- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
Nekem a gyári Task alkalmazással kapcsolatban lenne kérdésem... Minden task a My task kategóriába kerül bele.
Hogyan lehet (lehet-e) más kategóriát létrehozni? Ha nem lehet akkor minek van My task? -
Prien
addikt
+1 Én be se szálltam, de már ki is szállok Szerintem is mindenki élvezze, amit vett vagy,ha nem tetszik, adja el és vegyen olyat, ami tetszik. Ez a világ attól szép,hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik, különbözőek az ízlések. El kell/ene fogadni ezt mindnkinek. :-)
Egyébként bajban vagyok. Úgy terveztem,hogy még sokáig S2-esem lesz, de olvasva ezeket a barcelonai híreket...hát nem is tudom. Mi lesz itt már nyáron,meg ősszel??? Ajjaj
A kevés is több a semminél.
-
ToMmY_hun
senior tag
Tényleg nagyon ígéretesnek tűnik ez a Launcher.
Itt egy röpke 8 perces videó a működéséről akit érdekelne: [TSF Shell Pro]
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Rotate
veterán
amúgy nem tudom mennyire vannak itt egyetemisták, de tegnap megvettem a CamScanner fizetős verzióját, és baromira hasznos app! Simán kivált egy fénymásolót... de akár a tanár által vetített prezit is végigfotózom vele, aztán összefűzöm egy PDF-be, sok időt lehet vele spórolni
-
Zsoó
tag
Lehet volt már róla szó, sőt biztos, de nemtok végig olvasni ennyi hozzászólást, iszonyat pörög a topik.
Nagyon csípom a készüléket, de van egy rohadt bosszantó problémája. Mégpedig a multitasking. Ha használom pl. a foursquare-t, az operát, és megnyitom pl. a gyári böngészőt, akkor mire visszalépnék valamelyikre, már be is vannak ZÁRVA. Ez rohadtul idegesííítőőő! Mindez 450 Mega szabad ramnál.
Mi a rossebet lehet ezzel csinálni?"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
HUTCHDB
nagyúr
ugy ahogyan F-ECT$ kollega irta.....
erdemes megnezni a teveknel a fogyasztasi ertekeket.
nezd meg mondjuk egy azonos gyartmanyu es tipusu 32"-os tv es egy 46"-os fogyasztasi ertekeit.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
zseko
veterán
A market a legzavaróbb, arra már megkaptam az okosságot A másik kettő inkább csak esztétikai hiba, nincs kedvem annyit mókolni vele.
(#3412) HUTCHDB csak kötekedésképp (kéretik nem komolyan venni ), de öcsémnek 17"-os monitora van, nekem meg 24"-os és kevesebbet fogyaszt
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
fuximaxi
senior tag
-
Gergőkee
aktív tag
Azért gyengélkedés, mert nem szubjektív elemeket írtam le, hanem tényeket. Nem azt jelentettem ki, hogy "nem szépek a színek", hanem azt, hogy a kijelző "nem színhelyes". Az első teljesen szubjektív, a második objektív.
Én pl. azért nem adom el, mert kompromisszumot kötöttem. Az előbb leírt tények számomra nem jelentenek olyan mértékű hátrányt, ami az előnyöket kiütné. Továbbá a többi készülék (i4s, htc sensation, sony arc stb.) olyan hibákat rejt, melyek engem az előbb említettekhez képest jobban zavarnának.
Összefoglalva én úgy gondolom, hogy SZÁMOMRA a jelenlegi kínálatot nézve ez a legkevésbé rossz telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
nem is értem miért vesz ennyi ember SGS2-öt amikor nincs vele megelégedve? el kell adni szépen és nem itt szétoffolni szifon összehasonlítással. engem konkrétan hidegen hagy ez az egész kijelző boncolgatás,ugyanakkor meg idegesít mert feljövök fórumra és csak ezt lehet olvasni...
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Zsoó
tag
válasz fuximaxi #3415 üzenetére
Nem, full gyári minden. Még kezdő vagyok androidban, nem mókoltam semmit. Nokiás voltam ezelőtt, de pl. az N8-nál sosem volt ilyen gond, pedig sokkal kevesebb ramja volt. Most is pl. böngésztem a prohardvert, és egy itt ajánlott progiért (printershare, exdialer) felmentem a marketra, és visszalépnék a böngészőbe, de bezárta. Ja az Enchanced sms & caller ID is mindíg fut.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
zeroo5ux
aktív tag
hahaha: GALAXY S III
-
F-ECT$
titán
-
Scenic
tag
A Google maps navi hangját, hogy tudom bluetooth fülesre küldeni? A2DP profil kell hozzá? Van nekem egy Motorola H350-esem, de az nem tudja ezt a profilt, ez lehet az oka?
Motoron szeretném navigáltatni, de ugye a motor és szélzajtól nem hallom a telót, viszont a bukó alá befér egy BT headset, csak tudnom kéne tutira működni fog-e így!XPERIA Z2
-
ForRedGlory
félisten
válasz knyitogato #3421 üzenetére
Azt akartad gondolom mondani, hogy több hónapos kacsa
Amúgy elnézve a többi gyártó telefonját, a Galaxy SIII nem tudom hol tud olyat mutatni, amivel kilóg a mezőnyből úgy mint tette annak idején a Galaxy S és SII... csak a kijelző és az akksi területe lehet szerintem ilyen pont, a többi nem. -
R2D20208
addikt
Turkbey ICS holnap. Bocsi a nagy képekért, nem volt időm méeretezni.[link]
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
knyitogato
őstag
válasz ForRedGlory #3426 üzenetére
Meg fogják oldani, mindamellett számomra mindennapi használatra annyira tökéletes az S2, hogy saját magukat lesz nehéz inkább überelni.
-
Prien
addikt
Enyém ugyanez a rom és Telenoros szintén. Kipróbáltam, amit írtál, most telefonról fórumozok, közben felmentem a Marketre, aztán vissza ide....de nem záródott be a böngésző. Opera Minit használok és a Bar Shortcouts-al ugrálok az alkalmazások között...ha ez számít valamit.
A kevés is több a semminél.
-
Psytech
őstag
A próféta szóljon belőled. A videós promó alapján simán alázza az SPB-t (bár én sosem voltam oda érte..), és annak is igen magas az ára a market árakhoz viszonyítva. De pl ha kipróbálhatom a TSF UI-t mondjuk 7 napig, akkor lehet utána simán kicsengetnék érte annyit vagy még többet, mint amibe az SPB kerül.
-
ERPY
őstag
válasz R2D20208 #3427 üzenetére
Most kiadni egy beta ics-t a megjelenés előtt pár nappal, érthetetlen. Mármint a töröktől, ha már eddig nem adott ki semmit, most már sztem értelmetlen.
Nyúzom az criskelo ics-t, nagyon ott van, minden rendben vele. Tegnap óta a marketes ics browser pluszal nyomatom, fergetegesen atomfaxa bőngésző, csak ajánlani tudon mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Hosszú lett? Az. Aki nem akarja nem kötelező elolvasnia!
Esetleg még valaki az "akkor el kell adni" táborba?
Mielőtt bárki nagy szájat akaszt, hogy "akkor el kell adni ha nem tetszik"... Szinte az összes OLED kijelzős okostelefonnak már voltam a tulajdonosa. Kezdve az N86-tól (AMOLED), az i8000 Omnia2 és a Wave S8500 keresztül egészen a GS2-ig.
Már akkor N86-ot nyomkodtam, amikor innen még sokan azt sem tudták mi az az OLED.
34 éves vagyok, tehát ezek az érzelmi alapokon történő megnyilvánulások és hőzöngések kicsit megnevettetnek egy szakmai topikban.
1 dologgal nem árt tisztában lenni. A Prohardver jelenleg a legkomolyabb és legtöbb aktív tagot számláló IT szakmai fórum az országban. Több tízezren olvassák, még úgy is, hogy nem aktív tagok, és nem szólnak hozzá. Nem 1x kaptam arra utaló infókat is, hogy magyarországi képviseletek munkatársai is olvassák a visszajelzéseket 1-1 okostelefonról a szakmai topikokból kiindulva. Részben ebből is meríthetnek ötleteket a felhasználói igényeket még szélesebb körben kielégítve, illetve a szervizes problémák, tipushibák még gördülékenyebb megoldását és kiszűrését tekintve is.
Mindezt azért írtam le, nem biztos hogy 21x leírt "ha nem tetszik a kijlező akkor el kell adni" mondat helytálló azokra véleményezéseimre amiket korábban írtam.Szóval köszönöm a jótanácsokat, de nem adom el. Illetve ha egyszer el fogom adni, biztos nem azért mert nem tetszik a kijelző. Leírtam többször is, kiemelve (talán így ha a fontosabb momentumokat láthatóvá teszem, esélyes lesz, hogy eljut oda is a lényeg, ahova eddig nem jutott el ) nincs bajom a GS2 kijelzőjével, pusztán ismerem a hibáit, nem vagyok elfogult, teljesen objektíven sokkal jobb és élvezhetőbb telefonnak tartom mint az i4-et, és próbálok egy kis szinvonalat csempészni ebbe a topikba (is), az ilyen összehasonlításokkal.
Nagyon sokan nem tudják mi lenne a jó nekik. Ilyenkor pedig egy objektív szakmai vélemény nagyon sokat segíthet.Nem tudom ki az pl. aki innen végigolvasta az összes hsz-t miután megvette a telefonját. Nos, én megtettem. Nem csak ezt. Előtte az iPhone szakmait is, Omnia2 szakmait, stb...
Így érzem magam kerek egésznek, főleg ha az adott hardvert birtoklom is.
Azok akik most kinyitották a szájukat és óbégatnak, nem tudom így tettek e ahogy én és vigig olvasták e. Ha nem, javasolnám nekik, már csak azért is, mert nagyon sok olyan téma volt itt a GS2 szakmai topikban, ami nem hogy off, de semmi köze nem volt még csak az okostelefonokhoz se. Amióta itt vagyok, azóta is volt elkanyarodás bőven, amit ha linkelek a modker-ben azonnal kiveszik, mert semmi köze ehhez a szakmai topikhoz.
Persze az ember kellőképpen rugalmas közel 2600 napos regisztráció után, és úgy van vele, ezek beleférnek...Kicsit tessék szakmaibb szemmel nézni a dolgokat, ha már szakmai topikba írogattok, amit lehet tessék objektíven megitélni, amit pedig nem lehet másképpen, azt saját aspektusból. Nem pedig megsértődni, mint egy kisgyerek, ha a szeretett telefonunknak (az én szeretett telefonom is!) vannak hibái amikkel tisztában vagyunk.
Ha sikerül ezt a dacos, gyerekes magatartást levetkőzni, még jobb szakmai topik lehet a GS2 topikból.R2D2-höz külön szólnék elsősorban a pü miatt amit küldött...Gondolom neked is jólesett volna, hogy miután eladtad az S2-öt, és leírtad a véleményedet ide egy másik telefonról, és ezek után jól lehurrogunk. Arról nem is beszélve, napokon keresztül szemetelted a topikot a vívódásoddal ami ha modker-be jut, nem dícsértek volna meg érte. Persze az ember toleráns, és megérti a bajodat, problémádat, és hogy nem tudsz dönteni.
Csak akkor ne neked legyen a legnagyobb szád, ha olyan téma röppen fel, ami téged nem érint. Pont te, illetve pont neked kellene erre jobban odafigyelni, akire azért az itteni közösség hellyel-közzel hallgat, nem pedig szítani a hangulatot és gerjeszteni a feszültséget. Pont neked kellene elsősorban példát mutatnod a szakmaiságból, és erre pont te vagy, aki trollkodással vádol meg, azért mert kicsit részletesebben szemléltettem ill. hasonlítottam össze a kijelzők paramétereit?
Ezeken kellene az összes érintettnek elgondolkodnia, nem azon a szakmai mondaton, hogy "ha nem tetszik akkor el kell adni és másikat venni".[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
R2D20208
addikt
No Comment. És tiszteletben tartalak, és semmi sértőt nem írtam privátban, és megtiszteltelek, hogy azt a semmi is abban írtam, és nem így nyilvánosan, mint te rólam, és ilyen lejárató módon. Dehát ez van. Amúgy a témát, mint olvashattad, lezártam.
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
pzstm
titán
én most olvastam át az előzményeket de nem is értem igazán...pont irányodba nem....mikor teljesen korrekten álltál mindenhez, leírtad a véleményedet pedig mondhattuk volna hogy almafan vagy és biztos nem fog tetszeni a droid. De szerencsére nem így lett és nyitott szemmel jársz-kelsz. Mondjuk nekem annyi előnyöm van, hogy az iphone topikos megnyilvánulásaidat is láttam.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zack
nagyúr
Csak nem. Nem ez volt a célom. Pusztán azt akartam szemléltetni, hogy egy érett férfiember vagyok, és nincs bajom az OLED-del, azért mert leírtam a tulajdonságait.
Nagyon off: Ahogy elnézem R2D2-ről szól mostanság az egész modker...Nem lesz túl hosszú életű a PH-n ilyen mentalitással.
(#3443) pzstm
Hát ja. Ott is kapott (leginkább "hideget" mint "meleget") az i4 a GS2 vétel után. Ott csak a zene minősége kapott "meleget".
R2D2:
Kellemetlen neked hogy le trolloztál pü-ben? Nem kell ilyet írni, főleg ha utána kellemetlenül érzed magad. Nem szokásom trollkodni, ezért sem értettem igazán mit is akartál ezzel. Egyébként meg ezen se te legyél megsértődve, mert a stílusod amit rám zúdítottál nem igazán tetszett.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
fuximaxi
senior tag
Nem, nem olvastam végig. Nem érdekel a téma. Megértem az álláspontodat, amit már korábban kifejtettél. Ha nagyon szeretnéd összehasonlítani, akkor csinálj egy blogot és linked be, aki akar veled vitázni az oda fog menni. Amúgy irigyellek, hogy ennyi időd van munka mellet
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
ToMmY_hun
senior tag
Én azt javaslom, hogy hagyd a fenébe az érvelést és mondom ezt úgy, hogy teljesen egyetértek veled. Hiába írsz okos dolgokat, itt nem fognak komolyan venni. Abban az egyben szerintem nincs igazad, hogy ez egy szakmai fórum. Szerintem inkább csak érdeklődő emberek fóruma, akik hobbiból foglalkoznak a telefonjukkal és nem akarnak vagy nincs is idejük annyira belemerülni a témába mint például neked.
Ettől függetlenül örülök, hogy vannak olyan emberek, akik tényleg objektíven és széles látókörrel tekintenek a tényekre, jómagam is próbálok így gondolkozni. Sok olyan emberrel találkozok, sőt... a nagyrészük olyan, hogy a saját tulajdonában lévő bizonyos márkájú terméket, illetve készüléket mindenek felett állónak tartja és agyondicséri, valamint hajlamos annak hibáit figyelmen kívül hagyni. Az ok számomra rejtély. Biztosan a reklámok, a versenyszellem és a személyiség is szerepet játszik benne de ez most nem is olyan lényeges.
Szumma szummárum: Én örülök, ha részletesebben is megtárgyalnak egy-két problémát, de úgy látszik itt többen vannak, akiket nem érdekel. Ezt szerintem tartsd te is tiszteletben, eltekintve attól, hogy mily módon közölték a nemtetszésüket.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest