- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Egérpad topik
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
pzstm
titán
apropó, ezek 3 fájlos ROM-ok? Jó lenne egy kis tisztítás így ekkora verzióváltásnálha nem 3 fájlos, akkor lehet mobil odinnal is simán felmenne?
mert akkor lehet ebédszünetben felraknám (gondolom sima tar fájl és marad minden )
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kaisers
aktív tag
Mobil odin-ból próbálta már vki, hogy rootolja-e?
-
pzstm
titán
úgy érted tolsz egy factory resetet és úgy megadod azt az egy fájlt neki? esetleg kódos reset is megy? (most nem tudom lementeni a képeimet )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #6513 üzenetére
a miui behalt a nandroid mentestol.
egyreszt error irt a backup- ban, majd maga a keszulek be sem bootolt.
de mar kitalaltam, hogy hogy tudom lementeni a dolgaimat.latom mar van odin- os ics is....
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csabám
addikt
Fr, wipok és még kódos reset is (ártani nem árt). Aztán egy fileos odinnal, majd ismét az előzők.
rankesz: Ahogy mondod Asszondom, vegyél Google telót akkó
Bilux: Tegyél fel egy gb - t, reset és arra rá az ics - t.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
charlie1975
aktív tag
szerintetek mikor várható cf root kernel?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
Myair
tag
Mit kell tennem ahhoz hogy kiesen keresztül stabilan fel tudjam rakni az official ICS-t?
Akarok a telón egy full formázást hogy mindent töröljön, rakjon vissza gyárira, az hogyan kell? köszi -
Grande Ale
őstag
Az eredeti t-s szoftverre nyugodtan rátehetem ezt az egyfájlost? Simet ki kell venni?
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
Engem az érdekelne, hogy ha most fent van a TBP, vannak mentéseim, akkor ICS és reset után, hogy tehetem vissza a mentést? Ugyanis a TBP-ben úgy láttam, hogy a telóra mentette a backupokat gondolom úgy kizárt visszatenni majd őket
-
lefkosia
őstag
-
Rotate
veterán
mondtam, hogy mi kapjuk először, rég volt már itt frissítés... nekem is megjött a Poland frissítés, bár még nem merem rárakni
majd este elvégzem a szükséges előkészületeket 270 mega körüli OTA-t kínál
-
kalapaacs
tag
válasz scapegt #6569 üzenetére
A telón van, de azt telepítéskor nem törli... nekem nem törölte.. de ha félsz hogy törli, akkor USB+egy PC megoldja gondjaid, hisz lemented a belső memória teljes tartalmát majd frissítéskor úgy is csodálkozol hogy a telón is megmaradt, de ha nem akkor vissza másolod...
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
Rotate
veterán
aki felrakta, azért írhatna valamit
-
szdavid
tag
Most raktam fel Kies-el.
Eddig bejön, szalad szépen, szerintem jobban mint előtte.
Még nem sokat buzeráltam, de eddig semmi gong nem jött elő, semmi negatívummal nem találkoztam, leszámítva a TW-t, de ezt tudtunk hogy marad!
Hozzáteszem nekem eddig mindig gyári rom volt fenn, ahhoz viszonyítok. -
ToMmY_hun
senior tag
Én felraktam, de nem hiszem, hogy sokáig fent is marad. A kezelőfelület iszonyat ronda. Keveredik a Samsung GB-es színvilága az új kék-fekete-szürke felülettel és iszonyat gusztustalanul néz ki.
Mire vagytok kíváncsiak működéssel kapcsolatban? Azt kipróbálom szívesen.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
horvathkrisz
addikt
Es az LPJ-ben is csak toucwiz felület van?
-
agabe
addikt
válasz horvathkrisz #6587 üzenetére
igen.
-
Psytech
őstag
Ha valaki annó próbálta az LPH-t is, az írjon valamit légyszi a scroll összehasonlításáról is... Hogy jobb-e már végre...
TW helyett meg ajánlom bárkinek a Trebuchet launchert.
-
Bilux
veterán
Igen csak az!
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
ha3fis
tag
Felment simán a KIES-en keresztül, minden megmaradt: a 3D-s háttér, SMS-ek stb.
1 hónapja LPB-m volt, aztán visszament rá a 2.3.4. Tegnap kicsit böngészgettem, olvasgattam és 2x kellett tölteni.
Remélem ebben az LPQ-ban egy kicsit javítottak az aksihasználaton, majd meglátjuk.Szerintem még korai 1-2 órás használat után örömódákat zengeni róla, én nem sok változást vettem észre, már GB-n is annyira jó volt minden. Talán egy lassabb, gyengébb telón nagyobb változásokat mutathat. Majd meglátjuk huzamosabb használat után kinek milyen véleménye lesz egy pár nap után.
zack: pár napon belül meg kell jönnie az OTG-mnek, akkor kipróbálom
-
Rotate
veterán
felesleges kérdezgetni, gyáriban sosem lesz más, de ezt már sokszor leírtuk
-
csabicska
senior tag
ICS .Nagy örömönre az eddigi ICSk-re nem települt FIFA 12 most simám települ és szépen szalad chainfire nélkül is.
Egyébbként most ez volt előtte[link]
Hát ennek a szépségétől messze vagyunk.
Főleg a képernyőzár és annak animáltsága jött be nagyon.Remélem Bezke erre is kihoz vmi hasonlót.
Ajánlom mindenkinek tényleg szépen szalad ez az új ICS rom.-Galaxy S20 - The best-
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz csabicska #6595 üzenetére
A GoLauncher sokkal jobban szaggat rajt, mint amennyire a GB-n szaggatott. Pár helyen a gombok illetve a menük háttere csíkozódik, és nem az amoled kijelző miatt, hanem mert rossz minőségű a kép. Van benne pár ügyes újítás, mint pl. a Task Manager, de az is inkább csak jól néz ki minthogy jól használható lenne. A régi számomra jobban tetszett. Megy vissza a GB.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz bajusz66 #6598 üzenetére
Rossz előérzetem van... A történelem sokszor produkált már olyat, hogy az újjal eltolták a stabil, de régi jót.
Mint végfelhasználó elvárnám, hogy egy végtelenségig tesztelt, atom stabil rendszert adjanak ki KIES frissítésre! A KI4 ilyen volt. Ha sikerül a produkció, akkor felőlem évekig is maradhat az a verzió. Most eldöntötték, hogy jön új. Akkor viszont ez a hozzáállás felháborító!!!
(Persze én magam az új romot még nem láttam, az xda-n és az itt olvasottak alapján ítélem meg.)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest