- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
Lilifee
tag
Végre... Azt hittem még reggel, h ez a nap az ICS - ről meg a TFS UI-ról fog szólni.. Nincs még semmi új info?
[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, tudnátok nekem segíteni egy olyan kameraprogram felkutatásában amivel videózás közben tudok fényképeket készíteni ?
más: TSF el kapcs valami infó valakinek ? ICS csúszik ?:S
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ha már itt vagyok megkérdezem:
Létezik olyan adatforgalomszámláló progi, ami csak a mobilnetes forgalmat méri külön a wi-fit nem? -
Rotate
veterán
válasz philoxenia #3703 üzenetére
sehol nem említi a WiFi-t a leírásban, és jó proginak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Network Monitor ? Azt hiszem azt használtam régebben, amikor mérnem kellett. Ha minden igaz, wifi is van benne, de kikapcsolható a mérése. ( nem 100 % , régebben használtam, de úgy tudom )(#3704) Rotate akkor ez lesz ami neked kell.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
ToMmY_hun
senior tag
A kommentekben azt írják, hogy be lehet állítani hogy csak a mobil adatforgalmat számolja, úgyhogy ennek meg kell felelnie.
Caaabi: Hogy érted, hogy fényképezni akarsz videófelvétel közben? Normál felbontású képet akarsz aközben, hogy egyszerre veszi a videót is a telefon?
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
C.Brigante
veterán
-
Rotate
veterán
válasz ToMmY_hun #3706 üzenetére
gyorsan ki is próbáltam, csak mobilnetet számol, szép a design is, jó kis progi majd ha átlépek az 500 megás 3G-re szerintem fogom használni... jelenleg nincs rá szükségem, korlátlan adatforgalmam van, hátrány hogy csak EDGE hálózaton, szóval nem süvítek
[ Szerkesztve ]
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz HardRic #3707 üzenetére
De mire jó az? Egyszerűen nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, ahol használható lenne ez a dolog. Szerintem sokkal jobb, ha jó minőségben vesz fel videót nagy FPS-sel, és abból utólag kivág egy részletet az ember, nemde?
-
djapor96
senior tag
3G watcdog? méri a wifit is, de külön..... a wifit egyáltalán nem mérheti?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
kungzi
veterán
Én is elmondom a véleményem, tudom senkit nem érdekel
Itt senkit nem érdekel, hogy milyen az iphone képernyője, milyen az appstore, ki milyen progit vesz meg, ki fizet, ki nem a progikért, ki warezol, ki nem.Ez a topic a SAMSUNG GALALXY S2 telefon topicja. Itt arra vagyunk kíváncsiak ki milyen romot használ, mik a tapasztalati, mit ajánl, mikor lesz új rom és magáról a készülékről, de nem összehasonlítást más készülékkel. Főleg nem a konkurenciával.
Ezeket tartsuk már be. Nincs kedvem 4 oldalon keresztül azt olvasni, hogy miért jobb az ájfón, mint az sgs2 és fordítva. Mindenki tudta és tudja mire számíthat, mikor ezt a telefont választotta, választja.
Mások gyanusítgatása meg végképp nem ide illő. Rendezzétek privátban, elvégre részben ezért is találták ki, hogy ne a topikokat szemeteljék tele a felhasználók.
Ennyi a véleményem
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Akkor maradok ennél, nem tragédia, ha beleméri a wi-fit, csak nagyjából szeretném tudni hol járok, mert a 8GB most túl hamar elfogyott, mivel a melóhelyen osztom wi-fin tovább, csak nyíltan és eddig még nem volt ilyen.. Nem veszélyes így sem, mert Relaxnet, így csak a sávszélt veszi le, de érdemes figyelni, mikor megy el sok, esetleg mire, vagy kinek....Ha muszáj lesz, kódos hozzáféréssel osztom inkább tovább, de nem akarok rosszindulatú lenni, a találgatással, hogy ki fogyasztott olyan sokat...
-
R2D20208
addikt
Figyu skacok ! Hogy van ez hivatalosan ? Vennék pl egy SGS - 2 - t. Még 21 hónap gyári garival. Vodás, de független. Ha az adásvételiben benne van, az eladó garanciát vállal a készülék tiltásáról, akkor úgy nyugodtan megvehető? Céges kártya, céges szerződése.
(#3718) ForRedGlory te bizonyítottál Off topickban ( is ) Ne részletezzünk semmit. Írhatsz rólam szabadon. Igaz, a téma le lett zárva, de folytasd. Nem velem. Igazad van és kész Ja, látom szerkesztetted a HSZ ed. Igen, Senki vagyok. Nem is érzem magam senkinél többnek. És az életben nem neveztem magam Rommernek.
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
jónak indult ez a hét... aztán most már ott tartunk, hogy ICS még nem lesz... meg most már ez a TSF is valahogy nem akar jönni... ehh...
-
R2D20208
addikt
válasz C.Brigante #3721 üzenetére
Tehát nem is követelhetném tőle vissza, ha baj van? ( csak szeretném tudni hogy van ez pontosan )
-
Sógi
addikt
válasz kaisers #3712 üzenetére
THX, akkor kipróbálom, cf helyett..
Elég jókat írnak róla a kitchenben is..ICS-el mennek az alábbi appok rendesen? Már amelyikkel van tapasztalata bárkinek
Alarm clock x, Go launcher, Beautiful widget, Betterbatterystat, Calendar event reminder, Chime time, Circle launcher, Cpu spy, Droidstats, Elixir, Full screen caller id, Juice defender, K9 mail, Mybackup, Myphone explorer, No moar powah, No led, Opera mobile, Randring, Root explorer, Screen off&lock, Setcpu, Soundhound, TBP, Viber, Widget locker...
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz R2D20208 #3719 üzenetére
Ez nem tartott sokáig...
Szeretsz pereskedni? Az adásvételiben bármit leírhatnak, aztán mit csinálsz, ha nem igaz? Pereskedsz? Igazolás kell a szolgáltatótól, hogy nincs tartozás.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
R2D20208
addikt
válasz rgeorge #3724 üzenetére
Isten őrizz pereskedni. Csak lett volna pár jó vétel, de nem léptem, mert mindegyik rizikós. Inkább az ember adjon ki 10 el többet egy Gyári függetlenre.
dik...személyeskednek az emberrel, majd javítják a hsz - t , és kihozák, hogy ő személyeskedik. Még jóhogy PintScreent tudtam csinálni :-D
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz philoxenia #3726 üzenetére
De ha céges előfizu, minden igazolással? Habár ez nem az az árkategória, hogy kockáztasson valaki 10- 20 ezer FT árkülönbség miatt...
(#3727) C.Brigante tényleg jogos amit írtok.Esetleg, saját bátyjámtól átvenni az okés, de nem elég beleírni az adásvételibe, az semmit nem segít. Felesleges idő, ideg minden pocsékolása..Lett volna pár jó árba, és el - el csábultam
[ Szerkesztve ]
-
-
edgelaszlo
senior tag
én és pont RedPill kernellel, nekem usa...az akkuja így sem bírja de hát nyúzom is. ( 8 és fél óra alatt 60%ot esett, ebben vagy wifi vagy 3g folyamatosan, telefonálás, viber, email stbstb)
atomstabil atomágyú atomlóf@sz))
várom az ICS-t...(de minek is?!)[ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
Varszegig
veterán
válasz R2D20208 #3722 üzenetére
kérni lehet, de kapni nem. pénzre ez főleg igaz
szerk: a céges meg pláne gázos szerintem, ha valaki nagyon nem akar manapság valamit fizetni, akkor azt cégre veszi, majd széttárja a karját, hát válság van, csődbe mentünk vazze...
conanabarbár: semmit sem ér a céges pecsét. ha a cég fizetésképtelen, akkor még bírósági végzéssel is max. beállhat a felszámoláskor a sorba. Abba a sorba, aminél az 1. a NAV, és kb. már az ő követelésükre sem elég a teljes vagyon se.
[ Szerkesztve ]
-
conanabarbár
aktív tag
válasz R2D20208 #3728 üzenetére
úgy gondolom,hogy a papír csak arra jó,hogy ha baj van, tudsz mivel a bíróságra menni,pereskedni.viszont!!! ha azt nem a cég pecsételi le neked,akkor szerintem egy letiltásnál való pereskedéssel sem mennél sokra,(mivel ők nem adták a nevüket hozzá) az meg hogy egy alkalmazott mit tesz,az nem az ő felelősségük!
és ugye manapság a cégek is tönkremehetnek!Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
R2D20208
addikt
Igazatok van. Csak mielőtt lépek, kérdezek. Sokan meggyőzően azt mondták " hát ha ott a szerződésben a letiltás elleni gari , akkor no problem " Ekkor eszembe jutott. És mi a rák van, ha becsődöl a céged pl ?
-
djapor96
senior tag
válasz philoxenia #3717 üzenetére
Ja..... Én nagyon sokat teszteletm, de a 3G Watchdog a legpontosabb.... én 100MB -os netet használok és kell, hogy pontos legyen... Wifit is mér, de külön.... tényleg nagyon pontos a PRO
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
WaterWave
veterán
antiminta DDDDDDDDDDD
nah mára hagyom ezt mert sírok, hogy ilyenek járnak ide...
én sem ma regeltem elhiheted de ilyet azért...
vicc• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
djapor96
senior tag
válasz R2D20208 #3728 üzenetére
A céges előfizut is letiltják, ha nem fizeti a cég..... persze, ha tuti valami nagy multi, akkor esetleg......
-
ToMmY_hun
senior tag
Szerintem simán lehet venni használt telefont is, csak nem olyat amihez előfizetés van/volt/lesz. Én rengetegszer vettem használt, de gyári független telefont, sokszor tényleg karcmentes alig pár hetes készülékeket garanciával jóval az új úra alatt. Lehet venni használtan telefont, de csak kellő odafigyeléssel.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz philoxenia #3744 üzenetére
Gyári függetlent valóban csak akkor tilanak le, ha egy rendőrségi igazolással bemész valamelyik szolgáltatóhoz intézkedni.
A másik pedig az, hogy papírostól és dobozostól nagyon ritkán lopnak készüléket, ráadásul kérheted az eladótól, hogy mutassa meg a számlát a telefonról. Így aztán tényleg nincsen benne semmi rizikó.
-
cseppelcs
csendes tag
Sziasztok!
Ismét segítség kellene. Gyári független nem rootolt romról hogyan tudom lementeni az adatokat/beállításokat/programokat, hogy reset után mindent vissza tudjak állítani? A KIES-ben nincs bizodalmam.
bye
-
Sógi
addikt
KAI!
Melyik most a legjobb custom ics? Érdemes custommel foglalkozni vagy tökéletes a sammobilos LPH? Rootolás menetében van vmi változás GB-hez képest?
(#3733) edgelaszlo: Úgy érzem, mintha ez az LA4 többet szopna az akkuból, mint a KK5 vagy KL1 romok...
Vki tapasztalt hasonlót?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest