Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mathos

    csendes tag

    Nos, úgy tűnik, hogy a probléma megoldódott magától. Nem tudom pontosan hogy, de elmondom én mit csináltam és, hogy mi lehetett a gond, hátha valakinek segít.
    Szóval: a komplexum területén kinyirbáltam az összes "megölhető" monolithot, aztán felvettem tőlük annyi cuccot amennyit tudtam, majd gyorsan mentettem egyet.
    Ezután összefutottam az egyik halhatatlan barátunkkal, aki puszta jóindulatból megtöltött ólommal, majd miután betöltöttem a mentett állást (ami már azután volt, hogy kicsináltam a nagy részüket) meglepő módon a maradékkal is sikerült végezni.
    Ha tippelnem kéne, akkor itt a probléma valószínűleg az volt, hogy mivel még nem támadtam meg a monolith frakciót direktbe, valamint mivel az előző küldetéseknél "semleges" státuszban voltak velem, ez bekavart a játéknak és a kulcs NPC-k (akik kérték a jelszavat) halhatatlanok maradtak, hogy mondjuk egy kitörés esetén ne dögöljenek meg.
    Itt jön képbe az, amit mondtam, hogy miután megtámadtam őket, azután ezt a sebezhetetlenséget a játék valószínűleg csak úgy tudta kikapcsolni, hogy újra betöltöttem onnan, ahol már harcban állok velük.
    Na de a lényeg, hogy megoldódott, nem beszélve arról, hogy ilyen bugok nélkül már túl könnyű lenne a játék (meg az élet is).:U

    [ Szerkesztve ]

    CHЗКI ЬЯЭКI

Új hozzászólás Aktív témák