Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Riot Gin

    aktív tag

    válasz Sensut #27984 üzenetére

    Saboteur Hibryd:

    Van abban valami, amit mondasz, ugyanis tényleg ez a helyzet némely fegyverrel. Példaként mondanám a Boar-12 -es dobtáras sörétes puskát, amelyiknek akkora a szórása a derékból tüzelő tartásból, hogy egyszerűen az valami hihetetlen. (Pedig jó lenne az, 20 sörét az sörét!)

    A Tavorért azért kár, mert a Tavor-t eddig szinte egyetlen modnál nem láttam. (Vicc nélkül!) Ezért számomra jó lett volna, ha használható az irányzéka, de beismerem, van annál jobb fegyver.

    Egyébként meg arra gondoltam, hogy valami féle képen jobbá szeretném tenni a fegyverek irányzékait a játékban. (Azért most komolyan, akinek tetszik a Tavor, és azzal akarna nyomulni, akkor had nyomuljon vele nem?

    De még vissza vannak az ízlések és pofonok. Van ugye a PPSH41 és hát annak is használhatatlanok az irányzékai :( Pedig, azért jól esne néha rohamozni a stalkerben úgy hogy "For the Motherland!" s közben csak tüzel a ppsh ;)

    A secret Trails 2 mod ( a te témád):

    A Mauser tényleg jópofa cucc. "Broomhandle" verziója tetszik. Még egy másik játékban a Medal Of Honor Airborne-ben volt a kedvencem. 20-as tár, automata üzemmód, Jó kis uzi mit ne mondjak :D

    [ Szerkesztve ]

    Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

Új hozzászólás Aktív témák