- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Aktív témák
-
danigaga
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van, hogy nekem akár a szabad ég alatt vagyok akár bent, csak és kizárólag adatkapcsolattal hajlandó a gps/navigácói/maps működni.
Igaz, hogyha bekapcsolom az adatkapcsolatot amíg megtalálja a jelet, kikapcsolom, onnnatól már megy rendesen. (Wifivel csak a alap Navigáció megy ugy ahogy.)
Erre tudtok valami megoldást? Valamit rosszul állítottam be?
A családban van egy Nokia c6/c7 foggalmam nincs pontosan, de az még a metróban is megtalálja a gps-jelet nulla adatkapcsolattal is.Egyátalán az SGSII-n lévő GPS megy bármi adatkapcsolat nélkül?
Most frissítettem ROM-ot gyári 2.3.5-re de az originál rommal is ugyanez volt a problémám.
-
WaterWave
veterán
-
WaterWave
veterán
mikor jön a frissítés? ma?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
vasq
csendes tag
Átlag userként mondom:
- Nekem a telo nagyon gyors. Ami ennél gyorsabb az már felesleges egy "átlag user-nek".(én emailezek és exeles árajánlatokat kezelek rajta, navigációt használom, néha játszogatok, fényképezek és híreket olvasok.)
- A wifis kérdés... Egy tégla házban lakom ami mellet van egy műhely(kb 15 méterre a routertől) és én a műhelyből szoktam zökkenésmentesen wifizni(2 tégla fal+udvar). Nem tudom ennél több hova kell, nem értek hozzá.
És a végére egy abszolút átlag user kérdés: Hogyan tudom azt a kezdő képernyőt eltüntetni amit el kel tolni valamerre hogy megjelenjen a menü?
Köszönettel:
VQ -
-
danigaga
csendes tag
válasz ForRedGlory #27913 üzenetére
VIcce félretéve, tégyleg nem értem miért nem talál jeleket az én kis drágaszágom.
Most leszedtem egy GPS tesztert, néha néha felvillan, hogy lát egy műholdat.
Most épp házn belül vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
"Hogyan tudom azt a kezdő képernyőt eltüntetni amit el kel tolni valamerre hogy megjelenjen a menü?"
Ezt lehet csak én nem értem?Szerk: ja értem. Market, No lock program.
danigaga: Ha minden gps rásegítés be van kapcsolva, akkor kb. 3 mp alatt fog jelet. Ha semmi, azaz nem használhat semmit, akkor max 2 perc, ha ritkán van bekapcsolva. Ezek persze szabadban értendők, házban nincs értelme tesztelni, mert vagy talál vagy nem, de ha talál is, az csak véletlen. A műholdakat "látni" kell, azaz födém, téglafal stb. leárnyékolja. Ja igen a metró feletti földtömeg is
[ Szerkesztve ]
-
vasq
csendes tag
válasz Varszegig #27915 üzenetére
Mondtam hogy átlag user vagyok.
SGS2 amikor jobboldalt lezárom a képernyőt és újra visszakapcsolom, akkor behoz egy felületet amit utána el kell tolnom valamerre hogy előbukkanjon a menü. Na ezt akarom eltüntetni hogy ne jelenjen meg.(ha így se érthető lefotózom... )
-
Varszegig
veterán
válasz danigaga #27919 üzenetére
A rásegítés az azt jelenti, hogy egyrészt letölti a műholdak pozícióját a netes szerverről, másrészt a környező gsm tornyokból kiháromszögeli, kb. hol is lehetsz a sárgolyón, és ezzel csökkenti a keresés idejét. Ha mindent kikapcsolsz, akkor azt tudja, hol voltál legutóbb, ha attól nem túl messze, akkor elég hamar megtalál, de ha pl. 200 km-rel odébb vagy, akkor azért kell némi idő, mire kisakkozza, hol vannak a holdak, aztán meg hogy hol vagy te. Ezzel a normál navik is így vannak, a régi miomat is amikor először bekapcsoltam Krétán a repülőút után, jó 2-3 percig bambán nézett maga elé, hogy most akkor mi is a pálya?
Tévedésből töröltem. Visszaállítva.
[ Módosította: #65675776 ]
-
vasq
csendes tag
Másik kérdés.
Valamiért nem kéri a pinkodomat ha bekapcsolom a telefont, hanem csak felrak egy kis "kártyajelet" hogy nincs benne kártya.(külön be kell ütnöm máshol hogy beléptesse a kártyát)
Ez mért lehet?
Varszegig: köszi működik!!!!
-
Richard!
addikt
most teszek fel kb hatodszorra romot.de még mindig parázok,h elcseszek vmit
Ma kezdődik életed háralévő része
-
törölt tag
A trollok etetése legalább annyira szabálysértés, mint a trollkodás maga. Szóval mind a két fél hagyja abba. Főleg, hogy a legfőbb trolletetők adatlapja sem éppen a tisztaságáról híres, így hirtelenjében rájuk nézve.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
a ki8-at hogy kell felrakni? 1 file-os.hát de hülye vagyok
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Rotate
veterán
nah, mint ígértem megjött az első ingyenes Gameloft játék, este 7ig ingyenes a Let's Golf 2:
Let’s Golf! 2 is now #free on Android HD for the next two hours, visit our store via your mobile: http://j.mp/and-store
Telefonon érdemes megnyitni, Angliát megadni országnak, és elvileg tölthető is
-
Nordik
őstag
KH3 alatt nálatok hány százalékot mutat android rendszerre? Nekem olyan 30-35 között mozog és az ébrenlétnél is tele van csikokkal, még éjjel is. Ez mitől lehet?
A Viber-re gondolok elsősorban, lehet az zabálja ennyire az akksit...
-
törölt tag
A topicban a továbbiakban TILOS OFFolni!
-
Nordik
őstag
válasz Varszegig #27940 üzenetére
Pedig amióta barátnőmnek is feltettük a Galaxy 3-ra azóta fél nap alatt esik neki 25%-ot. Nem igen ért ezekhez a dolgokhoz, de észrevette, hogy sokkal jobban merül az akksija. Érthető lenne egyébként ha a Viber lenne a ludas. Írja mindenki, hogy nem eszik túl sokat, gondolom a többi hasonló programhoz képest értik.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Rotate #27937 üzenetére
Erről lemaradtam? Vagy csak nem vagyok jártas az oldalon és kib@**a a szemem és nem látom?
richie900812:
Ajánlom fusd át az 1. HSZ-t vagy egy jó leírást mielőtt újra nekiugrassz Nehogy baj legyen.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
noxon
őstag
Én itt már semmit nem értek! Elveszett az imei számom, feltettem a cynogenmod 7-et, miért ne úgyis minden alapon próbálgatni, vissza jött az imei számom, de a sim kártyát még mindig nem oldja fel
We live in a simulated world...
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest