- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
szep
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
pzstm
titán
ha már volt akkor elnézést
Samsung Galaxy S II running Android ICS ROMNem tűnik lassúnak a kicsike
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Sógi
addikt
Feltoltam hétvégén Batista FH 2.2 KI8-at, supercore kernellel alig eszik, nagyon jó a fogyasztása!
Ha valaki fel szeretné tenni, akkor bátran és simán rá lehet tenni a blackbluetheme v4-et! -
Laraxior
titán
válasz csabám #28352 üzenetére
ez pH!-s probléma lehet, mert a telefonomon nem piszkáltam semmit. Frissítés sem volt.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz F-ECT$ #28357 üzenetére
most éppen jó.. kattintgatás nélkül
úgyfest tesztelési stádium megy"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gizmo94
veterán
válasz Laraxior #28356 üzenetére
Egyértelműen PH-s probléma, ne aggódj emiatt. Tegnap éjszaka összerogyott a PH, nem volt elérhető vagy fél óráig egyáltalán, gondolom, az akkori problémából maradt ez vissza, javítani fogják biztosan.
pzstm: Fenntartásaim vannak ezzel, mint az ott posztolóknak és szintén ugyanazért.
Az ICS a Lite'ning status bar ikonjaira épülne, azt használná? A harang is Lite, és a sávban a többi ikon is.. Ez erősen kérdésessé teszi,hogy ez most fake vagy sem. Eléggé egy mókolt Lite romnak tűnik..Sógi: Ezaz!!, Már mutatkoznak rajtad az élet első jelei...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Gizmo94 #28362 üzenetére
zsír... éppen használtam volna a telefonom... de nem tudtam. Sebaj így legalább kitart az akksi 7 napig is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
t.imi
addikt
Tudnàtok segiteni a chainfire3d beàllitásában? Megvettem a pro-t is, de nem akar menni a lets golf 2,galaxy of fire 2 meg fekete/fehér. Per app settingsbe is belőttem a nvidiát.
-
pzstm
titán
-
zeroo5ux
aktív tag
az új siyah 2.0 beta8-al megjavult a wifi bug is, zseniális, végre jó az üzemidő intenzív használat mellett is.
-
F-ECT$
titán
-
zeroo5ux
aktív tag
-
DeathAdder
veterán
Koszi a linket
Feltettem feltettem KI3 3 fajlos gyari rom ot + .pit fajl. Erre aztan odinnal a bootloader helyere betalloztam a regi bootloadert.
Utana wipe data factory reset ,wipe cache partition, wipe dalvik cache es ment fel az uj criskelo.
Ugynaugy most is be van halva a galaxy s 2 es a sarga haromszognel mar tobb mint 10 perce.Esetleg valamit rosszul csinaltam?vagy remenytelen a dolog?
Csak azert nen ertem ,mert egyszer mar volt rajta criskelo (rogton uj koraban) -
Gizmo94
veterán
válasz DeathAdder #28380 üzenetére
Mivel már úgyis mindegy, kapcsold ki, majd indítsd újra, lehet,hogy helyrejön. Az enyém csinált ilyet néhányszor, mondjuk az a romtelepítés után boot közben állt meg, de miután kinyomtam, a következő indításnál helyrejött.
Amúgy csak ezzel az egy rommal csinálja ezt, vagy mindegyik másikkal is? -
dekanov
tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani melyik a legfrissem gyári rom magyar nyelvet is tudó 3fileos? Linket is kaphatok hozzávaló batista linkkel együtt?Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Ericsson T-29_SE K700i_K610i_W595_LG BL40-----> SGS II WanamLite XWLP3.V10.2
-
Sógi
addikt
válasz dekanov #28383 üzenetére
Hello,
Én az egyfájlos legújabb KI8-at (ebben is van magyar) tettem fel és rá a batista 2.2-őt...
Amúgy 3 fájlosban a KI3 a legújabb...
3 fájlos KI3
A többi letöltési linket pedig Batista topicjában megtalálod.
KI8, ha esetleg feltennéd..(#28385) R2D20208: Kár, h még nincs fent a végleges v2.0...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
F-ECT$
titán
válasz R2D20208 #28385 üzenetére
1-2 érdekesebb változás:
-Auto-rooting removed - kár
-more responsive smartassv2 governor - jól hangzik
-second cpu can be active at frequencies <= 200MHz - ez is
-Max USB Charging limit is increased to 950mV - nem ártott ez sem
-CWM recovery upgraded to v5.0.2.6Dive ever, work never.
-
smoli
aktív tag
válasz DeathAdder #28382 üzenetére
Már írtam tegnap is, hogy criskelo v19-et tegyél fel, azt simán tudod flashelni v22-re.
-
csabám
addikt
Létezik olyan cucc ami stock romnál leszedi az órát jobb sarokból?
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
R2D20208
addikt
válasz csabám #28391 üzenetére
A statusbar ora egy kemeny dolog(szamomra meg) Lehet valaki egybol vagja. Muveszur? ...En is utanna szeretnek jarni, mert sok app felelos erte. UOT Kitchenben sem lehet szint valtoztatni rajta ( bal oldalt a datumon igen) es atlatszova sem lehet tenni. En is erdeklodoben vagyok, de par temazo ismi sem tudott meg konkret valaszt adni eddig. Nem a systemUI- ben van, azt mar atkutattam. A twframeworkben, de lehet a .res- ben. Kutatoban vagyok, mert en is szeretnem tudni...
(#28392) fiktív1 Romfuggo app. Nem mindegyiknel mukodik. Romhoz van rendelve.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Lehet tegnap nem válaszoltam, elnézést kérek, de megpóbáltuk a javaslatodat is ,de egyszerűen semmi nem akar rámenni az ég világon (ami Criskelo).Ez csak azért vicces, mert amikor meglett a haver mobilja akkor a szükséges root,efs mappa stb.. után rögtön kapott odinnal egy KI3 gyári rom-ot (old bootloader nélkül), és utána simán ráment a Criskelo v22 (ha jól emlékszem v22 volt).
Később viszaraktam a gyárit, és azóta egyszerűen nem akar megbékélni a Criskeloval
A sárga háromszögnél beáll és sehova tovább.. én ilyet még nem láttam.Aztan kaptam a tippet Gizmo94 -től, hogy próbálkozzak másik főzött rommal is.
Erre mit ad Isten Leomar és Batista is simán ráment. Most Leomarral tolja a gyerek, ő örül, engem meg nem hagy nyugodni ez a helyzet, na de jólvanKöszi a segítséget mindenkitől
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz DeathAdder #28395 üzenetére
ez számomra is érdekes volt, furcsa a Criskelo ebből a szempontból, de nekem a a régi bootloader megoldotta eme problémát szerencsére...
Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs