- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz kabelmania27 #4098 üzenetére
"Fibernetet nem sírták vissza" Persze mert a Fibernet a lehető legszarabb szolgáltató volt a piacon... Még szép hogy nem várták vissza.... Nem egy isminél volt hogy napokig nem volt semmi mert basztak javítani....
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #4100 üzenetére
Igen, igen, ezt már mondtad máskor is, így én is csak ismételni tudom magam, én fizetem a havidíjat, na meg sokan mások is, a szolgáltatás meg egy sz@r amit kapunk érte! Az meg nem érdekel, hogy mi lesz majd jövőre, ha egyáltalán lesz valami változás... A megoldás egyszerű lett volna, ha nem kompatibilis a két hálózat, akkor nem kellett volna összekötni, amíg nincs erre felkészítve mindkettő! Ugyanígy nem hat meg a fibernet terület sem, itt rubicom terület volt, így csak ahhoz tudok viszonyítani!
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
Nem variált a dolgokon. Megmászta az oszlopot,bütykölt egy kicsit, utána behúzta a kábelt a tv-nek ahogy kértem a 2 szobába,berakott még egy osztót és lecserélte a modemet egy Cisco EPC3208-ra.
Utána:
Kíváncsiságból rákérdeztem,hogy router-t szabad-e berakni.(persze van,és látta) Azt mondta "Nem,de lesz@rom,mit csináljak?adjak egy 3 ezres csekket?"
-
horush
addikt
válasz Intruder2k5 #4099 üzenetére
Nálam is rendben van egyébként.. Digitális tv tökéletes, analógon az a pár csatorna, amit nézek az is jó, net is általában, bár most volt pár nap, hogy csak 30mbps körül működött, de egyébként addig, s most is rendben megvan az 50 szinte mindig. Pingek szintén rendben vannak.
-
MODERÁTOR
-
horush
addikt
válasz Intruder2k5 #4105 üzenetére
Ez szerencsére csak egyszeri alkalom volt, egyébként a kezdeti pár nap kivételével, amikor volt, hogy elment 1-2 percre mindig volt net.
-
MODERÁTOR
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #4102 üzenetére
Nem írtam le ezt tegnap este, de én is így gondolom, lehet nem kellet volna ennyire kapkodni az integrálással, lehetett volna várni pár hónapot.
Fibernet-Invitel átállásnál több hónapig a régi bixporton hagyták a régi Fiberneteseket, talán egy hónapja tették át a kábelneteseket másik bix portra. -
kabelmania27
félisten
Jó szokott lenni a net saját tapasztalat (albérlet internet 15) és több ismerősöm tapasztalata alapján ( fiberpower 25,50,150, internet 30), néha van egy kis kimaradás, de hozza a max sebességeket. Régi területen megbízhatóan működik, szerintem az új területeken is jók kellene működnie ugyanúgy optikára vannak rákötve az ex Rubicom területen lévő fejállomások mint az "ősrégi" területen lévőek.
-
poli27
veterán
Nah síri csend és hullaszag, csak nem megoldották az összes problémátokat?
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz Intruder2k5 #4113 üzenetére
Mindenki az EB-t nézi.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
canniball
nagyúr
Ahogy mondod: két hete minden adást fullHD-ben tolnak (az arra alkalmas TV-ken 3D-ben nézhető), akadásmentesen, a net pedig fix 150/100Mbps lett mindenkinek, mindezt természetesen változatlan áron.
Gubek-Einste!
Én nem.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #4114 üzenetére
Hát én sem!
Engem a Forma1 érdekel, azon kívül más sportot nem nézek...
-
Armahun
addikt
Majd ha a királyi adó megkezdi a teszt 3d sugárzását, jönnek majd a kérdések, hogy mikor lesz elérhető kábelen is.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #4113 üzenetére
Mindjárt felpörgetjük a topicot
Milyen a jelszinted most?
Többiektől is kérdezem[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #4119 üzenetére
Szerintem javult a jelszinted.
Tudom milyen osztók vannak nálad, csináltál róla két rajzot is.
Kihagytam azt a kérdést is, hogy médiaboxon és médiacardos tévén milyen a jelsztintje akinél van. -
poli27
veterán
válasz kabelmania27 #4120 üzenetére
Kin van sapka kin nincs kérdés következik
Nálad milyen a jelszint milyen a kábelezés és az osztók, ha lehet rakj fel képet róla[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #4120 üzenetére
Szerintem is javult, de ne aggódj, jövő héten már nem lesz ilyen, mert 30 fok lesz!
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #4122 üzenetére
Nálam -5ig leesik napsütésben -10es tratec-el, bejövő még mindig nem negatív, volt már -9,5ös power level.
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
válasz kabelmania27 #4118 üzenetére
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Armahun
addikt
válasz kabelmania27 #4126 üzenetére
Van 2 db kettes osztó az egyik valami német a másik mini galéria.
Egész a gépig olyan kábel jön le, mint amivel az oszlopon is van vezetve.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
emsy83
csendes tag
válasz kabelmania27 #4118 üzenetére
-
emsy83
csendes tag
válasz kabelmania27 #4123 üzenetére
Ex RubiComos terület (Bogács) itt egyenlőre az 5000 ft-os csomaghoz tartozó 8 mbit-es net van, ezt szinte folyamatosan tartja! Csomagváltás előtt a régi rubis 4-es volt!
Utóirat: Ősz elejére ígérik ennek helyére a 25-ös FiberPowert! -
Armahun
addikt
válasz kabelmania27 #4128 üzenetére
-
bb71
őstag
válasz kabelmania27 #4134 üzenetére
Az alsó két csatlakozást hogyan szerelitek? Betoljátok és beszorul a kábel a nyomástól, vagy csavaros rögzítés? Próbáltam bontani múltkor egy ilyet magamnál, de szakadt a kábel szigetelés...
Javaslat: tedd be az általad folyamatosan feltett kérdéseket a névjegyedbe és az mindig látszik majd...
Channel 1: 8.6 dBmV 41.4 dB
Channel 2: 6.9 dBmV 41.4 dB
Channel 3: 7.9 dBmV 40.7 dB
Channel 4: 8.2 dBmV 41.3 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 44.5 dBmV
Channel 2: 44.3 dBmV
Channel 3: 44.5 dBmV[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
Így
Láttam amikor a UPC technikus blankolta, fél perc sem kellett hozzá
Ezek egyszer használatos csatlakozók.
Szatelitmagazinban volt egy cikk az F csatlakozóktól, a legjobb a kompressziós, utána a krimpelt és végül a csavaros.
Jó jelszint értékek Neked is két kettes splitter van a modem előtt mint Arninak? -
poli27
veterán
Egész éjszaka ezen dolgoztam : [link]
Most szereltem be, az hogy elrejtsem a kábeleket kb 2 órámba telt -
silent07
csendes tag
válasz kabelmania27 #4134 üzenetére
Pénteken voltak nálam a szerelők 5000 Ft-os csomagra váltottam, nálunk sincs még FP. Nekem is a tratec volt feltéve, amit a Upc-s szerelő rögtön ki is kapott, mondván ez ratyi, ő még ilyet nem is látott Kérdezte, hogy hány tv-re kell kötni, mondtam, számítógép tuner kártya + 1 tv. Jó, akkor hoz egy 3-as osztót, erre kiderült az épp nincs nekik felraktak egy 2-est és Szép jó napot távoztak Így a számítógépen nincs tv
Amúgy a net is rendben, meg a tv minőség is.[ Szerkesztve ]
-
silent07
csendes tag
válasz kabelmania27 #4140 üzenetére
-
silent07
csendes tag
válasz kabelmania27 #4142 üzenetére
Igen, 8 megabites, mint neki. Bár ahogy látom nála maradt a Thomson modem nekem kicserélték a Cisco-ra. Köszi a linket
-
emsy83
csendes tag
válasz silent07 #4143 üzenetére
Igen, maradt a régi modem, bár mi nem kértünk szerelőt a csomagmódosításhoz, mivel a lakásban minden ki volt építve!
Thomson 540-es, igazándiból nem is akartuk lecserélni, mert ez egy "atombizos" készülék, 2009-ben építették be a rubiconosok, mivel telefon is erről megy szinte csak akkor pihen, ha áramszünet van a faluban, de maximálisan jól teszi a dolgát, soha nem kell újraindítgatni például!
Ennyi idő után egyébként várható, hogy valami gond lesz vele? Egyáltalán gyártják még ezt a típust, mert hiba esetén ugyanilyet szeretnék! Ez a Cisco amit emlegettek mennyire stabil? -
silent07
csendes tag
Nekem csak net volt a Rubitól valószínűleg ezért jött szerelő, de egy cm kábelt nem húztak be, mert megvolt a valamikori digis (digitől volt tányéros tv-nk pár éve) és megállapították, hogy szuper, rákötöttek arra. Csak osztót cseréltek, meg modemet. Mellesleg nekem sem volt semmi bajom a Thomsonnal.
Amúgy itt vagyok a "szomszédban" Heves megye Egertől nem messze Nálunk is 2009-től volt Rubi.
-
T_Stark
őstag
Üdv!
Azon gondolkozok hogy be kellene köttetni az 5000 Ft-os csomagot, ami úgy néz ki hogy kábel TV bronze + telefon bronze + FP25 net, ami felénk csak 8/1 mert itt még nincs FP.
Csakhogy nálunk most úgy van bekötve, hogy X néven van a TV és a telefon, és egy másik Y néven a net. Ezt lehet úgy módosítani hogy egy néven legyen minden, és az 5000FT-os csomagra váltani? Vagy hogy lehetne ezt megoldani?
-
titán
-
T_Stark
őstag
válasz Gubek-Einste #4149 üzenetére
Remek, köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest