- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz kabelmania27 #4450 üzenetére
Halvány lila gőzöm nincs mi volt régen vagy mi van most Debrecenben.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #4452 üzenetére
Az is előfordulhat.
-
MODERÁTOR
válasz temp123456 #4456 üzenetére
Érdekes, hogy az SNR-hez és a DS-hez képest az US Power Level elég magas...
-
kabelmania27
félisten
válasz temp123456 #4456 üzenetére
Milyen splitter maradt a modem előtt?
#4457 Intruder2k5: Nekem 7.8-es powerlevel mellet 46 az adási
Havernál 12-13-as powerlevelnél 30-35 az adási[ Szerkesztve ]
-
temp123456
tag
válasz kabelmania27 #4458 üzenetére
jaja, modem elott volt 1. mostmar nincs.
-
kabelmania27
félisten
válasz temp123456 #4459 üzenetére
Értem
-
MODERÁTOR
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #4461 üzenetére
Szuper
Nálam is erősödött pár napja, eddig 6.5 volt a max érték, kíváncsi leszek télen mennyi lesz a max.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ma délután kaptam egy email-t a UPC-től, melyben az elégedettségemről faggatnak a szolgáltatással, és a hibaelhárítással kapcsolatban! Bár nem hiszem, hogy őszintén érdekli őket, de kifejtettem a véleményemet rendesen!
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #4463 üzenetére
Beleírtad hogy nagyon meg vagy elégedve, és még árat is emelhetnek, mert akármennyi te kifizeted ezért a minőségi szolgáltatásért?
-
MODERÁTOR
Beleírtam, hogy a nyilvánvalóan központi hibákat, amik adott település (vagy több település) több pontján is ugyanúgy jelentkeznek, ne mindenáron az én padlásomon akarja elháríttatni az az ügyfeles hölgy, aki minimum 10 perc zenehallgatás után kerül a vonal másik végére, és főleg ne úgy, hogy a szerelő három hét alatt már harmadszor járna nálam, miután az előzőekkel világosan ráírattam a munkalapra, hogy a belső hálózatom kifogástalan! És amúgy jó lenne, ha így két hónap után már végre egy stabil szolgáltatást nyújtatnának azon a hálózaton, amivel a RubiCom idejében semmi baj nem volt, vagy legalábbis ennyi egy év alatt sem, és ha ezt nem tudják megtenni, akkor kár volt az egészet bolygatni, maradhatott volna minden a régiben, úgy legalább működött! Arról már nem is beszélve, hogy ezért az általuk szolgáltatásnak nevezett valamiért, szemrebbenés nélkül a teljes havidíjat kiszámlázzák, egy olyan havidíjat, ami már eleve sokkal több, mint amit a régi upc előfizetők fizetnek! Röviden összefoglalva valami ilyesmit írtam!
Ja, meg megkérdezték, hogy ajánlanám-e az ismerőseimnek, meg hasonlók... Gondolhatod! Nem akarok én haragosokat magamnak!
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #4465 üzenetére
Az a baj hogy megy a elfektetőbe az email sztem,senkit nem érdekel hogy mi van benne...
-
MODERÁTOR
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #4467 üzenetére
Nálam is tök faxa most a net :
A párom felhívta az ügyfélszolgálatot, és mivel már szinte naponta tartjuk velük a kapcsolatot kínjában hogy nem tud mit kezdeni velünk az üszin a telefonnál lévő hölgy kinevette.... ne tudd meg a párom hogy leordította emiatt a fejét, hogy hogyan képzeli ezt hogy nincs netünk és kinevet.... Azt válaszolta hogy elnézést de ő nem tud nekünk segíteni
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
És ebből szeretnél kettőt? Ezért kellene a DualWAN, hogy legyen 2Mbit?
Akkor azok sem jobbak mint a UPC!
Már én is gondolkodtam rajta, hogy legközelebb fogom javasolni, hogy helyezzenek ki hozzám egy saját upc szerelőt, ha kell tudok szállást is biztosítani neki hátul a gazdasági épületben...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #4469 üzenetére
Elvileg holnapra ígérték hogy kijavítják, elvileg kapok egy saját linket amit csak én használok, kíváncsian várom.... azért kérdeztem a dual van-t ha feltennének ide 2 antennát ami megy 20-al mind2( eddig legalább 20 körül ment mindig, de valamit szeretlek hétfőn és azóta egy trágya lett) akkor legalább meglenne az előfizetett 40 mega
-
MODERÁTOR
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #4471 üzenetére
Ja sztem valami ilyen lehet.... kicsit túlvállalták a csomagmértetet sztem ennyi a bajuk... 100/25 adni wifin..... mikor vezetékes szolgáltatók se adnak szinte ilyet .... De én addig baszogatom őket amíg meg nem szerelik.... legalább annyi a különbség a UPC meg köztük, hogy látom hogy legalább igyekeznek szerelni, mert mindig ügyködnek valamit, csak sztem nincs valszeg elég pénz se hogy mindent egyszerre megoldjanak....
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ilyen gondom nekem sincs, ha működik, akkor többnyire megvan a sebesség is, na meg ha éppen csak 40 is van, az nem érdekel... Itt a gondom az, amikor nem működik, hiányoznak TV adások, vagy épp a net és/vagy a telefon nem működik! Aztán ha bejelentem, akkor adják a hülyét, nem akarják elismerni, hogy náluk van a gond!
-
S-Attila
senior tag
Ide is belinkelem: [link].
Ötletek?
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #4471 üzenetére
Nah egyenlőre most nagyon jól megy megint, 4-4,2MB/s a lefelé ez 33-34Mbit/s, felfelé meg 1,7-1,8MB/s azaz 14Mbit/s körül megy a net, ez már teljesen jó így, remélem így is marad Végre , most legalább majdnem megvan a sebesség, ezt már elfogadom, de a 20 megát nem voltam hajlandó
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
-
MODERÁTOR
-
kabelmania27
félisten
-
MODERÁTOR
-
horush
addikt
válasz Intruder2k5 #4480 üzenetére
Én eddig nem, júniusban 285GB a teljes, igaz júliusban már most 220. Nem figyelek amúgy rá, amikor kell, le- és feltöltök.
-
MODERÁTOR
-
poli27
veterán
Nálam szar lenne, ha 300gb limit lenne Nekem átlag 50-60gb napi feltöltésem van most is 1,3MB/s el megy felfelé,És emellett van még a letöltés is Sztem a UPC nél sincs ez már csak papíron ....
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Előfordul...
Egy fórumtársnak lőttük be az RT-N66U routerét seed-elni, múltkor 110GB-ot tolt fel egy nap a 80/25-ös DIGI nettel.
Mondjuk szerintem ha valakit csesztetnének is, most nem én leszek az, mert jövő hónapban jár le a hűségem...
Én csak nagyon finoman, 50, vagy 100K-s limittel nyomom fel!
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Én időarányosan is jól állok, úgyhogy úgy tűnik valamit nagyon rosszul csinálok.
-
S-Attila
senior tag
Mi az, ami havonta 300-400 GB letöltést eredményez?
-
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #4484 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz S-Attila #4486 üzenetére
Csak úgy összejön, nem olyan sok az! Hidd el, nem vagyok hardcore torrentes, HD filmet például nem is töltök soha, nincs rá igényem! Nekem bőven megteszi az xvid is! Fiam elég sokat youtube-ozik, szinte egész nap azon lóg, és mellette természetesen Ő is töltöget ezt-azt, de szintén nem ipari méretekben. 300GB havi szinten nagyon könnyen átszalad 50-es és 120-as csomagokkal...
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #4492 üzenetére
Ja igen, a modem lemaradt...
Még egy-két ilyen hűvösebb nap, és a végén még pozitív lesz a Power Level!
Mondjuk inkább ez legyen pozitív, mint a HIV teszt!
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #4494 üzenetére
Már két 34-es SNR freki van
Én is szoktam youtube-ozni.
Albérletbe 15megabitesnél ilyen volt a forgalom.
kettes osztó után ilyen volt[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
ilyen-egy-6-millio-forintos-jatszoszoba apa veszel nekem egyet?
-
horush
addikt
Ez lan partyra jó csak. Nekem, ha sok pénzből kéne berendezni a szobám, kicsit másképp lenne.. Mondjuk lenne jó kis házimozival egybekötött gamer "stúdió". Az egyik falra egy szép nagy vászon, egy jó kis 3d-s, nagyfelbontású projektor, a lehető legerősebb pc, valahogy okosan megoldva, hogy ~néma legyen.
-
ruti
Közösségépítő
el tudnátok mondani (egy 0 hálózati ismerettel rendelkező embernek=nekem) , mi a menete UPC-nél, ha új hálózati eszközt akarok regisztráltatni, hogy kapjon net elérést? (eddigi egyetlen PC mellé lett egy notebook, egyelőre még nincs router)
előzmény: már a Rubicom-os időben sem engedett fel a moden újabb eszközt a netre, akkor is kértem itt segítséget, de nem oldódott meg, és elnapolódott a kérdés. most ismét aktuális a kérdés.
köszi előre is
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
S-Attila
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz S-Attila #4499 üzenetére
Nem tévedsz, ez így van, annyi kiegészítéssel, hogy erre "egy időben" nem képes! Vagyis akárhányszor más eszközt kötsz rá, mindannyiszor újra fog kelleni indítani a modemet szerintem... Bár nem próbáltam sosem, mert én routert használok, de gondolom egy sima UTP kábel átdugás kevés lesz neki!
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest