- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
kriszpowa
tag
Srácok, a segítségeteket szeretném kérni! Láttam ma a metrón egy srácnál egy SGS II-t, és ilyen tokja volt, de sehol nem találok, csak iPhone 4-re. :/
Ha valaki esetleg tudja, hol lehet ilyet venni, írjon légyszi![ Szerkesztve ]
-
tamasgal
senior tag
Sajnos nekem csak a TW jön be dacára annak, hogy nincsen sok beállitási lehetősége. Viszon ez az egyetlen ami olyan sima járású nálam az oldalváltások között, amivel még az i4s használök is ájuldoznak amikor meglátják
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz edgelaszlo #3850 üzenetére
Annyira azért nem lehet rossz... 41 értékelés a market-en és 3.8 az átlag. A legnagyobb problémáknak azt tartják, hogy a videón mutatott feature-ök hiányoznak az alkalmazásból. Talán majd lassacskán belepakolják azokat is és kapunk egy jó kis launchert az eddig sem szegényes kínálat mellé.
Rotate: keresem, keresem...
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
FingR86
őstag
olyanról hallottatok már, h az akksim nem le, hanem felmerül ?
melóba vtam, már agyba főbe pittyegett, h kell neki töltés, nézem 4% maradt, mondom hazáig cak kibírja, majd rádugom töltőre. Hazajöttem, el is felejtkeztem róla, most nézem...9%. az milyen ? -
ToMmY_hun
senior tag
Egy kis közérdekű:
Ma éjfélig ingyenes a Cerberus alkalmazás.
A telepítés utáni ezt a leírást kell követni:
Cerberus leírásOlyanokat tud a program, hogy netről verzélve képet készít a tolvajról, GPS pozíciót küld nekünk stb.... Hasznos cucc, főleg ingyen.
-
tesopapa
aktív tag
-
freddirty
senior tag
válasz ToMmY_hun #3841 üzenetére
Nálam már a HTC Hero-n az android 1.5 óta a launcherpro a legjobban bevált felület. Lehet nem frissítik, de nem is látom szükségét. Mindent meg lehet csinálni benne amit kell és még a tetű sokéves htc hero-n is röccenésmentesen ment. Ha valaha váltok egy stabil ics-re, akkor az első dolgom az lesz hogy berakjam a launcherpro-t (már ha fog menni ics-en).
Számos(8-10) android kütyün próbálkoztam már (mobilok és tabletek), de mindenhol sebességben és kezelhetőségben a launcherpro nyert.fred
-
kriszpowa
tag
ebayen találtam, de nem tudok onnan rendelni, ezért hazait keresnék
-
gws580
tag
Sziasztok !
Üzenet érkezésekor a telefonom ma megszólalt..! " New Massage.. bla bla...
Ezt hol tudom kikapcsolni?
sgs2
net kapcsolat alatt beszél csak""A Jó fiúk eljutnak a mennyországba...A Rosszfiúk meg Bárhová...!!""
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz freddirty #3873 üzenetére
Nem kell fizetni!
Ha feliratkozol a második linkben lévő listára, akkor - ha minden jól megy - a holnapi nap folyamán teljes verziós lesz az alkalmazásod.A samsungos megoldásról nem tudok. tudnál tájékoztatni róla?
-
Soound
tag
TSF shell valami b*szott jó ezt nevezem én smoothnak. (és baromira nem érdekel hogy pörgeti a procit
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz ToMmY_hun #3875 üzenetére
Samsung nyomkövetés. Én sem értem, miért nem ezt használjátok...
-
knyitogato
őstag
-
-
72mviktor
senior tag
válasz conanabarbár #3881 üzenetére
Csak majd nehogy meglepődjetek ha gyengébb lesz a térerő,és gyengül a wifi meg a gps jel...mivel a fém hátlap erősen árnyékol......tapasztalat
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
freddirty
senior tag
válasz ToMmY_hun #3875 üzenetére
Ihol a samsungos megoldás, elég régóta be van állítva a mobilomon és működik. (csak egy samsung fiókot kell felvenni a szinkronizálandóak közé)
Nyilván az összes ilyen szoftveres megoldás elég sérülékeny, inkább elvesztés és jóhiszemű megtaláló esetén használható. Ha vki ellopja a telcsit az leadja egy orgazdának az meg legyalultatja a romot és imeit cseréltet aztán mehet vmi aluljárós gsm bandának.
fred
-
Elekem
tag
TSF Shell próbaverzió ha kell valakinek http://dl.dropbox.com/u/35374118/com. TSF . shell . APK
-
conanabarbár
aktív tag
válasz 72mviktor #3888 üzenetére
hát ezzel tudok együtt élni szerintem,ha meg akadályoz valamiben(pl GPS) akkor arra az időre leveszem! nem használok gps-t és wifit napi rendszerességgel!
De köszönöm,az infót!Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
agabe
addikt
válasz freddirty #3889 üzenetére
Valóban csak jóhiszemű megtaláló esetén, illetve valami nem publikus helyen (mondjuk irodában) hagyott készülék esetén ér valamit...akkor meg tudja mondani hol keresd, vagy ha otthon nem találod, akkor megpittyegtetheted...de minden más esetben kevesebb mint egy gyenge reménysugár
-
72mviktor
senior tag
válasz conanabarbár #3894 üzenetére
Csak gondoltam szólok Engem nagyon idegesített
(#3890) Elekem
Nem működik a link....
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest