- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
Aktív témák
-
Gergőkee
aktív tag
Az a baj, hogy fogyasztóvédelmi szempontból még túl is teljesítették magukat. Nem kötelező a cserekészülék, es a javításra hetek állnak a rendelkezésükre. Akkor kérheted a teló kicserélését, ha 3x azonos hiba miatt javították.
Így gyakorlatilag a jóindulatukra van bízva a dolog.
Nézd a jó oldalát. Mondhatnák, hogy ez ilyen, kész-passz.
Engine88: van aki egy telefontól elcsöppen? Még ha a ferrari tulajok témában lennénk.
De tényleg. Ez csak egy használati tárgy. Abból is a hétköznapibb féle.
Sajna az sgs3 olyan tekintetben fog fejlődni (4mag, ram), mely jelen pillanatban a parasztvakítás kategória.
Az én wishlistem a következő lenne:
- erősebb akku (akár vastagodás árán),
- azonos, vagy kisebb méret (azonos méret/nagyobb kijelző, kisebb méret/4,3as kijelző)
-60 fps/fullhd kamera
-jó (jobb) optika (akár kevesebb megapixellel).
-fém ház (akár alu, akár titánium, minimum htc szint)
Ennyi. A többi maradhatna sgs2 szint.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz killerjohn #45190 üzenetére
Egyszer feltettem es kiprobaltam. beadtam neki egy utvonalat majd torolni akartam azt. nem sikerult, akarmit allitottam be mast neki ez mindig oda akart menni. mesekonyv hatasa van a proginak, gagyi, hoki, szar. ennyi. A gmaps-hez meg ne hasonlitsuk mar. eg es fold szimdroma.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Rotate
veterán
találtam egy ilyet, kurvára bejön, és jó, hogy van benne HDMI is... kár hogy arany áron mérik :S
-
agabe
addikt
válasz Gergőkee #45201 üzenetére
az már fogyasztóvédelmi kategória, ha jellemzően ilyen kijelzőkre cserélik a meghibásodottakat.
Az, hogy a kötelező, és általuk vállalt garancia keretein belül végzett javítás nem megfelelő szintén hiba...olyan mintha nem javították volna meg, így a vevőket többlet idő ráfordítására kényszerítik (ekkor is kérdéses a végeredmény), egyszóval megtévesztik a vevőket. -
agabe
addikt
válasz Rotate #45204 üzenetére
azért szép, hogy a hirdetés képében egy túlhajtott procis s2 -es van
de az ár nem horror...ha azt nézed, hogy egy MHL kábel mennyibe kerül.. még bontottan is 4-5ezer Ft, ebben meg már az is benne van.bakker...megint nem az előző hsz-t szerkesztettem ...ahh na majd szokom
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
igaz... találtam szlovák (ott lakom) boltban is, 35€ postával... nem tudom nem tudom... kár, hogy hal meg a gépem, és így elviszi az összes lóvét... nagyon bejön ez a cucc...
C.Brigante:
szerintem túlzol, a gmaps-et pedig túlértékeled de mindegy, mindenki azt használ amit akar, használj gmaps-et, de azért nem olyan rossz a Sygic mint állítod, egy próbát mindenképp megér...[ Szerkesztve ]
-
Gergőkee
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz killerjohn #45190 üzenetére
A sygic alapvetően jól használható, de vannak hibái. Nálam eddig ezek jöttek elő:
-Bp-en be akart vinni egyirányú utcába
-Dobott már 2-3 FC-t
-Nem jól kezeli a védett utat: autópályán haladtunk, elmentünk egy alsóbbrendű út felett, és a helyzetünket jelző nyíl átugrott rá, pedig se lehajtó, se semmi nem vitt rá
-Hegyen mentünk felfelé egy szerpentinen, és sosem tudta, hogy pontosan hol tartunk. (Egymással párhuzamos útszakaszokból áll a felfelé menő út, melyek végén 1-1 180 fokos kanyar van. A jel le-föl ugrált 2-3 ilyen párhuzamos útszakasz között folyamatosan.)Dive ever, work never.
-
Neoteric
addikt
Sziasztok!
Ha minden jól megy akkor estére én is S2 tulaj leszek.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az elején ezeknél a telefonoknál is érdemes még akkuval szórakozni (egész nap tölteni, csontra lemeríteni, megint fel stb), vagy rádugom töltőre aztán akkor használom meg akkor veszem le róla amikor akarom?[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Rotate
veterán
válasz Neoteric #45212 üzenetére
nem kell semmit, töltöd/használod
mondjuk a tapasztalatból az adódik, hogy ha a jelzés után még 1 órát rajtahagyod, akkor jobban tartja a feszültséget, lassabban kezd el merülni...
de amúgy mindegy mit csinálsz, napközben rátöltesz, lemeríted, teljesen mindegy
arra azért figyelj, hogy lehetőleg ritkán merítsd csontig... az még nem baj ha lemerül és kikapcsol, az a baj, ha ilyenkor visszakapcsolod, és továbbmeríted, ebből még baj is lehet...
-
killerjohn
addikt
válasz C.Brigante #45203 üzenetére
nem vagyok benne, hogy ugyanazt nézted, amit én. Lehet hogy rossz helyről szedted le? ^^
Amióta S2-n fut rendesen, azóta semm baja nincs, azon kívül, hogy néha csak negyedszerre hajlandó elindulni. -
raycoon
tag
válasz Favilla #45166 üzenetére
Nem tudom, hogy más már próbálta-e, de navigációra egy tipp annak, aki nem akar semmilyen adatforgalmat (pl. külföldön) és nem akar nem hivatalos, vagy lopott programokkal bíbelődni.
NavfreeIngyenes, nem forgalmaz adatot a tervezéshez sem. Ingyenes OSM térképek vannak hozzá, így lehet, hogy nem mindenhol tökéletes. Nekem eddig egyszer rontott. Címet nem lehet rajta keresni, vagy legalábbis nem találtam rajta. Viszont, ha tudod, hogy hova mész, akkor a térképen a célt megkeresve, szépen megtervezi és navigál is.. Bécsbe menet próbáltam és a fogyasztása sem tűnt vészesnek..
-
killerjohn
addikt
a Maps Navigation tud magyarul? (mármint a turn-by-turn nav része) vagy lehet hogy azért angol, mert az egész teló angolra van állítva?
[ Szerkesztve ]
-
mivan80
aktív tag
válasz F-ECT$ #45209 üzenetére
Én is maradtam az iGO-nál, a Sygic nem jött be...
-Engem elvitt a susnyásba (fáradt voltam, nem ellenőriztem, csak későn, így +1 órát szívtam ),
Szolnok felől Pesten keresztül, Esztergomon át vitt Visegrádra...
Visszafelé inkább a táblákat néztem, és jöttem Szentendrének + M0...
- iGO-hoz képest gyatra a térképe, Visegrádig tudtam csak vele navigálni, sem a Hotel címét nem ismerte, sem a honlapon feltüntetett GPS adatokat nem tudtam maradéktalanul kitölteni, ugyanis ehhez nincs elég rubrika... Így ezek alapján sem tudtam navigálni...
Így városon belül, maradt a táblák lesegetése!
- Rengetegszer kell menet közben piszkálni (bonyolult kereszteződések kinagyítása pl), főleg ha az ember hang nélkül használja, mert alszanak a kocsiban...Nagyon szép, giccses progi, bazi nagy telepítési méretekkel, pocsék térképpel, még pocsékabb tervezéssel, és szörnyen áttekinthető kereszteződésekkel...
Ment a levesbe!
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz killerjohn #45218 üzenetére
Nekem navigált már magyarul, szóval tud, de egyelőre fagyasztva van a gmaps, így nem tudom, hogy mit kell beállítani. (A telefon nyelve magyar.)
Dive ever, work never.
-
raycoon
tag
válasz killerjohn #45218 üzenetére
Tud magyarul.. Nekem is magyar a nyelvi beállítás..
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mivan80 #45219 üzenetére
tehát azt mondod, hogy az iGo, ahol ha megadok egy címet, és utána SEMMI módom nincs arra, hogy azt a rohadt kis zászlót arrébb rakjam 5 utcával, jobb mint a Sygic? Egészségedre Engem még nem vitt soha rossz irányba az aura, miközben az IGO gyorsabban meríti a teló aksiját, mint az autós töltő tölteni tudja
de most megnéztem ezt a google navit, és hmm. hát. sokat javult mióta utoljára néztem egész tetszetős, csak jó lenne, ha magyarul pofázná hogy merre kell menni...
-
genuinezltn
csendes tag
Helló Agabe!
Nálam is ilyen sötétebb folt szerű jelenség van, de! Nem is foltnak nevezném az enyémet, mert szabályosan, mintha a telefon felső, alsó és jobb oldalától egy vonalzóval húztak volna egyenest (totál mint egy kisebb rajzolt keret/.
Én csak akkor veszem észre ha pl valami videót nézek és épp ott sötét, vagy elhalványodó/szürkésebb rész van. De akkor nem lehet nem észre venni.Egy kicsit sárgásodó kijelző csere után lett ilyen.
Én is visszaviszem amíg nem cserélik "jóra"!
Bár egyszer visszaküldték olyan válasszal, hogy lefuttattak valami tesztet /egy 3oldalas számomra érthetetlen értékekkel teletűzdelt választ, ami szerint jó kell hogy legyen.
Hát ezen dobtam hátast."A szerencsétlen tesztprogram nem lát a mi szemünkel"
Most egyenlőre használom, mert nincs időm visszavinni szervizbe, de ami késik nem múlik.
-
F-ECT$
titán
Illúzió 1.0.2 hiba: a gmail néhány naponta elfelejt szinkronizálni, adatok törlése után megjavul...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
kaisers
aktív tag
válasz mivan80 #45219 üzenetére
Sygichez: Bonyolultabb kereszteződésénél nagyítani kell?? Ezt nem értem, mivel jobb oldalon kinagyítja magától a sávokat, és külön színnel jelzi melyik sávot kell használnod.
Nem akarok senkit meggyőzni, mindenki azt használja ami neki bejön/praktikus, de néha nem árt frissíteni is a program verziókat. Nekem Bp.-en tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
raycoon
tag
válasz killerjohn #45223 üzenetére
Kellett nekem cseh nyelvű számítógépet is használnom már.. Megszoktam, hogy sok esetben ne érdekeljen a felirat..
Egyébként az angol navigációhoz is hozzá lehet szokni.. Max az utca neveket szűrd ki miközben hallgatod..
Jja, a map-hez egy kis adalék, ha valaki nem tudna róla.. Be lehet cache-elni pl majdnem egész BP-et offline használathoz és akkor nem töltöget a térkép miatt, csak az újra számolás miatt, ha más merre mész. Bécsben kifejezetten jó volt offline térképnek.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz killerjohn #45223 üzenetére
azon a nyelven beszél amire a telefon állítva van.
Rotate: Evidens, h mindenki azt ahsznál amit akar... de nekem akkor is fáj amikor egy elavult programot egy messze előre mutató cég programjához hasonlítunk! Gondold el, ha megcsinálják végre ezt a szerencsétlen Budapest street view-t is végre (mert már régen elkészült volna ha aez a béna ország anno aprúvolja a fényképezést...) akkor a google navigációval gyakorlatilag lehetetlen lesz rossz utcába fordulni és nem mellékesen lesz komoly a látványvilága a navigációnak! node azért hajrá sygic!!!
-
Rotate
veterán
válasz C.Brigante #45234 üzenetére
továbbra is túlzol
-
C.Brigante
veterán
válasz Rotate #45235 üzenetére
elfogadom ha ezt gondolod, csak világíts rá miben van túlzás???
hidd el a google ezzel kirúgta a sygic programozóit! Nem sok értelme lesz ezentúl offline navigációt venni ha van ingyen is és még jobb is. peace
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz C.Brigante #45236 üzenetére
elfogadom a véleményed, lehet jobb a gmaps, nem próbáltam...
viszont szarnak illetve elavultnak nevezni a Sygicet igenis túlzás
-
agabe
addikt
válasz genuinezltn #45224 üzenetére
Hat en lehet, hogy ma beviszem, odaadom a garipapirt, kinyomtatom a kepet amit belinkeltem, megmondom, hogy nezzek meg sotetben, de ha nincs epp kijezojuk akkor nem hagyom ott, hanem megmondom, hogy szoljanak amikkr lesz, es akkor beviszem, kicserelik egy ora alatt, es meglatjuk.
A baj csak az , hogy konnyen kaphatkok ugyanilyen kijelzot.
Engem is sotetben zavar, de akkor marhara.[ Szerkesztve ]
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!Kérlek segítsetek!Hivásnál a led fény azaz a vaku elkezd világítani ha hívást fogadok!Beállításokban nem találtam semmi!
Elöre is köszönöm!o/
-
Rotate
veterán
válasz C.Brigante #45238 üzenetére
nincs lehetőségem, mert egy nem túl acélos edge csomagom van, amit csak országon belül tudok használni...
meg a Google sem hetente tölt fel térképeket, szóval az sem egy real time térkép... offline navi bőven megfelelő bárhol, bármilyen célra... -
Favilla
tag
Sziasztok!
Most kaptam vissza a sgs2-m és a kies szerint nem lehet frisseni, mert a legfrisebb rendszer van rajta :I9100XXKI1 , ami 2.3.4. De a http://twitter.com/samkiesupdates szerint
vannak már 2.3.5 sőt 2.3.6-os rendszerek is.Nem fog frissülni, vagy független telóra ez a legfrissebb, a szolgáltatósnál meg újabb? Hogy van ez? -
scapegt
őstag
Az enyém is ugyanolyan sötétben és marhára nem izgat...miért zavar ez téged ennyire? Órákig bámulod sötétben a fekete kijelzőt? Az enyém minimum fényerőn is érdekes színeket produkál (talán az AMOLED átka és nem egyedi eset), kék az emberek feje, stb. Mégsem mondom a Samsungnak, hogy cseréljék azonnal! (lehet hogy kéne? ). Egyébként volt már arról is szó, hogy a kijelzőn van egy réteg, hogy az ujjad csússzon rajta és talán azt tapicskoltad le, nem? Az enyémen fólia van és bal oldalt nem olyan foltos, szerintem csak az az anyag kopott mielőtt fóliát használtam volna. No para
-
Sógi
addikt
Erre vki????
"Tegnap betterbatterystatban előrekerült este elég durva számokkal és ébrenléttel ez a cucc:
*backup* android rendszer.
Tudja vki, h ez mi lehet?"Aki tudja a választ, annak ajándék fóliát küldök
-
Rotate
veterán
válasz C.Brigante #45247 üzenetére
nekem a térképet alig bírja betölteni...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest