- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
pakobo
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy itt a forumon tobbszor is emlitett problemaval (sotetben, fekete hattervilagitasnal szurke foltos kijelzo) ha visszaviszem a szervizbe a telefont akkor cserelik a kijelzot? Vagy egyaltalan erdemes csereltetni? Az uj mar nem lesz ilyen? Igaz, hogy nem egy olyan oriasi a problema, de azert ha mar az ember ennyi penzt kiad egy teloert elvarja hogy tokeletes legyen.Elore is koszi a valaszotokat
[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
-
Richard!
addikt
nekem is foltos egy kicsit,de én leszarom.majd vmikor a gari lejárta előtt pár héttel kicseréltetem a kijelzőt...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Psytech
őstag
Őszintén? Tök sötétben teljesen fekete képernyővel még meg sem néztem Használat közben (filmnézés, net, b@asztatása a telefonnak) semmi arra utaló nincsen, hogy hibás lenne). Nekem így megfelel. Talán majd, ha el akarom adni, akkor majd megnézem és eladás előtt cseréltetem. De az infóim onnan vannak, hogy sokaknak volt ilyen fórumon, és mindenki írt tapasztalatot. A jelenségről tudok én is, hogy létezik, de lusta voltam megnézni az enyémen
-
kagzer
aktív tag
UP:
Link -
Psytech
őstag
Mindenképp hibának számít, hiszen az amoled egyik nagy tudása, hogy a betekintési szöge kb határtalan. Nekem akárhova fordítom, az olvashatóság és színhűség marad tökéletes!
Szerk.: Erpynek is igaza lehet, a fólia is számít. Bár nekem is egy noname 500 Ft-os fóliám van, de egész jól bírja ahhoz képest
[ Szerkesztve ]
-
kagzer
aktív tag
Nincs rajta fólia.
Pont ettől féltem, hogy a nagy várakozás után valami csalódás ér
De most ezt magyarázd meg egy olyan T-Mobile-ban, ahol semmit sem értenek a telefonokhoz...Psytech: Köszönöm. De azért bosszantó, hogy ennyi pénzért nem lehet telefonom mert...
[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
Regisztráltad már a +2 hónapot? Ha nem, tedd meg És utána futárt is hívhatsz hozzá (láttam h Jászberényi vagy, gondolom Samsung márkaszerviz nincs a közelben), aztán ha Samsungon keresztül intézteted, ők legalább értenek hozzá és felfogják, hogy milyen hibáról beszélsz
Szerk.: nincs mit, sajnos előfordul. De ha azt vesszük, tavaly egyik csúcskészüléknek sem sikerültek tökéletesre a kijelzői... LG 2X: elválik a kijelző, Sensation: beporosodik, S2: amoled betegségek...
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Készülök ilyet venni. A kérdésem, hogy javították már az autofocus-t ?
Legtöbb videónál az látszik hogy orba-szájba rángatja focust.
Igaz ez ?Várom válaszotokat ! Köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Szelley
senior tag
Artu & Trobi elmentek ti a búsbüdös p*csába!
"R22D és Trobi monták, te vagy Samsungnál képviselő" itt fordultam le a székről -
Piwi
veterán
ezt a romot próbálta valaki? AndyX ROM™ v6.0 - XXLPH - Android ICS 4.0.3
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
kagzer
aktív tag
-
kagzer
aktív tag
Hajh...
Most komolyan mondod, hogy vagy ilyen vagy olyan hibával vannak csak ezek a telefonok?
Mert akkor rohadtul megérte az árát -
Richard!
addikt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
kagzer
aktív tag
válasz HardRic #6180 üzenetére
Még jobban elástam magam ebben a témában.
Elvileg ez egy AMOLED hiba.
DE akkor hogy a francba olyan a yt-os videón...?
Mindegy, szerintetek érdemes ezzel cseréltetni.
Nem akarok segget csinálni a számból de főképp nem akarok holnap emiatt járkálni, vesződni, munkából elkönyörgni, stb...csaszi7000 az lesz nekem is. Korábban írtam, TV-nél meg felhősödés effekt van.
Azon is kiőrjöngtem magam és már nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
dome29
aktív tag
Na akkor most senki nem tudja, ilyenkor mi a teendő, ha letöltöm a Beautiful widgetet, és nem találom a widgetek között ???
Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
csaszi7000
csendes tag
Szomorú, de tökéletes darabot kapni kicsi az esély. Tömeggyártás van. Én ilyenbe luzer vagyok. Ha ezért cseréltetném tuti kapnék egy visszhangzó mikrofonhibásat, vagy sötétben foltost, vagy ki tudja... Annyi baja van ezeknek.
Sztem használd élvezettel, ne agyalj ilyeneken. Én régen rentgeteget cserélgettem a telefonjaim és mindig találtam valami hibát bennük :-)
[ Szerkesztve ]
-
kagzer
aktív tag
válasz csaszi7000 #6187 üzenetére
Tudod mit? Rotate-nek van igaza. Az simán lehet R.
Majd a bézbólra gondolok és jó lesz... -
Myair
tag
Egészséges töltés közben basztatni a telót? asszony kb egy órája zúzza a netet rajta wifin keresztül, 53 fokot ír az akksira. elég meleg a kijelző + a hátsó része is a készüléknek.
ilyen tokban van a teló közben : http://www.case-mate.com//Samsung-Galaxy-S-II-4G-LTE-Skyrocket-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-S-II-4G-LTE-Skyrocket-Tough-Cases.asp
+ kijelzővédő fólia.
-
dome29
aktív tag
válasz horseface77 #6192 üzenetére
fel is telepítettem..
Uhh, megvan tényleg..
kössz azért[ Szerkesztve ]
Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
Urmy
tag
Szerintem ezek a led-es Samsung cuccok adják a legszebb képet. Nekem mindenem Samsung Led, tv, monitor, telo
Persze ezek sem 100%-ig tökéletesek de szerintem messze verik az Lcd-t.
Megnéztem a telom nekem se nem világít sötétben se nem torzítja a színeket még a legextrémebb szögekből sem.
Egy fotóhoz tudnám hasonlítani , szerintem az almás telót is veri, ha nem pont szemből nézzük akkor biztosan.
Szóval cseréltesd ha neked nem ilyen.[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest