- Steam Deck
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
titán
VGA csatlakozós monitorral nem sok minden lehet csinálni, lehet beszerezni TV box-ot melyen van kompozit csatlakozó de elég macerás a használata, én közel 4 évig használtam ilyet kényszerből de nem voltam vele megelégedve.
A legegyszerűbb megoldások:
1; beszerezni egy használt CRT tévét olcsón így egyszerre tudsz tévét nézni és gépezni.
2; venni egy Full HD monitor-tévét, 22-24 colos tévék de a mérete miatt inkább nevezik monitornak és általában a monitorok között is vannak a boltokban.
Én inkább az utóbbit ajánlom mert így a jövőben többre mindenre is tudod használni, nagyjából egyszerre 4-5 eszközt is lehet rákötni és csak a távirányítóval kell váltani köztük, az ára változó, kinézet és tudás függvénye de már 55-60k körül is lehet kapni egy tisztességes modellt.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
MODERÁTOR
válasz TheHardOne #5178 üzenetére
Lehet nem sokáig fogja szedni a csekkdíjat a UPC!
A UPC csekkdíja azonban várhatóan kérészéletű lesz csupán. Hétfőn ugyanis – néhány nappal a díj bevezetésével kapcsolatos tájékoztatás kiküldését követően – az Országgyűlés elé került egy olyan törvénymódosítás, amely megtiltja a távközlési szolgáltatóknak, hogy a postai készpénz-átutalási megbízással befizetett számlák után vagy a papíralapú számlák kiállításáért külön díjat számoljanak fel. A jelenleg szakbizottság elé utalt javaslat, ha a honatyák elfogadják, 2013. január 1-jén lép hatályba. Ha így lesz, körülbelül másfél hónapig szedheti be a frissen bevezetett tranzakciós díjat a UPC.
-
S-Attila
senior tag
válasz Intruder2k5 #5259 üzenetére
Nem gondolnám, hogy egy szolgáltatónak nagy problémát jelentene ezt valahogyan a szolgáltatás árában mégis kompenzálni, beépíteni.
-
MODERÁTOR
-
S-Attila
senior tag
válasz Intruder2k5 #5261 üzenetére
"áremelés esetén a hűségszerződéses előfizetések is felmondhatóak az ügyfelek oldaláról... "
Nekem meg úgy rémlik, hogy ez csak akkor igaz, ha a hűségnyilatkozattal nem járt az ügyfél számára semmilyen kedvezmény. De majd valaki tájékozottabb megmondja.
-
MODERÁTOR
válasz S-Attila #5262 üzenetére
Meg aztán nem is arról a 150Ft-ról van szó, de akkor vesse ki mindenkire, ne hívja csekkdíjnak, hanem legyen valami számlázási díj, és kész! Magyarországon ez egy mindig is működő díjfizetési forma volt - még ha máshol nem is nagyon fordul elő - de amikor idejött a UPC, akkor ezt tudta, elfogadta, akkor most már ne ugráljon ez ügyben! Az emberek nagy része még mindig ezt használja, és én pl. nem tartom helyesnek, hogy egy szolgáltató próbál más útra kényszeríteni! Megint más lenne, ha mondjuk az átutalásra adna kedvezményt, és azzal próbálna oda csábítani ügyfeleket, az az ő dolga, de plusz díjat ne számlázzon szerintem se!
-
BRIKLY
veterán
Megjött a hatalmas csomag.Egy rakás kábel,egy mediabox HD, még egy rakás kábel,és egy Webstar EPC2203 modem.A jelenlegi Cisco modemmel mit csináljak? le kell cserélnem? vissza kell adni?
-
MODERÁTOR
-
BRIKLY
veterán
válasz Intruder2k5 #5266 üzenetére
Cisco epc 3208-ös modem, FP 25-ös netcsomag.
-
canniball
nagyúr
Nem értem én ezt... Április végén kiküldték nekem is az új modemet, május közepén pedig amikor jöttek a szerelők beüzemelni a hűséges csomagot nem szóltak nekik, velük is küldtek egy újat. Nem "beszélnek" egymással a cégen belül...?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MODERÁTOR
Bevallom őszintén, nem tudom mi indokolja a modem cseréjét, hiszen a CISCO erősebb vas, vígan elmegy 120Mbps-el is, még a Webstar-t már nem adják 50Mbps-hez sem!
Én azt javaslom, hogy ne cseréld le, és ha netán megállna a szolgáltatás - de szerintem ilyen nem fog bekövetkezni - akkor hívd a 1221-et, és kérdezd meg, hogy nem néztek-e el valamit?!
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz canniball #5268 üzenetére
Én sem értem,csak lestem mikor hazajöttem munkából,hogy mi ez a nagy doboz..Kibontom,felül rögtön egy komplett internet bekötési csomag..koax kábelek,10 méter UTP,elosztó,toldó,meg egy modem. Alatta meg még egy doboz,abban meg még 2 doboz..
(#5269) Intruder2k5:Nem is szeretném lecserélni,mert semmi bajom a jelenlegivel.Elfér az ott a dobozban.
-
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #5272 üzenetére
Na oda azért mégsem...
-
kabelmania27
félisten
-
BRIKLY
veterán
válasz canniball #5271 üzenetére
Inkább leszek "fa...ntasztikusan hozzá nem értő ügyfél",de azt nem akarom,hogy kiiktassák a Cisco modemet.
UTP-ért meg csak kérj saját bekötéssel internetet. Kaptam 5 + 1,5 méter koaxot csatlakozókkal,toldót,osztót,telefon kábelt,10 m UTP kábelt,és egy kulcsot a szereléshez.Ugyan ezt a csomagot megkaptam a digitális TV-hez is,persze UTP kábel helyett HDMI és SCART kábel van
Már csak egy TV kell. Azt sajnos nem küldtek 1 van,csak nincs rajta scart..
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Ha úgy sincs TV-d küld el nyugodtan a cuccot, nekem van.
A modemet csak azért mondtam mert ha jól emlékszem volt olyan akinek küldtek boxot pedig nem kérte, aztán mikor kártyát kért volt némi fennforgás hogy miért nem adta le a dobozt. Vagy valami ilyesmi, már nem emlékszem pontosan.
Nekem amikor kötöttek be és mondtam hogy még egy hónapos nincs a modem be sem hozták amit kiszállítottak, így nem is tudom milyet hoztak, maradt a Cisco.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
adoks
aktív tag
Mától TV2HD Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán stb. környéken
330Mhz 256QAM 6900K.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Köszönjük!
Még azt mond meg nekem légy szíves hogy tudom a TV-n (C530) manuálisan ezt az egy csatornát behangolni úgy, hogy akár pluszban a végére rakja akár valamelyik meglévő helyére? Próbáltam az Antenna-> Kézi tárolás-> Digitális csatorna alatt megadni ezeket, kiírta hogy 11 csatorna tárolva, megvan minden ami korábban + a TV2HD de összekutyulta nekem a sorrendet.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
adoks
aktív tag
válasz canniball #5284 üzenetére
Hát ha összekutyulta akkor a hiba az ön készülékében van
Nem volt egyszerű, mert a UPC honlapján semmi infó nincs róla hogy hol kell keresni.
Ezért lementettem a meglévő csatornalistát pendrivera és csináltam egy teljes keresést.
Ebben megkerestem a Tv2Hd-t megnéztem az adatait, visszatöltöttem a lementett csatorna listát és újra kerestem az említett adatokkal, így nekem is 11 adót talált , de nálam ezt a végére rakja nem kutyul össze semmit.
Így csak beraktam a sima TV2 helyére és kész, a végén a maradék 10 új adó persze ott maradt egyelőre de az nem zavar.(amúgy nekem is samu a tv de szerintem tudod azért kérdezted hogy kell)
-
canniball
nagyúr
"Hát ha összekutyulta akkor a hiba az ön készülékében van"
Remek."...így nekem is 11 adót talált , de nálam ezt a végére rakja nem kutyul össze semmit."
Nálam bizony összekeveri: egy darabig marad a régi jól beállított sorrend, de a TV2HD-t valahová a közepére bevágja aztán onnantól megborul a dolog.
Amúgy te is az említett Kézi tárolással kerestél? Illetve számít vajon az hogy épp hol áll az ember a csatornalistában?"(amúgy nekem is samu a tv de szerintem tudod azért kérdezted hogy kell)"
Persze, legutóbb is te segítettél.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
adoks
aktív tag
válasz canniball #5286 üzenetére
Igen én is kézi tárolással kerestem, szerintem nem számíthat hogy éppen hol áll.
Előtte lementetted legalább a csati listát?
Vagy az egészet elölről kell rendezgetned?Esetleg próbáld meg úgy hogy a végére állítod előtte, de nálam nem számított.
Mondjuk emlékeim szerint a 11 csatiból csak a Tv2Hd "nézhető" a többi mind
kódolt (nekem gold+europa csomagom van), meg olyan ami nekem eddig nem is volt a listában mert töröltem. -
canniball
nagyúr
"Előtte lementetted legalább a csati listát?"
Szerencsére volt korábbról egy mentés; ha nem lett volna magahoz is nyúlok..."Esetleg próbáld meg úgy hogy a végére állítod előtte..."
Ott álltam. Én "sosem lehet tudni mikor jön jól és elfér ott" alapon semmit sem töröltem csak a végére rendeztem ami nem játszik, hangolás előtt az utolsó, Game4 (vagy ilyesmi) nevűre álltam és úgy próbáltam. Mégis bekevert a közepén.No mindegy, majd ha lesz hozzá idegem megpróbálom újra, köszi a segítséget!
-
S-Attila
senior tag
Jól levehették a visszirányú erősítést.
-
SaitoX
tag
Sziasztok,
lehet már tudni hogy a hátralévő területeken mikor lesz Fiber Power internet? nálunk még mindig 8 mb van 9ezerért..... -
MODERÁTOR
Hi!
Nektek van SuperTV2 csatornátok? A UPC topikban írják, hogy van már, de én nem találok ilyet!
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #5293 üzenetére
De azt is írják hogy csak kártyával van (és ha jól emlékszem csak monoszkóp).
-
titán
válasz Intruder2k5 #5293 üzenetére
November másodikán fog csak elindulni az adást, egyenlőre még csak a helye van meg a frekvencia szerint, tévében kereséssel meg lehet találni őket, a box-on még semmi sem látszik.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
titán
-
MODERÁTOR
Akkor várunk még, köszönöm!
-
S-Attila
senior tag
-
titán
válasz Gubek-Einste #5297 üzenetére
November 2.-ától Bronz csomagban:
Super TV2 52-es programhely
Super TV2 HD 53-as programhely[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest