Úgy kezdődött, hogy ez a rendszerem volt fenn: Illusion_xT_v1.7.1_-_ST@-i9100-XWKL1-2.3.6. Általában wifi-zek, de a vitamax-os jutalomnet 100Mb is van, és csak akkor használom ha nem vagyok wifi közelbe. Használtam is vagy 2-3 hónapig, de amikor nem volt szükségem rá, ki is kapcsoltam az adathálózat-ot. És vagy 2 hete kapcsolnám be, de már nem jelentek meg a kis nyilacskák, azt hittem vmi szoftver zavart be neki. Feltoltam egy sammobile-os stock LPH-t, és ott sem akart előjönni, most meg a 2.3.4-en sem...én ezt nem értem. Lehet olyan, h kipurcant a telóba vmi hardveresen ? Telefonálni tudok vele, azzal nincs gond. A teló gyárilag pannon-os volt...ez számíthat vmit ?
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
nahh...de beálltak. És ezzel a pannonos karival egyből előugrott a kis jel. Én még ilyet nem ba**tam
Tegyük fel...lejár a 100Mb adatforgalmam, akkor is fel kell hogy tudjak kapcsolódni ugye ?? Mi lehet a gond akkor azzal a vodás karival ? Pont ma vtam be a vodába emiatt, és ott nem sok minden okosat tudtak mondani...össze vissza beszéltek értelmetlenségeket. Hogy lement a 100 mega 2 nap alatt, holott azelőtti hónapokban alig tudtam havi 20-30 megát elhasználni... és csakis akkor van bekapcsolva a net, ha fel akarok kukkantani facebook-ra vagy akárhova, utána azonnal ki is kapcsolom.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox